Keresés

Részletes keresés

Mondja a kaloz Creative Commons License 2000.01.27 0 0 340
Honnan lehetne letölteni valami kis segítséget ehhez a játékhoz? cheat? crack?
Mondja

Online Multiplayer game:
kertvaros.cjb.net

OutSider Creative Commons License 2000.01.27 0 0 339
Gonosz csapathoz: Nemrég én is indítottam egy gonosz csapatot, de volt egy két bajom vele, inkább most vegyes csapat híve vagyok tele gonoszokkal :)). Szóval: karakterem multi Druid/Fighter, Imoen Thief, Shaar Teel Fighter, Kagain Fighter, Edwin Mage, Garrick Bard. Ami ezt a csapatot ihlette, mindenképpen figtert akartam ranger helyett (ebből Shaar a legjobb), Edwin a legjobb varázsló (Int:18), Garrick meg besegít, mint íjász, tolvaj, varázsló.
A Bárdhoz: nekem sem tetszett sokáig a bárd karakter, de hasznos kiegészítő karakter lehet (lásd pickpocket). Ugyanis nálam Imoen a tolvaj, akit magasabb szinten lehet dualozni varázslóvá, és így a pickpocket és a stealth tulajdonságokat nem kell különösebben fejleszteni.
Kisikon: az határozza meg, hogy karaktereid állnak, vagy inteligensen maguk is cselekszenek, például ha elfogyott a nyílvessző, vagy már varázsolt. Bekapcsolt állapotban a mesterséges inteligencia dolgozik.
Dual Class: amikor dualozol vkit, azután addig nem tudja az elsődleges képességeit használni, ameddig a másodlagos éne nem fejlődik az első fölé. Pl. Imo-t dualozom 6-os szintű tolvajból tolvaj/varázslóvá akkor csak, ha 7-es szintű varázsló leszakkor lesz teljes értékű tolvaj, és miután duloztam, a tolvaj képesség már nem fejlődik. Tehát csak akkor szabad duálozni, ha azt az osztályt (?) már nem akarom fejleszteni, és csak akkor, ha már összegyűlt annyi XP, ami elég egy ekkora szintlépéshez.
Üdv a nagy elődöknek, akiktől ezeket az infókat loptam :)
OutSider
Petko Creative Commons License 2000.01.27 0 0 338
Mi elonye/hatranya van, ha valamelyik karakterembol dual class-t csinalok?
Mi a sz*rt csinal az a kis ikon az egesz csapat kijelolesenek ikonja mellett (AI script)?
leber Creative Commons License 2000.01.27 0 0 337
igazság szerint első játékomban én is kidobtam a bárdot - kellett a hely -, de másoktól azt hallom, hogy fegyverforgatásban gyenge, varázslásban detto, vértet nemigen viselhet (nem varázsol és lop nehéz páncélnál).
mindezek ellenére elhatároztam h a most induló gonosz csapatomban helyet biztosítok Eldoth-nak, hátha megváltozik magasabb szinten a véleményem róluk (meg amúgy is tetszik a szövege)

üdv:
-rebel-

Előzmény: Pacemaker (334)
Vahren Creative Commons License 2000.01.26 0 0 336
En inditottam bardot (multiplayer 6 ember), most mar 8. szintu. Ami miatt nekem szimpatikus: kepes magus varazslatokat elsajatitani (mar 3. szintu villamvarazsaval es a tobbivel tud segiteni nehez esetekben), magas a lore erteke, szamszerijjal van felfegyverkezve igy nem kozelharcra tartom. Ezenkivul magas a pick pocket ertek igy a tolvajomnak azt nem fejlesztettem.
Amugy a csapat igy nez ki: Paladin
Fighter
Bard
Cleric
Thief
Wizard
Alapbol inditottam 6 karaktert. Ismeroseim/barataimat megkertem, hogy jojjenek el egyeni hangot felvenni, plusz atalakitottam a kepeiket, igy kicsit olyan, mintha tobben jatszanank. Ez jo akkor, ha valakinek nincs lehetosege a multiplayerre.

Vahren

Pacemaker Creative Commons License 2000.01.26 0 0 335
A templomokban leszedik az (cursed) átkos tárgyakat.
Én inkább visszatoltöttem az állást ilyenkor.

Pacemaker Creative Commons License 2000.01.26 0 0 334
Tényleg a Bárd miért nem jó, mert igazán én is gyorsan kihajítottam, esetleg magasabb szinteken kijöhetnének jó tulajdonságok????
leber Creative Commons License 2000.01.24 0 0 333
...illetve a bárdoknak szokott nagyon magas lenni, de őket egyéb okokból szokták hanyagolni a partyban.
Előzmény: TuneFish (332)
TuneFish Creative Commons License 2000.01.24 0 0 332
A "lore" az adott karakter ismereteit takarja a mondákról, hősökről, stb.
Minél magasabb annál valószínűbb, hogy be tud azonosítani egy újonnan talált tárgyat ránézésre, és nem kell Identify varázslatot nyomni rá. Általában a tolvajnak és a varázslónak szokott magasabb értéken állni.
Előzmény: vizig (331)
vizig Creative Commons License 2000.01.24 0 0 331
sziasztok!
a kovetkezo kerdesem lenne: mit takar a LORE ertek? van-e valamilyen szerepe a varazslok kepessegere, meg ilyesmi.
elori is thx
Petko Creative Commons License 2000.01.19 0 0 330
Calee,

Szerintem ne keress leirast, egyszeruen kezdd csak el. Egyszeruen szenzacios! En sik huje vagyok a szerepjatekokhoz, angollal egy kicsit jobban allok. Beszelj mindenkivel, akinek piros az alja, verd agyon. A lenyegesebb dolgokat ugyis beirja a Journal-ba, de ott nem olyan nehez az angol. En is nemreg kaptam kolcson ezt a jatekot, de azota nem nagyon tudom abbahagyni. (Mar ha van idom elkezeni foglalkozni vele...)
Ha van valami kerdesed, ird ide, en is gyakran ezt teszem, a sracok keszsegesen valaszolnak, jo fejek :)

Előzmény: Calee (329)
Calee Creative Commons License 2000.01.19 0 0 329
Halli,

Nem tud valaki jatekleirast,a netröl???mert en csak most fedezztem fel ezt a fullos gamet
és nem igazan vagyok erös angolos inkabb szerepjatekos,de alig ertek belolle valamit:(((
elöre is thx...

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.01.17 0 0 328
banditatábor: Beregrostban az egyik kocsma emeletén van egy varázsló (elvileg a Nashkeli bányában valamelyik levélben van róla információ, ha jól emléxem)
őt kell kicsit megfenyegetni és elmondja, hol vannak a banditák (a térképedet felfrissítik)

majd el kell árasztani a bányákat, de ez később derül ki

a cursed spellek curse-t nem lehet leszedni, használhatatlan...legalábbis szerintem, a célja, hogy jól megszívd amikor használni szeretnéd

a bandita skalpokat szintén Beregrostban lehet a legjobban eladni, a délkeleti fogadóban lesz egy katona, aki igen szép pénzt fizet érte

Előzmény: Petko (327)
Petko Creative Commons License 2000.01.17 0 0 327
hi,

Hol van az atkozott banditak tanyaja? Mar mindenhol kerestem, de sehol nem talaltam, csak merges, medves faszikat, szireneket, stb, de skalpbol csak 8-at vagy 9-et szedtem ossze.
Es a banyakat el kell arasztani? Beregostban mar tudtak, hogy sikerult kipucolni a banyakat, Nashkelbe meg nem mentem vissza azota.
Van egy csomo cursed spellem. Ha nincs Remove curse varazslatom, akkor hogy tudom leszed(et)ni rola az atkot?

Koszi

Petko Creative Commons License 2000.01.17 0 0 326
hi,

Hol van az atkozott banditak tanyaja? Mar mindenhol kerestem, de sehol nem talaltam, csak merges, medves faszikat, szireneket, stb, de skalpbol csak 8-at vagy 9-et szedtem ossze.
Es a banyakat el kell arasztani? Beregostban mar tudtak, hogy sikerult kipucolni a banyakat, Nashkelbe meg nem mentem vissza azota.
Van egy csomo cursed spellem. Ha nincs Remove curse varazslatom, akkor hogy tudom leszed(et)ni rola az atkot?

Koszi

leber Creative Commons License 2000.01.12 0 0 325
hi

a vas nem kell az ankheg-páncélhoz, amúgy is csinál belőle

üdv:
-rebel-

Előzmény: Ray Gamzo (324)
Ray Gamzo Creative Commons License 2000.01.11 0 0 324
Hi mindenki
A Nashkel-i banyabol erdemes vasat hozni mert angheg fejjel egyutt a kovacs csinal angheg pancelt amit amugy Naskellben lehet talalni is.

A masik banyat el kell arasztani de erdemes elotte kiengedni a rabokat , annak a kulcsat 100 aranyert lehet megvenni, amugy a bortonben van egy fazon akit erdemes felvenni a csapatba is.
Bocs hogy a nevek nem pontosak de mar reg
jatszottam

A fallen dolgokat nem lehet visszacsinalni hiaba emeled a repopulationt vissza. Rangerbol is sima harcos lesz.

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.01.11 0 0 323
menj vissza és nézd meg azokba az üregekben, ott kell lennie, vannak olyan vermek az erődben, ahol olyan sok gnoll támadott meg

érdemes érte visszamenni

Előzmény: Petko (322)
Petko Creative Commons License 2000.01.11 0 0 322
hi,

Minsc valami noje Gnull Strongholdban van allitolag. Folvettem a faszit a csapatba es most nyafog, hogy menjunk el oda. Hat nem talaltam meg ott a csajt...
A banyaval meg mit kell csinalni, miutan kipucoltam? El kell arasztani? Valahogy Nashkelben nem lelkesedtek...

leber Creative Commons License 2000.01.10 0 0 321
hi

"...nagyon idegesitett a Karneval elotti erdoben egy faszi, aki folyton 'hello'-zott. Pofonvagtam, de belehalt."
tipikus :)
ha hagyod vagy 20x dumálni, kapsz vagy 400 Xp-t a türelmedért :)))

üdv:
-rebel-

Előzmény: Petko (317)
pskowa Creative Commons License 2000.01.10 0 0 320
Hi All!!

NEM LEHET A FALLEN PALADIT VISZA VÁLTOZTATNI PALADINNÁ.

nem kell vas a bányából (végigjátszottuk és sehol sem kellet( viszont nem árt ha minden levelet (scroll) felveszel de nem kötelezö elolvasni.

1000xp nem éred elakkorsem ha kezdésnél mindent megoldottál.

baldur's kiegészítől és portrék itt:
www.extra.hu/pop-software

Előzmény: Kwisatz Haderach (318)
Nephin Creative Commons License 2000.01.08 0 0 319
Sziasztok!

Rémlik,hogy amikor először játszottam,valaki azt mondta,kellene neki egy darab átalakított fém,de sajnos nem emlékszem,ki volt,így cipelem magammal a zöld löttyel együtt.:(

Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.01.07 0 0 318
hát ebben a paladinos dologban nem vagyok otthon, én úgy emléxem hogy nem mehet vissza rendes paladinba az AD&D szabályok szerint, de lehet hogy rosszul tudom (adakozással próbálkozhatsz, az elvileg felviszi a reputation pontokat, de nem tudom a fallen paladin státusz megváltozik-e)...igazából azt sem tudom milyen hátránya van :(

Nagypapi kellene ide

Az alvok felébredeknek, ha túl sokat osonkodol körülöttük, szóval tolvajkodásnál vigyázni!

lehet, hogy a pusztakezes ütésekkel meg lehet oldani, hogy valaki eszméletvesztés állapotába kerüljön...de kirabolni akkor sem lehet (mert már piros lesz a státusza, ellenséges)...nem tudom van-e különösebb értelme

hát a szintet nem tudom, én már nagyon régen játszottam, és nem emléxem 10 nap alatt hova jutottam, attól is függ, hány ember van a csapatodban, bár azért már 1000XP-t lehet hogy el kellett volna érned, ha a kezdésnél mindent megcsináltál (Candlekeepben) és voltál a FAI-ben, meg Nashkelben is, vagy Beregrostban, szóval nem tudom így látatlanban

én talán vittem fel Nashkelből olyan átalakított fémet, de annyira nem kellett (az az igazság, én "összevesztem" a Nashkeli urasággal és lehet hogy ott kellett volna), esetleg egy darabot vigyél magaddal, hátha kell Nashkelben valami subquesthez

Előzmény: Petko (317)
Petko Creative Commons License 2000.01.07 0 0 317
Hi, koszi az infot!

Kerdezek meg, ha nem gond: a banyabol kell/erdemes felvinni szenet?
A fo karaketerem egy human palladin. Illetve csak volt, most mar falled palladin... asszem leutottem valakit, akit nem kellett volna... ezt meg vissza lehet csinalni? Adakozzak, vagy mi?
Az alvokat fel lehet kelteni?
Van valami ertelme annak, ha valakit puszta kezzel verek meg? Egyszer ki akartam probalni, mert nagyon idegesitett a Karneval elotti erdoben egy faszi, aki folyton 'hello'-zott. Pofonvagtam, de belehalt.
Mar eltelt 10 nap es a fent emlitett fo karaketerem meg mindig csak 1-es szintu. Ez azt jelenti, hogy benan hasznalom ot?
Thx

Előzmény: Kwisatz Haderach (313)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.01.06 0 0 316
én még nem hallottam róla, sajnálom
Előzmény: CaSToR (315)
CaSToR Creative Commons License 2000.01.06 0 0 315
Magyar kézikönyvvel kapható a játék?
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.01.06 0 0 314
előpazarlás = pazarlás
bocsesz
Előzmény: Kwisatz Haderach (313)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.01.06 0 0 313
a köveket, ékszereket add el, csak pénzt jelent
KIVÉVE!
figyelj arra, nincs-e valami speciális neve, mert néha az ékszerekhez megbízások kapcsolódnak mittuomén pl. Joan's Flamdance Ring vagy ilyesmi
ha csak sima drágakő, gyémánt akkor add el

vannak persze olyan gyűrűk, láncok, aminek van valami hatása, az általában varázstárgy és le van írva a szövegben hogy milyen a hatása

a könyvekből csak kettőre (háromra?) lesz szükség (Vmi Faithfull Coin, meg a History of the Unicorn Run, ha minden igaz), a többit esetleg olvasd el, de cipelni felesleges (ha jól emléxem ami fontos megvan a FAI-ben), inkább menj vissza értük ha kell, mert nem érdemes emiatt előpazarolni egy item-slotot

remélem segített :)

Előzmény: Petko (312)
Petko Creative Commons License 2000.01.06 0 0 312
hi
bocs a gyagyas kerdeseimert, de a Beholderen kivul nem nagyon talalkoztam mas RPG-vel... Szoval: mire jo ez a sok gem meg "tojas"...? Es szamit, ha hordom a gyuruket, nyaklancokat? Valamint muszaj cipelnem azt a 6 tonna konyvet, amibol egy csomo ugyanolyan?
Petko Creative Commons License 2000.01.05 0 0 311
Sziasztok!

Kepzeljetek, hogy jartam: volt egy jo kis csapatom, mar jo ideje csavarogtunk, epp a banyat szerettuk volna kipucolni, mikor is... volt egy kis szemetlada, aki nyilazott rank, es tok idegesito volt. Parszor vissza is kellett toltenem (nem ilyen halalt erdemeltek). Egyszer csak lefagyott az egesz. Na, reset, ennek meg az lett a vege, hogy a save konyvtar kipucolodott. Kezdhettem ujra...
Neha nem art elmenteni ezt a konyvtarat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!