Keresés

Részletes keresés

cdc01 Creative Commons License 2001.06.11 0 0 887
Egyetértek veled ja és elgezdődött a rendcsinálás kirúgták Szamosit Kuttort és Erőst, ki érti ezt????????? MIért nem az a pöcs Ferenczi meg a nagy Béla???????????

Hajrá mtk!!!!

ui:Szerintem most valaki tudatosan leépíti az mtk-t csak azt tudnám hogy miért és sz kinek az érdeke?

Előzmény: RG (886)
RG Creative Commons License 2001.06.11 0 0 886
Tömören: nevetséges a csapat teljesítménye. Nem hiszem, hogy a képességekkel van gond (magyar szinten), de ez a hozzáállás kritikán aluli. Mire kapnak ezek akkora pénzeket, hogy egy átlagember egész életében nem keres annyit? Abban igaza van a Gyurinak: most már inkább játszanak a fiatalok. De Zavadszky??? Mi a f..nak? Mónosról nem tudok, de az még röhejesebb lenne. Az is nevetséges, hogy az MTK-ért két ex-fradi játékos (Füzi, Bükszegi) szakítja szét magát a legjobban.
tetrahc Creative Commons License 2001.06.10 0 0 885
Siralmas ez az MTK !
A Fradit kiütötték (5-2),de azóta semmi.
Mi van,csak a Fradi ellen tudtok játszani ?
Szánalmas.
Nem baj majd elmondhatják,hogy elverték a bajnokot.
HAJRÁ FTC !!
cdc01 Creative Commons License 2001.06.10 0 0 884
Na mi van senkinek sincs véleménye ,hát ezt megérem ezzel kapcsolatban nekem sincs.
Azt azéert megkérdezném ,hogy mit szóltok ahhoz hogy hozzánk igazolt Zavadszky meg állítólag Mónos,ezek aztán a válogatott szintű játékosok akiket igértek ja egyébként pletyka szinten azt is hallottam hogy a nyártól mindenki doktora veszi át a csapatot,szerintetek kinek vannak ilyen szuper ötletei??????????

Hajrá MTK!!!!

Előzmény: jung (883)
jung Creative Commons License 2001.06.06 0 0 883
Én nem tippelek, de hajrá kékek!!!!
Előzmény: ipos (882)
ipos Creative Commons License 2001.06.06 0 0 882
Az enyém meg 0-1.

HAJRÁ ETO!!!

Előzmény: ETOFAN (881)
ETOFAN Creative Commons License 2001.06.06 0 0 881
HAJRÁ ETO!!

Szombaton megyek a mecsre.Tippem 2:3.:))

Előzmény: biancoblu (880)
biancoblu Creative Commons License 2001.06.06 0 0 880
Kicsit felhozom a topicot
Bálna Creative Commons License 2001.05.29 0 0 879
Az óránál, a következő meccsen.

A jövőben írhatsz bármit, nem reagálok rá. Legalábbis megpróbálom megállni. Akár "büdösparaszt"-ozhatsz is, az sem érdekel. Magadat minősíted, nem engem.

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: biancoblu (877)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.05.29 0 0 878
Egy ujabb aldozat esett bele a feneketlen dogkutba... :(
biancoblu Creative Commons License 2001.05.29 0 0 877
Most találtam az nb1.hu-n, hogy állítólag Győri János aláírt hozzánk.

cdc01 Creative Commons License 2001.05.29 0 0 876
Bocs.... ,de meglehetősen indulatos voltam így aztán nem túlzottan figyeltem a helyesírásra.
Előzmény: VDTN (875)
VDTN Creative Commons License 2001.05.28 0 0 875
cdc01!
Az egykori (vagy mostani?) magyar tanárodnak nehogy megmutasd ezt a hozzászólást, mert tuti, hogy felmászik a Turulra...
Előzmény: cdc01 (874)
cdc01 Creative Commons License 2001.05.28 0 0 874
Hááát ez nem megy én nem tom mi van a fiúkkal de az biztos hogy néhányan úgy já6tszottak szombaton hogy ezzel a teljesítménnyel még az nb2 szintjét sem érték volna el. Gondolok itt a nagy Illés Bélára aki kétszerjutott a kapu elé ,Ferenczire aki három méterrről kétméterrel mellé rúgja a labdát a hétméteres kapuba kérdem én ez a golveszélyes támadó?????, akkor SChindler aki tavaj az egyik legjobb volt hajtott mint a gép most meg a gól előt éppen csak el kezdett kocogni nehogy már megerőltesse magát, aztán madar a kjedvenc játékosom aki most csak össze-vissza kocogott mert futni az már snasz és egy épkézláb paszt nem tudott adni aztán szamosi őt is kedvelem most meg mit csinált harmincméteres keresztlabdákat adott harmincméterrel mellé utána meg csodálkozott a nagyvilágba hogy hogyan lehet ez hát ez szar főleg az keserített elk hogy Füzi meg Bükszegi akik eddig a fradiért harcoltak éscsak egy éve vannak nálunk ők azok akik hajtottak azok pedig akik már ennyi idő alatt mtk-sokká válhattak volna csak lézengtek. Hát egyetértek Bognár Györgyel aki azt mondta hogy kell egy új csapat csak attól félek hogy a vezetők ezt nem így gondolják. MIndegy most akkor mutathatnánk meg hogy profi csapat vagyunk ha ebből is kimászunki.

Hajrá MTK!!!

Előzmény: biancoblu (873)
biancoblu Creative Commons License 2001.05.27 0 0 873
Kedves Bálna!

Nem mondtam, hogy hőstett volt bemennem az RTL-be, csak ha nem vállaltam volna önmagamat, akkor itt a neten nem jelentettem volna be. Egyébként én sem nagyon parasztoztam le még mást, mint téged. Igaz, mások nem járnak be poénból provokálni mások topicjába, anélkül, hogy lenne valami mondanivalójuk. Szerencsére nekem sem stílusom a végtelen egyszerűség, de felőlem akár ezt is hiheted, baromira nem érdekel.

Nagyon örülök, hogy nincs bajod az MTK szurkolóival, nekem sem a Vasas-táborral kollektíve.

Az óra alatt nem fogsz látni, de ha komolyan gondolod, találkozhatunk valahol, dobj meg egy maillel ez ügyben.

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: Bálna (872)
Bálna Creative Commons License 2001.05.27 0 0 872
Biancoblu, végtelenül örülök, hogy exkapusotok a legjobb focista lett ott, ahol játszik, de egy olcsó(nak vélt) poén nem ok arra, hogy büdös parasztnak titulálj valakit, aki egyrészt nem az, másrészt okot sem szolgáltatott erre. Ha az agyad ilyen könnyen elborul, ne olvass újságot, ne nézz tévét, és meccsre se járj, mert pár éven belül agyvérzést kapsz.

Az pedig, hogy a tévébe bementél, valóban hatalmas hőstett volt. Gondolom, ott is mindenkit leparasztoztál...

Tudod, én a neten még senkivel szemben nem engedtem meg azt magamnak, amit veled kapcsolatban. A végtelen egyszerűség ugyanis nem a stílusom. Viszont tartom azt, hogy mindenkivel azon a nyelven kell beszélni, amit megért. Úgy látszik, veled sikerült megtalálnom a közös hangot... :)

Az MTK-t nem önmagáért, nem a játékosok miatt, nem a szimpatizánsai miatt utálom. Hanem azért, mert ugyanazt csinálja, mint a Bp. Honvéd a nyolcvanas években: minden jobb játékost igyekeznek leigazolni, csak azért, hogy az ellenfeleket gyengítsék... Lásd Végh Zoli, aki ma nálunk kezdőkapus lenne, nálatok meg védett két órát - az egész idényben... És amikor a technikai igazgatótok egy évente minimum tíz (az idén több, mint húsz) gólt termelő csatárról kijelenti, hogy tehetségesnek tartja, hát, fantasztikus a hozzáértés... Nagyon sajnálnám, ha Kabát Peti elmenne a Vasastól, de még szomorúbb lennék, ha a Hungária körúton kötne ki. Neveljetek olyan játékosokat, mint ez a Juhász-gyerek, és ne a mások értékeit raboljátok el - és mindezt a hatalmas szakértelemre hivatkozva... Nevetséges...

Bocsánatkérésedig fenntartom a rólad alkotott véleményemet. És várlak az óra alatt. Ha esetleg szemtől szembe is el mered mondani, amit leírtál...

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: biancoblu (871)
biancoblu Creative Commons License 2001.05.27 0 0 871
Kedves Bálna!

Nem vagyok nyálas kis senki, sőt még élőben is meg merek mukkanni. Nem bújok a nickem mögé, hiszen akkor nem mentem volna be a TV-be, nem mondtam volna el az ismerőseimnek, hogy én én vagyok, a vélelményemet bármikor vállalom személyesen is. Azt hogy nem szeretem a Vasast, bármikor elmondom, de csak azért írtam be, mert te előtte az én klubomat gyaláztad. Egyébként az utálat messze nem egyenlő a gyűlölettel. Nem tudom, hogy miért kell az elmúlt évek egyik legnagyobb magyar focisikerét ilyen olcsó, rossz poénokra felhasználni, ahelyett, hogy örülnél, hogy most már két, nemzetközileg elismert kapusa van Magyarországnak. Ez az egyszerűség, nem pedig amit én csinálok.

Előzmény: Bálna (870)
Bálna Creative Commons License 2001.05.27 0 0 870
Igen, bár a fővárosban élek... de még kigyógyulhatok belőle... :)

Tudod, mindig kedveltem a hozzád hasonló, nickjük mögött elbújó nyálas kis szemüveges senkiket, akik élőben meg sem mernének mukkanni, nemhogy leparasztozzanak... Amit én még akkor sem tettem meg veled, te bunkó, amikor a MI TOPICUNKBA írtad be, hogy gyűlölöd a Vasast...

Nagy szerencséd, hogy csak egy virtuális pofonnal tudlak jutalmazni, és egy minősítéssel, mely szerint: végtelenül egyszerű vagy...

Ha személyes találkozót óhajtassz velem, a következő Vasas-MTK meccsen az óra alatti kanyarban megtalálhatsz. Egyedül gyere. Verekedni úgysem tudnánk a sok rendőr miatt, de legalább élőben is elmondhatnád... :) Te senkiházi.

Az idejáró NORMÁLIS látogatóktól elnézést a durva hangnemért, kiprovokálta belőlem ez a gyökér. Nem az első ilyen jellegű megnyilvánulása, sajnálom.

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: biancoblu (866)
Chip-TFF Creative Commons License 2001.05.26 0 0 869
Remelem jol szorakoztatok a TV elott... 70km bazinagy tav, foleg ilyen melegben...
biancoblu Creative Commons License 2001.05.26 0 0 868
Csak felbaszta az agyamat. Hogy jön ez a kettő össze? Irritált és kész.
Előzmény: mash (867)
mash Creative Commons License 2001.05.26 0 0 867
ezt most miért irtad neki???
semmi sértőt nem írt!
Előzmény: biancoblu (866)
biancoblu Creative Commons License 2001.05.26 0 0 866
Hogy te mekkora egy paraszt vagy...
Előzmény: Bálna (865)
Bálna Creative Commons License 2001.05.26 0 0 865
"Babos Gabi énekelj velünk..." - hát, ha neked a mai meccs után van kedved énekelni... :))))

HAJRÁ VASAS!!! Köszi, Vidi... :)))

Előzmény: biancoblu (861)
mash Creative Commons License 2001.05.26 0 0 864
Komlósi a legnagyobb paraszt!!!!
A Rob gyereket, ahogy torkon ragadta!!!
hát, remélem jól eltiltják vagy 5 meccsre!!!

a Pintét agyonrugdalta a mi meccsünkön és lófaszt sem kapott érte!

csa1 Creative Commons License 2001.05.26 0 0 863
Vidi- MTK
1 - 0

:)))))))))))))))))))

cdc01 Creative Commons License 2001.05.26 0 0 862
Remélem legyőzzük a vidit le kell győznünk őket!!!! Egyébként nem tudja valaki esetleg pletyka szinten hogy kikkel tárgyalunk? Remélem azt a béna Zavadszkyt valaki megfeszi külföldre mert különben mimket fog gyengíteni!

Hajrá MTK!!

Előzmény: biancoblu (861)
biancoblu Creative Commons License 2001.05.24 0 0 861
Nagy a pangás... Babos Gabi lesz az év labdarúgója Hollandiában!!!! Nem a legjobb kapus, hanem minden focista közül a legjobb! Ez a legnagyobb magyar focisiker az utóbbi években.

HAJRÁ MTK!!!
U.i.: Babos Gabi énekelj velünk...

prince Creative Commons License 2001.05.21 0 0 860
Ok,végülis nekem mind1,úgysem ez a lényeg...
Előzmény: biancoblu (859)
biancoblu Creative Commons License 2001.05.20 0 0 859
Szerintem nem. Az állón az emberek nagy része nekünk szurkolt, tényleg ennyien voltunk.

Rohadt nagy mázlink van, már megint nem használta ki senki azt, hogy szívtunk, szal még akármi lehet!

HAJRÁ MTK!!!

Előzmény: prince (858)
prince Creative Commons License 2001.05.20 0 0 858
Most vettem csak észre.

"kb. 3-400-an"
Nem túlzás ez??????

Előzmény: biancoblu (852)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!