A Keneseinek esze ágában sincs az MTK-ba menni! Ezt több helyen lenyilatkozta, legtóbb az ETO elnökének, aki végleg meg akarja venni Kenőt!
A Győri néha tud jól is játszani, vele erősödtetek. Mi igaz abból, hogy Szmiljanics Győrbe készül?
Hajrá Győr!
Az az igazság, hogy valami nagyon nem stimmel nekem a csapat körül. Kirakják Kutyát, nem hoznak ide csatárokat, Buzsákyt kifelejtik a fiatalításból... Minek hozzák ide Mónost és Zavadszkyt? Azért, hogy ne csak rosszat írjak, kifejezetten örülök Győri érkezésének.
Tegnap az egyik lap Garamiról írja, hogy aláírt az MTK-hoz szakmai igazgatónak. A tegnapi NS Mezeyről írja ugyanezt. Nem igazán értem, ami a klubnál folyik. Győri jó, Kenő OK, de Zava, Mónos?? A jugóról nem tudok nyilatkozni, de ha úgyhajt, mint Jezdi, akkor jó. És ez támadó kp. Fülöp azt nyilatkozta, hogy légiósok jönnek, de nem jugók. Honnan? Az UTE-t és Várszegit minden évben összeadják, de nincs benne ráció. A HLL úgyis kiba...ik vele (lsd. stadionrek.), a hitelt szintén nem neki szánják. Egyébként szerintem is belefásult kicsit (nem meglepő).
Ja, es hoz jobbnal jobb jatekosokat is, ugye :-) Szerintem Varszegi nem akar tobbet kihozni a csapatbol, belefasult, vagy valami ilyesmi. Esetleg telleg az ujpesttel vannak tervei?
Jung
Tomikám, a Verbes képes arra, hogy felrázz a bandát!
Egyébként meg a bajnokot csinált már az MTK.-ból, meg a Győrből is. A Bognár mit mutat fel? Nincs vele semmi bajom, de ha nagyok akatrunk lenne, nagy edző kell.
Egyébként a vitánk kissé utópisztikus, az a sötét Fülöp úgyse tesz semmit.
Rolikam, mi bajod Bognarral? Verebes es Mezey az utobbi 10 evben semmit sem mutattak. Oriasi kockazat lenne oket idehozni. Akkor mar Tornyi. Ahol O van, ott mindig kitor a botrany, de jonnek az eredmenyek is...
Jung
szerintem a keneseit el is felejthetjük, esze ágába sincs visszajönni
talán csak akkor ha, például a verebes lenne az edző vagy aa mezey
tényleg, miért marad a bognár? miért nem hozunk egy "sztár edzőt"???
Akár már szerdán vagy csütörtökön eldőlhet, hol folytatja Kenesei Krisztián.
A gólerős csatár sorsa, aki legutóbb a Győr színeiben játszott, leginkább az MTK-tól függ, hisz a játékjogával még a kék-fehérek rendelkeztek. - Úgy gondolom, hogy egy-két napon belül eldőlhet a sorsom. Nem kizárt, hogy maradok az ETO-nál, de vannak más megkereséseim is. A sajtóban is megjelent már, hogy a Zalaegerszeg hív, de a zalaiakon kívül is vannak kérőim. Ezen kívül van külföldi ajánlatom is, s bevallom, legjobban annak örülnék, ha ez jönne be. Amíg azonban nincs konkrétum az ügyben, addig sem országot, sem csapatnevet nem mondanék. Természetesen az is benne van a pakliban, hogy vissza kell térnem az MTK-ba, de bevallom, mivel egyszer már elküldtek onnan, nem szívesen térnék vissza a klubba – mondta Kenesei.
(bándy)
Na igen....
Vége a Bajnokságnak és uccsó slusszpoén gyanánt kikaptunk az Újpesttől....
Nagy öröm a kiskert..
Boccs, biancoblu, hogy nem mentem ki, de azért Siófokról ezért nem akartam időnek elötte hazaugrani, meg nélkülem is kikap a csapat...
kíváncsi vagyok mi lesz a nyári szünetben, ki jö ki megy...
De a Béla szidásáról, nem szidásáról jut eszembe, hogy ifaz, hogy idén sznte egy jó meccse sem volt, DE lőtt 21 gólt, ami azért nem mindegy!!!
Tízest kapott a Fradi 2001-06-22 04:00:00
Labdarúgás
Munkatársunktól
Örökrangadó volt a Hungária körúton. Az MTK 18 és 16 évesei fogadták a Fradi hasonló korú együtteseit. A 16 évesek meccsén 10-1-es, a 18 évesek derbijén 4-0-s hazai győzelem született.
A hazaiak részéről ott volt Bognár György, a felnőttcsapat vezető-edzője, aki néhány héttel ezelőttig az MTK utánpótlását felügyelte, de tiszteletét tette idősb Albert Flórián és Szűcs Lajos is. Az MTK-győzelmek láttán megbolydult a Fradi-tábor. Azt mondták, bizonytalan az FTC-nél az utánpótlás-nevelés kérdése, a szülők is panaszkodtak a kilátástalan jövő miatt. ,Nálunk semmi sem bizonytalan - mondta Vincze Géza, aki az utánpótlást irányítja a Fradinál -, csak arról van szó, hogy az új sporttörvény értelmében a jövőben másfajta szerződéseket kell kötni a gyerekekkel. Biztosított az oktatás, a nevelés, a képzés és az edzés négyes egysége, ehhez megvannak a feltételeink." No de az eredmények mást mutatnak, vetettük föl. Erre Vincze ezt mondta: ,Nem az eredmények minősítik az utánpótlás- munkát. Lehet, az MTK jelen állapotában jobb, de ez azért van, mert összevásárolja a gyerekeket, mi meg 6 éves kortól neveljük őket."
Bognár György így reagált: „Minden klub részéről ez a vád ér minket, de jó lenne tisztázni a kérdést. Mi akkor kényszerültünk vásárlásra, amikor az 1994/95-ös idényben feljutottunk az NB II-ből, akkor kellett kiépítenünk az utánpótláscsapatainkat. Azóta csak egy-két gyereket vettünk, mi inkább nevelünk. Az erőnk a következetes munkában rejlik, nem a vásárolgatásban.”
Ez nem is kérdés, Béla nélkül ez a csapat toálisan gólképtelen lenne. Én sem örülnék neki, ha ez a divat (ti. Bélát szidni) nálunk is bejönne. Az MTK drukkerek csak hálával tartoznak neki, még ha néha nem is megy neki. Igazság szerint bosszantó lehet, hogy néha meccseken át képtelen egy kényszerítőt visszakapni. Nem az MTK szurkolók és játékosok szavaztak rá az Évtized játékosa cím elnyerésekor, hanem a többi szakmabeli. És ez nem mindegy...
ugye a nagy Béla alatt nem az illésre gondoltál?
mert bármennyire is rosszul játszik néha, többet tud, mint az össze többi. Sokan gúbnyolják, de azt hiszem, talán nekünk MTK-soknak nem kellene...
Nagyn sokat köszönhetünk neki,és ha lesz valaki, egy edző pl. , aki motiválja, akkor, lesz ő megint csodálatos, hidd el
én azt hiszem bizonyos gátjai lehetnek annak, hogy nem a legjobbak jönnek hozzánk . Ha a Várszegi nagyon akarná, összehozhatná a legerősebb csapatot. (lásd Berlusconi a Milannal) De ott van a Fülöp, aki olyan játékosokat hozott ide, mint Preisinger, Ferenczy stb...aki szerintem nem ért annyira a focihoz. Például hagyta elmenni az Egervárit, és egy Pölöskeit hagyott leülni a kispadra...
Én láttam, ahogy Várszegi a Vasas meccsen viselkedett, látszott rajta, hogy kurvára nem izgatja mi lesz a csapattal, és sajnos mostanában a játékosok is így viselkednek. Nincs meg benne az, ami a szurkolókban mindig, a gyerünk , minél jobban, minél előrébb.
Visszatérve Berlusconira, ahogy elkezdett politizáni, kevesebb ideje maradt a csapatra, rögtön rosszabb lett a Milan, és azóta egy-egy sztár igazol csak oda.
azt hiszem néha túl büszkék vagyunk a profizmusunkra, de szerintem a fél profizmus nem profizmus...
Végre egy értelmes igazolás: állítólag Juhár aláírt az MTK-hoz. Én lehetőség szerint még a Simeket, a Bajzátot és egy jó irányítót (talán Dvéri) vennék.
Miért a védöket büntetik, ha a kapott gólok tekintetében mi vagyunk az egyik legjobbak, a rugottak tekintetében pedig mi vagyunk a legrosszabbak? Hamár ennyi pénzünk van, miért nem vásárolunk gólképes csatárokat? A Ferenczitöl, a Balaskótól vagy a Kincsestöl várjuk, hogy gólokat rugjanak? Itt néhány éve felépítettek egy nagyon jó csapatot, tudatos munkával minden posztra vettek jó játékosokat. Aztán elküldték a Molnárt, a Fehért, kölcsönadták a Kenöt (ezzel egyetértettem, akkor is úgy gondoltam jót tesz neki egy kis váltás) és vettek olyan nullákat, mint a Helder, Bükszegi, a Szilveszter, meg a Végh. A fiatalok meg valljuk be, nem nagyon jöttek be. Mi van az edzökérdéssel. Nálunk egy évnél tovább senkit nem hagynak dolgozni. Miért nem lehetett kifizetni az Egervárinak azt a pénzt amit kért? Mert azt nem hiszem, hogy a Cate kevesebbért jött volna el Magyarországra. És a Pölöskei leváltása után (ami sok hetet késett), milyen hülye indok volt a Bognár Gyuri odahelyezésére az, hogy mi magunk között próbáljuk megoldani a problémákat? Milyen értelmes magyarázat van erre a mondatra azon kívül, hogy jól hangzik? Jól gondolom, hogy amikor a Doktor úrról beszéltek, a Mezeyt értitek alatta? Mert ha igen, akkor itt tényleg nagy baj van. Idehoznak egy évek óta sikertelen edzöt, akiröl ráadásul mindenki tudja, aki már volt MTK meccsen, hogy az MTK közönség baromira utálja. És hördüljetek fel, én évek óta azt mondom, legyen a Tornyi az MTK edzöje. Nagy paraszt, de baromira tudja motiválni a játékosokat, a mi játékosainknak meg évek óta ez hiányzik. Sajnos leginkább azért, mert mi, a közönség nem tudjuk öket motiválni. De nézzétek meg, mit csinált a Tornyi az egyébként baromi gyenge Diósgyörböl néhány éve, és idén a baromi gyenge Kispestböl.
Szóval nem tudom hova tünt a Várszegiék néhány évvel ezelötti tudatossága és profizmusa, de egyre inkább féltem az MTK-t a teljes szürkeségbe való visszasüllyedéstöl.
HAJRŔ MTK!
Mitől lenne jobb a jövő én még semmi kiemelkedő játékos neveét sem hallottam még magyar szinten sem, azt pedig ne várja senki hogy a juniorok vigyék a csapatot ugyanis majd nem lesz ilyen könnyű dolguk, ha védők igazán odafigyelnek rájuk.
Fülöp pedig bebetonozta magát az MTK-ba itt szerintem sokkal inkább ő a főnök mint Várszegi hiszen ő csak a pénzt adja majd csak akkor fogja kirúgni Fülöpöt ha valami nagy baromságot csinál erre pedig azért tud vigyázni.
csak annyit, hogy amíg a Fülöpnek ennyi beleszólása van, addig igazűán jó csapat nem lesz. Csak egy-két név példának, akik itt játszanak/játszottak: Egressy, Preisinger, Ferenczy...
Ha értene a focihoz, akkor JÓ(!) játékosok jönnének. Méghogy Zavadszky meg Mónos...
Tovabb megyek: Amig Monos jatszik az MTK-ban, en nem vagyok egy meccsre sem. Max TV-ben. Nem MTK szintu focista.meghogy fiatalitas??? Monos hany eves???? Legalabb Kenot hozzak vissza! Es Kutyat is tegyek vissza a csapatba.
Jung
A fiatalok felhozásával tökéletesen egyetértek (nézzétek meg a kiemelt 16 és 18 bajnokságot - mindenhol 100 gól fölött rúgtak és vezetnek), de azért néhány rutinos focista kell! Főleg Kutya a védelem közepébe, tőle még tartanak is az ellenfelek, meg azért Mtk-s. Mónos??? Inkább tartottuk volna meg a Molnár Zolit.
Az OK, hogy kiraknak 3 embert, de miért pont a Kutyát?! Idehozzák Mónost + Zavadszkyt? Teljesen meghülyültek? Kell nekünk egy Sziveszter II.? Tatabányára megfogadtam, hogy nem megyek le, ezt most tartom is, de jó lenne, ha legalább szépen játszanánk!