Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Koldo Gil bejelentette a visszavonulását. Arra hivatkozott, hogy nincs ereje tovább küzdeni, mert mentálisan nagyon kimerült. Amióta feltűnt a neve Fuentes listáján, el van átkozva. Az UCI nyomás alá helyezte a csapatokat, hogy ne merjék szerződtetni. Próbálta bizonyítani az ártatlanságát, felajánlotta az UCI-nak, hogy vért ad neki, hogy ösze lehessen hasonlítani a Funetes mintákkal, de erre nem reagáltak. Elege van mindenből, 31 évesen visszavolul, úgy gondolja, hogy szép karrier áll mögötte.
Nagyon sajnálom, bár azt nem értem, hogy miért nem megy el Olaszországba és kéri ott, hogy hasonlítsák össze a vérét a mintákkal. 2005-ben épp a Giron aratta élete legnagyobb sikerét, 2006-ban pedig az Ethruschin kezdte a szezont, a CONI nyugodtan kivizsálhatná az ügyét. Ha aCONI tisztázná, akkor "eléggé olasz" lenne ahhoz, hogy a FUJi-Servettohoz.
Ha elgondolom, szegény Jon még rosszabbul járt, mert az ő neve semmilyen listára nem került rá, még se kapott szerződést.
Borzalmas, ami történt. Ráérő idejüket máshogyan is elüthetnék ! Sok sikert az apukáknak, de nem hinném, hogy megtalálják Őket , túl nagy a brancs, ami védelmezi az elkövetőket (és a különféle "okosakat" is ide értem).
Születési idő: 1982.09.08 Születési hely: Bukarest Nemzetiség: román Magasság: 210 cm Súly: 115 kg Jelenlegi klubja: MKB Veszprém KC Mezszám: 8 Becenév: - Nevelőegyesülete: Dinamo Bukarest Nevelőedzője: Manolache Eddigi klubjai: Dinamo Bukarest, MKB Veszprém KC Eddigi edzői: Checichesi, Voiculescu, Stefan Családi állapota: nőtlen Iskolai végzettség: sportiskola Nyelvtudás: román, magyar Cipőméret: 51 Eredményei a válogatottban: - Első válogatott fellépése: 2002 Eredményei klubcsapatokban: 2003-2004 EHF elődöntő
Kedvencek... . Szín: kék Szerencseszáma: 8 Női név: Krisztina Állat: kutya Évszak: nyár Illat: Ultra Violet Rajzfilm: - Rádióállomás: Rádió1, Danubius Gyümölcs: eper Férfi kézilabdázó: Eliodor Voica Női kézilabdázó: Mariana Tarca Autó: BMW Ország: Spanyolország Város: Barcelona Nyaralóhely: Mallorca Film: Gladiátor, Titanic Színész: Dolph Lundgren Zenei stílus: Hip-hop, rock Hobbi: horgászat Étel: KFC, McDonald's Édesség: Milka csoki Fagyi: eper Ital: Coca-cola Sport: kézilabda
Mocsai Lajos sírva nyilatkozott róla, és saját bevallása szerint több időt töltött vele az utóbbi hónapokban, mint a saját gyerekeivel. Mocsai egy nagyszerű ember, és egy remek edző. Rettenetes volt látni a megrendülését. És bár én sem ismertem a srácot korábban, de már csak Mocsai összetörése miatt is biztos vagyok benne, hogy a román srác egy nagyon értékes ember volt. Nagyon sajnálom, a kezem ökölbe szorul, ha rá gondolok. Nem lehet, hogy mindez büntetlenül marad, nincsenek illúzióim, de ha mégis így lesz, akkor egészen biztosan nem normális ez az ország...
Nem vagyok híve a halálbüntetésnek, de az ilyenek nem úsznák meg nálam.
Mégis, milyen országban élünk basszus, már az utcára sem lehet kimenni?
Megmagyarázhatatlan az eset, ökölbe szorul a kezem miatta. Az nem lehet, hogy itt is 3 évet kapnak majd a bűnösök, mint Simon Tibi gyilkosa... Együttérzek a családdal! :(
Ez is egy megoldás, de adófizető polgárként én azt várom el, hogy a magyar rendőrség garantálja a közrendet és a közbiztonságot, és az ügyészség meg a bíróság szolgáltasson igazságot.
Istenem, nemrég olvastam a hírt, azóta is a szemem törölgetem. Döbbenet. El sem hiszem. Veszprém szurkolóként mégjobban szíven ütött, nem tudok mit mondani, hatalmas fájdalmat érzek. :( Végtelenül szimpatikus srác volt, hatalmas tehetség, mindent megtett a csapatért. Sesumnak és Pesicsnek pedig jobbulást! Nem veszíthetjük el őket! :( Kitartást a társaknak! Építők!
Ordas idők járnak kedves barátaim. Ezt a óriásfiút ugyan nem ismertem, de biztos vagyok benne, hogy sok örömet okozott a saját szurkolóinak. És abban is biztos vagyok, hogy egyetlen fiatal fiúnak se szabadna meghalni se az ágyában álmában, se a kocsma lépcsőjén a saját vérébe fagyva. Azt hiszem kihúzhattuk valamivel a gyufát a Mindenhatónál.
Most olvasom Marchante fórumán, hogy a madridi önkormányzat azt tervezi, hogy az EMT (ez az ottani BKV) buszain is legyen wifi hozzáférés. Nagyon pöpec. Az idősebbik Angel Gomez két forduló között a megállóban meg tudja nézni a livetickeren, hogy áll a fia egy-egy versenyen. Lehet, hogy ezért vezetik be:-)