A 19-i hír nem ott van, hanem egy másik lapon (amin rejtélyes módon ott a 19-i is), itt viszont olvasható mindkettő úgy, ahogy lent leírtam. Basszus, már megint bonyolítok! :o)))
Ezeket érdemes megnézni/elolvasni. :o( Axl szeptember 17-nél (a lap alján) és szeptember 19-nél (a lap közepe körül) szerepel. Az előbbinél kép is van. Bár ne lenne...
:o)) Húha! Sajnos nincs, de ha valaha is egy ilyen csodálatos kép a birtokomba kerül vagy tudomásomra jut, hogy hol található, azonnal felpakolom ide, bízz bennem! ;o))
A www.slashonline-on fent van már a Mr. Brownstone is. A vörös nem is hiányzik annyira :))) Ha Scott esetleg turnéképtelen lesz, nyugodtan nyomhatják Izzyvel, nem tudom, Duff miért pánikolt annyira ettől.
:)))
Köszi, Esztike, nagyon jók voltak a képek! Nekem is lenne egy kérésem, bár ez legalább olyan extra, mint a hetven feletti Slash-kép: van fotód arról, hogy Axl és Buckethed éppen a frissen kiadott Chinese Democracy-albummal a kezében áll, elégedetten? :)
Pedig nem nehéz. :o)
Az első három adja magát - az a csibészes, kisfiús mosoly, amit az első képen látsz, a mai napig jellemző. A negyedik és az ötödik sem igényel sok fejtörést. A hatodikon először én is elcsodálkoztam, de ha jobban megnézed, szerintem ki lehet találni. :o)
A magyar tribute bandára gondoltam,csakhogy eloszlassam a kételyeiteket:)Szóval,mivel a 11.-i koncertet már ugye lekéstem,nem tudnátok egy olyan koncertdátumot írni,amire el tudok menni?Decemberben is játszanak vhol gondolom...!Egyébként köszönöm a reagálást!Üdv