Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Santiago Boteronak kislánya született. Ezért meggondolta a dolgot, és még se vonul vissza, mint tervezte. De külföldi csapatban már nem akar versenyezni, hazai földön, hazai csapatnál akarja eltölteni ezt az évet.
Lehet olyan megoldás is, hogy az ítélethozatalig terjedő időre érvényesnek nyilvánítják a szerződést. Itt szolgáltatás és ellenszolgáltatás történt, az eredeti állapot már nem állítható helyre.
Nekem úgy tanították, hogy ha egy szerződés semmis, akkor vissza kell állítani azt az állapotot, amely a megkötése előtt állt fenn. Jelen esetben sto gyelatty? Vissza az egész, mert t...e van a menyasszonynak?
Saul Raisin has finished his first marathon after only around five weeks of training. He ran the New York event in 4:27:10 and achieved his goal to run the marathon without walking.
It was an emotional day for Raisin, a day that he ranks up there with learning to walk again and riding his bike on the road for the first time after his accident.
In the absence of two-time participant Lance Armstrong, former cyclist Stephen Roche ran the 42.195 kilometres. Roche clocked in some six minutes ahead of Raisin, in 4:21:09.
Nálunk volt, igaz volt vagy 5 perc. De a lényeg benne volt. Aztán volt egy interjú a két Schleckkel. Na abban voltak delfinek, Frankie sárga trikója, a papa kocsijának átvizsgálása meg miegymás. Ja és persze franciául karattyoltak, holland felirattal, így vajmi keveset értettem meg belőle. :S
Ja azt lefelejtettem, hogy Nys megütötte a kezét, eléggé be volt dagadva már a verseny után. Ma bekötött mutatóújjal ment. :)
Tegnap mindenki olyan sáros volt tetőtől talpig, hogy öröm volt nézni. Mikor Boom beért a 2. helyen elkezdte levakarni a sarat a mez elejéről, mégiscsak vannak szponzorok, meg a regnáló világbajnokról van szó (aki ugye fehérben megy...), aztán lenézett, elmosolyodott és legyintett egyet, hogy annak már úgyis mindegy. :)
Szerencsére a mait és a tegnapit és közvetítették és még láttam is. A tegnapi igazi sárdagasztás volt. Az utolsó előtti körben Nys kisodródott és a hátsókerekébe belegabalyodott a pályát szegélyező szalag. Aztán az utolsó körben esett az egyik kanyarban, de az őt üldöző Boom is, így nem érte utól Nyst. Albert még korábban esett, de ma nem hagyta magát és elvitte az első helyet. Igazán érdekes versenyek. :)
Tegnap rendezték Belgiumban a Kelet-Flandriai Oudenaarde városában a Koppenbergcross viadalt.
Nem túl nagy meglepetésre Sven Nys nyert, én pedig végre rájöttem, mi motiválja a versenyzőket egy ilyen ázós-fázós körözésen: a győztes mehet zuhanyozni elsőnek. :-))
Mert szerettem nézni a Knight Rider sorozatot tőle. Nagy volt amikor adták, de most már nem nagyon adják. Kitt volt társa a kocsi, tudott beszélni meg voltak nagy képességei. Jó kis sorozat volt !