Az egész Fotex ügy csak arrol szól,hogy Szerdán
az Mtk játszik zöld mezben a Split ellen,hogy a fradika ne égjen akkorát...majd Béláék rendet
tesznek a pályán..de tuti hogy a zöld alatt ott lesz a kék-fehér mez!...
Hajrá MTK!
MTK FOREVER!
(Várszegi meg nem normális...)
Erdekes, hogy a fradistak arca hogy megnott az utobbi par napban. Az egyszeruen nevetseges, hogy kijelentik, elfogadjak Varszegit, ha kiszall az MTK -bol
hat ne a befott tegye mar el a nagymamat!!!!
Talan nem V.G fogadja el a skinheadeket?????
Nem neki kene felteteleket szabnia, hogy hova visz 2.4 millert??????
Jung
a Varszegi megy toletek, az tuti. ma Furulyas azt nyilatkozta, hogy a Varszegi lepeseket fog tenni a helyzet rendezese erdekeben, meg hogy van valami errol a szerzodesben is. es az MLSZ elnokseg is foglalkozni fog a dologgal csutortokon.
Bocsi, nem olvastam el amit irtam. Tehat: en nem maffioznam le Varszegit.
es ami nagyjabol lathato: a forgatokonyv, es hogy az alapjan nekunk nem terem babér. Bár bízom Bognárékban...
Jung
Bianco!
En ezzel a maffiozoval vigyaznek.Amugy nagyjabol látható. Nekm azonban van egy másik forgatókönyvem. Igazából senki nem tartja reálisnak, és leírni is csak e-mailben merném. Az tény ugyanis, hogy a dolgok logikus menete szerint nem erdemes az MTK-val bajnoknak lenni, mert ha a Fradival bajnok, több pénzt lehet keresni. Minden egyéb szempont az MTK mellett szól. Amúgy a fradival darázsfészekbe nyúlt V.G. tehát az ott keresett pénzét érdekcsoportok lenyúlják, Akik valóban maffiózók...
Üdv.
Jung
Kezdeném a könnyebb részével, a tegnapi meccsel. Sokkal jobban játszottunk, mint Angyalföldön, szerintem a Győr + a Vasas kb. egy szinten vannak. Végre szurkoltunk is, állítólag a TV-ben is lehetett hallani.
A másik, lényegesen komolyabb rész a Fotex-FTC ügy. Szerintem minket ezzel szimplán kicsináltak. Az világos, hogy a Fradiban sokkal nagyobb üzleti lehetőségek vannak, mint nálunk, ezért alapból csak mögöttük tudunk végezni. Az utánpótlásra szánt pénz is oda fog menni, mert úgyis a fél ország fradista, szívesebben mennek majd oda:(. Szerintem télen majd átmegy egy csomó játékos a Fradiba, "mert ez szolgálja a magyar labdarúgás jövőjét". Ki a f@szt érdekel a magyar labdarúgás jövője?!?! Hogy jön ahhoz az MTK vezetője, hogy ne a saját csapatával foglalkozzon? Miért van az, hogy egy maffiózó bármit megtehet egy 113 éves klubbal? Csak azért mert pénze van?
Mindent értékén kell kezelni: nekem is tetszett az I. félideji játék (a II. már nem annyira), de ez a Győr borzasztó gyenge csapat. Az NS szokás szerint egy kissé alulosztályozza a fiúkat, mert Zava szerintem is jól focizott, de Győri, Füzi és Ferenczi is hasznos volt. Ez a Brazenacs nem mutat sokat, majd talán később. Góllövő csatárt még én is elbírnék viselni. De TCS-vel nem értek egyet: szerintem Jezdi tegnap is sok fontos labdát szerzett. Előrejátékban pedig sosem volt túl nagy király. A fiatalok jók voltak, de hol van Buzsáky ?
Végre egy mecs ahol nem egy gólra játszottunk úgy látszik hogy kezd beérni a Bognár munkája de majd két forduló múlva kiderül hogy hol is állunk igazán hiszen legalább négy pont kéne a loki és a zete ellen.
Ja és még kéne egy gollövő csatár is mert én azért félek a Ferenczytől, tény leg nem tudjátok mi van a beigért próbajátékosokkal????
Hajrá MTK!!!!!!!
Szép volt fiúk csak így tovább!!!
Bluefan, szép tőled, hogy nem ellenséget írtál :-)
Egyébként ezzel csak saját magukról állítják ki a bizonyítványt.
A mai meccsen tényleg nem volt rossz a csapatotok. Illés végre kilábalt a hullámvölgyből, úgy néztem, mintha Jezdimirovics lábalna most bele...
Kanta, Horváth, Czvetkovics beállítása jó húzás volt Bognártól, már éppen kezdett leülni a mérkőzés, mikor bejöttek az ifjak.
És régen láttam Zavadszkyt így hajtani.
Sziasztok,
amióta Hajdu hozzátok igazolt, szorgalmasan olvaslak benneteket, de csak most szólok hozzá.
Rögtön olyannal, ami pár embernek biztos nem fog tetszeni.
Egyáltalán nem értem, hogy a sportteljesítménynek mi köze a zsidó vagy nem zsidó származáshoz.
Nem hinném, hogy az ilyen vitába bele kellene menni.
És azzal sem kellene hivalkodni, hogy valaki helyesírásban jobb, (ld.943), az intelligens emberek szóvá sem teszik az ilyesmit, legfeljebb négyszemközt és segítő szándékkal...
A honlapotokat én is megnéztem, szép volna, csak sajnos egyáltalán nem aktuális. Tudnátok ebben előrébb lépni?
A két klub alapításakor is óriási társadalmi különbség mutatkozott a társadalmi bázisok között: az 1888-ban alapított MTK (Magyar Testgyakorlók Köre) a magyarosodás útjára lépett zsidóság asszimilációs törekvéseit képviselte. Az alapító és finanszírozó belvárosi VI-VII. kerületi liberális zsidó polgárság olyan sportkört kívánt létrehozni, amelyben mindenfajta diszkrimináció nélkül bárki sportolhatott. Később az MTK játékosainak több mint fele zsidó származású volt, ugyanakkor téves az a nézet, hogy a zsidóság csak az MTK-ban képviseltette magát. Az 1899-ben alapított FTC alsó-középosztálybeli városi csoportokat mondhatott bázisának a kispolgári és munkás dominanciájú Ferencvárosban, nem titkoltan előtérbe helyezve a nemzeti elkötelezettséget. Az önmagát magyarnak érző kispolgár - "rendes magyar ember" - identitása áll szemben az MTK-t pártoló "üzleties szellemű, idegen gyökerű" nagypolgárral. Mára az FTC szurkolótábora már túlnőtt a IX. kerület, a Ferencváros határain. Az FTC össznemzeti jellegét mi sem bizonyítja jobban, hogy egyes vidéki városokban sokszor a saját lakóhely együttese ellen a Fradinak szurkolnak. A fradisták mindig is úgy érezték, míg ők a "nép egyszerű gyermekei", addig a társadalmi ranglétrán fölöttük állók a "zsidó" fogalomba tömöríthetők.
Képzelem te hol állhatsz a társadalmi ranglétrán, ha fradistákat is fölötted állónak gondolod… : )
Mi lesz az MTK-val, kiveszi a pénzét a Várszegi, mert kell a Fradira?
Vagy mindkét csapatot meg akarja tartani?
Ismét NB. II-esek leszünk, mint a Várszegi előtt?
Végül is annak is meg volt a maga varázsa…
Mindenesetre: Hajrá MTK Hungária!
Igazad van bluefan, gyôzzön a jobbik. Remélem sportszerű lesz a meccs és mi is csak a focival foglalkozunk. A Várszegi-Fradi frigyre meg szarjatok magasból, az MTK mindig túlélte a nehéz idôket.
én azt hiszem meg ellene várni a szerződás megkötését, aés az elkövetkező időszakot
nem akarom azt hinni, hoyg az mzk-ból kiszáll a vűárszegi...bár láttam, egy-egy mtk meccsen mennyire "izgul" a csapatért..hát nem mondom, kurvára nem izgatta mi lesz a csapattal
inkább megpróbálkozik az "ország csapatával" torgyánostul, antiszemitizmustul , mindenestül
arra vagyok kiváncsi, mit fog érezni, ha mtk-fradin zsidózás lesz....
mindenesetre nem a fotex rugj a agólokat, hanem Béla, Pista, Zoli meg a többiek
Sziasztok!
Talán megszületett a válasz arra, miért sorvasztotta le V.G az MTK-t. Nyilvánvaló, hogy innentől kezdve senkinek sem érdeke, hogy a csapat bajnok legyen. Hiszen ha az FTC a bajnok, sokkal nagyobb lét lehet szakítani. Ennyi volt, kész...
Üzletileg abszolut logikus lépés, emberileg és etikailag azonban teljességgel érthetetlen. Most az lenne az egyetlen elfogadható lépés, ha találna a klub, illetve V.G olyan embert/csoportot, aki tényleg a szívén viseli a klub sorsát, illetve lát benne üzletet. Ha továbbra is marad, az az MTK halála lesz:-((
Szvsz persze.
Jung
Bian vagy Bluefan!
Be akartam nézni a honlapotokra, hogy mi a helyzet Csipával, de meglepődve tapasztaltam, hogy a www.mtk.hu-n még tavaly novembernél tartanak!:( Most vagy elhanyagolták a honlapot vagy más helyre költözött, amit még nem tudok. Kérem segítségeteket!
ha a hír tényleg igaz, két dologra vagyok kiváncsi:
1. marad-e szponzorunk, vagy elindulunk a süllyeszetőbe?
2. mit csinál a Várszegi az antiszemtita fradistákkal?