Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Szubjektíve a Trekre szavaznék, de objektív szempontok alapján megvesztegethetőgyőzhető vagyok bármelyik jelölt érdekében. Csak egy mintadarabot kérnék a típus(ok)ból tüzetes tanulmányozás végett. :-))
Bár én az idei kerékpárokra gondoltam, természetesen elfogadom a jelölést, hiszen a bianchit jelenleg is használják az élmezőnyben, mégpedig a kissé zűrzavaros sorsú Barloworld.
Az teljesen min1 milyen indokból. Egyébként szerintem szép kerékpár a trek, nekem jobban tetszik, mint az idomtalanul traktorszerű scott, amit mi használtunk.
Nekem már nagyon hiányoznak a versenyek, pedig még csak egy hónapja ért véget a szezon.
Szeretnék egy kis versenyt hirdetni, ha van kedvetek szavazzatok ti is!
Melyik a legszebb a pro tour csapatok által használtak kerékpárok közül?
Én mindjárt le is szavazok!
Bár a csapatot -Bram Tankink kivételével nem kedvelem - az én jelöltem mégis a Rabobank Colnagoja.
Azért tetszik, mert olyan igazi "old shool" stílusú. A váz olyan karcsú és légies, mint a régi fémvázas versenybringáké, a geometriája szabályos, letisztult. Nagyon tetszik a sima fényes fekete szín. A krómozott dura- ace szettel kissé olyan hatást kelt, mint egy elegáns limuzin az ötvenes évekből.