Ujjé!
Aki nálam Angyalföldibb, az má festi magát:-)))
A Zanyám, a Váci Út Csavargyár ucca sarkán, A Zapám, meg a Béke ucca, Gyöngyösi sarkon született!
Itten házasodtak össze a Balzac-ban, és itten lettem én nagyfijjú:-)))
Mostan iss E-ditke közelében lakok!!!
Na akkor utolsó közelités, de nem kimondani, ha megvan. Ahová korábban süt a nap, az a Margit-híd (dél) felé néz, ahová késöbb az a Duna (nyugat) felé. Ez nem is igen lehetne fordítva, legalábbis itt a Föld északi féltekén. Ami az igazi szivás, hogy a legnagyobb ablakfelület 45 fokos szöget zár be a Dunával és a Margit-hid felé kacsint, tehát kb 11-12-töl 6-7-ig telibe trafálja a Napocska. Na, emögött ülök én és dolgozgatok, nézegetem a szigetet és a stb-t. (A satöbbi már sok lett volna)
En is. Akkor mekk minek erolkodok? Szeressen teged a vapiti:) azaz inkabb:) nelkul.
Sejtettem, hogy sarokhaz (de jol is esne igy ebed utan). Az egyik oldala, ahova hamarabb sut, az a Dunaval parhuzamos es a masik pedig merolges es az Arpad-hid fele nez? Ket s*ggek kozott orlokod, segits ki. Hat te.
Na jo, Edmon Toni leszek es vallalom a nyul szerepet (99).
Zsoldos, meroleges a Dunara az ucca? vagy az a szomszed ucca?
ja, mi meg itten bent a klimas (bots) munkahelyen hasonlo stilusban muveljuk a napi ugyek kitragyalasat, szoval minel bonyolultabb a Mcfogalmazas, annal hidegebb a fanta (ez itt nem a reklam helye).
Ki nem szazas itt? az irjon , de usgyi.
Léccies máskor számba rágni, mert még ezt is csak 5*re értettem meg. Nem kizárt, hogy bennem van a hiba, de a mi szobánkat de 10-töl napnyugtáig melegiti a Nap. Épp most ért a jobb vállamhoz -háttal ülök az ablaknak és a Dunának - és most már csak szét fog terülni a hátamon. 1/2 7ig leizzadok 2 kilot. Nagyon sok mindent leírtam a hollétemröl...
Már bánom is
Zsoldos, aki polos (lesz, az ma' tuti, benne van a Rben): szoval mikor feldobtam, hogy koltozzetek ossze, akkor irtad, hogy ezzel az otlettel meg varni akartal, nehogy vapiti (aki nem piti, mert rad gondol eves elott/helyett) ugy gondola, hogy te ramenos vagy. pedig meg nem is, csak bakave ellenor es el akarod kapni blicc elles kozben.
am aj left?