Sziasztok,
valószínű, hogy az értelmi képességeimmel van baj, de a felét sem értem a leírtaknak.
Amit ki tudok hámozni belőle, az a szokásos gyűlölködésük, visszataszító "akinemmagyarnem ember" hangsúlyozás közepette.
Az elkeserítő a dologban, hogy egy ilyen szemlélettel jónéhány embert maguk mögé tudtak (tudnak) állítani.
Ezzel értelmes ember nem törődik aki ezt figyelembe veszi az egy marha vagy egy náci de szerintem nem sok ilyen van.Ja a sport szerint itt van két újabb idegenlégiós akik bármíly hihetetlen még válogatottak is igaz hogy csak ifjúsági szinten meg igaz hogy a szlovák fickó csak egyszer lépett pályára a felnőtt válogattotban de azért ne örüljetek mert egyikőjük sem csatár és egyikőjüket se fogjuk leigazoni legalábbis szerintem(((((
Egyébként biztos van annak valami oka hogy Brazenacs kezdőember hiszen B.G. minden edzésen látja és ő nem az az ember aki betesz egy kétballábas idiótát ha vannak akár fiatalok is bízzunk benne hogy jó igazolás volt mert különben megint nincs csatárunk.
„A MIÉP elítéli a Fotex-Fradi-üzletet
Budapest, 2001. július 25. (MTI) - A Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) elítéli és nemzetellenesnek tartja, hogy döntően a Fotex Rt. tulajdonába kerül a Ferencváros labdarúgó csapata - derült ki Bognár László, a MIÉP alelnöke szavaiból a párt szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.
A párt elnökségének állásfoglalását ismertetve Bognár László úgy fogalmazott, hogy a MIÉP elítéli ezt a sötét, nemzetellenes tranzakciót, és felhívja híveit, hogy egy feketével átkötött zöld-fehér szalaggal fejezzék ki gyászukat és tiltakozzanak a Fradi tönkretétele miatt.
Hangsúlyozta: az, hogy a Fradit megvásárolta a Fotex, csak mellékesen sportügy, mert a futballcsapat nemzeti jelkép volt. Szavai szerint, miután a mindenkor a tehetős pesti zsidó polgársághoz kapcsolt MTK-t a Békesi László által, tehát az úgynevezett reformkommunizmus és SZDSZ-liberalizmus által létrehozott és több szálon tulajdonolt Fotex Rt. birtokolja, a Fradi népe be van csapva.
- Az FTC-t megszerezte az a mohó, gátlástalan üzletcsoport, amelynek semmi köze sincs a Ferencvároshoz és a magyarsághoz - jelentette ki Bognár László, a MIÉP elnöksége nevében.Álláspontjuk szerint a kormány, a sportvezetés felelőssége súlyos, ugyanis egy magát nemzetinek mondó kormány nem engedhette volna meg a Ferencváros megsemmisítését.
Bognár László arra a kérdésre, hogy miért nemzetellenes a ferencvárosi labdarúgócsapat eladása, egy szociológusra hivatkozva kifejtette: az önmagát magyarnak érző kispolgár - "rendes magyar ember" - identitása áll szemben az MTK-t pártoló "üzleties szellemű, idegengyökerű" nagypolgárral.
- Mára az FTC szurkolótábora már túlnőtt a IX. kerület, a Ferencváros határain. Az FTC össznemzeti jellegét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyes vidéki városokban sokszor a saját lakóhely együttese ellen is a Fradinak szurkolnak. A fradisták mindig is úgy érezték, hogy míg ők a nép egyszerű gyermekei, addig a társadalmi ranglétrán fölöttük állók a zsidó fogalomba tömöríthetők - fejtegette Bognár László egy szociológiai tanulmányra hivatkozva.
Szabó István, a MIÉP budapesti kampányfőnöke szólt arról, hogy tudomása szerint a hét végi Ferencváros-Újpest labdarúgó mérkőzésen az újpesti szurkolók egy zöldre festett libát akarnak a focipályára engedni.”
Sasold meg a 2001.07.20-ai, 942-es hozzászólást! : )))
"Az üzleti szempontokon túlmenően a magyar társadalom érdekellentéteinek, szegény-gazdag, nagytőkés-kisember ellentéteinek az összemosása a cél: társadalomátalakítás.
Ne tudja a kisember a sokszor kétségtelenül durva és elítélhető formákban kifejezésre juttatni az ellenszenvét, elégedetlenségét, ne legyen képes drukkolásban kifejezni a hovatartozását, ne tudja ennek-annak csúfolni a másik tábort. Így aztán érdektelenné válván a dolog meg fognak ugyan szűnni egyes valóban ízléstelen bekiabálások, csúfolódások, de a magyar társadalom szegényebb lesz nemzeti szempontból fontos érzülettel. A lelátó pedig üres lesz, a "B" közép feloszlik."
magyarul: szemét várszegi, miatta nem zsidózhatnak nyugodtan a fradisták...
Szerintem Várszegi ügyelni fog arra, hogy ilyen ne fordulhasson elő (ti. Béla a Fradiban). Az egész Fotex-Fradi üzletnek az erkölcsi oldala érdekes, arról nem beszélve, hogy a többi csapatvezető véleményét nem olvastam sehol. Mert azért két csapattal egy kézben könnyebb manipulálni és ez a többi csapatnak nem biztos, hogy tetszik. Mi lesz, ha egy Fradi-MTK-n dől el, hogy a kettő közül valamelyik, vagy pl. a Dunaferr legyen a bajnok ? Szerintem ezzel az üzlettel többet árthat magának, mint amennyit használ, vagy pedig ejti az MTK-t (ne úgy legyen).
Néhány héten belül újra pályára léphet az MTK-ban Madar Csaba, akiről néhányan azt terjesztették: lemondtak róla a kék-fehérek.
A játékos azért nem játszott az utóbbi időben, mert húzódással bajlódott, ráadásul időközben meg is fázott, ezért néhány hete nem tudott edzeni. Ha viszont felépül, akkor bekapcsolódik a munkába (várhatóan erre a jövő héten kerül sor), mégpedig az MTK-nál. Ez azért fontos, mert a vasárnapi MTK-Győr találkozón néhányan azt suttogták, hogy őt is elküldik a klubtól. Ezt arra alapozták, hogy Madar még a kispadon sem ülhetett, eddigi mezszámát, a 7-est pedig Zavadszky Gábor kapta. Nos, a hiányzás okát fentebb már leírtuk, a „mezszám-problémára” pedig az a magyarázat, hogy Madar végre megkapta a 8-ast mezt, amit eddig Erős Károly „bitorolt”.
nem is tudtam, hogy a felesége gyereket vár. a múlt hétvégén jót beszélgettem vele a vian férfi wc-jében a fotex féle dologról. halál normális, kedves pali, nagyon készségesen válaszolt mindenre.
Tegnap délután az Illés Bélának kétszeresen is apa lett, ugyanis felesége ikreknek adott életet.
- Jól vannak a gyerekek?
- Igen, hála Istennek mindkettő egészséges. Nagyon jó érzés volt a kezemben fogni őket, szerintem a szülés a világ legszebb pillanata.
- Mikor tudtátok meg, hogy ikrek fognak születni?
- Rögtön az elején közölték az orvosok, hogy nem egy gyerek van a feleségem hasában, hanem kettő. A szülés előtti bevásárlás is ennek megfelelően alakult.
- Szombathelyen volt a nagy esemény?
- Igen, szerencsére a gyerekek „tudták” mikor van szabadnapom, ezért így időzítették a világra jövetelüket. Vasárnap a meccs után rögtön hazaindultam Szombathelyre, hétfő reggel már a kórházban kezdtem, délután aztán megtörtént a nagy esemény. A mai napra szerencsére szabadnapot kaptam Bognár Györgytől, de lassan indulok vissza Budapestre.
- Apás szülés volt?
- Igen, én is végig bent voltam. Bevallom, sokkal jobban izgultam, mint egy bajnoki találkozó előtt.
- A hétvégén várható gól a gyerekek köszöntésére?
- Nagyon remélem sikerül jó játékkal kirukkolnom a tiszteletükre, és az már csak hab lenne a tortán, ha sikerülne betalálnom a Debrecen kapujába. Amennyiben ez nem sikerül, akkor sem leszek szomorú, hiszen így is életem legszebb napjait élem jelenleg.
Ezt mar fel eve csiripelik a verebek. Eloszor UTE korokbol hallottam, utana nagybatyamtol, akinek jobaratja Toth Balint (Lombard volt edzoje). Szoval lehet benne valami....
Újpesti névsor: Gyulai Zsolt, Kisteleki, mindketten MTK-sok voltak a Várszegi korszak elején. Most Ujpesten vannak. Szóval ebben is lehet valami....
Jung
OFF
Én is dolgoztam részben FOTEX tulajdonú cégnél. Csalódni csalódtam, de maffiózással nem találkoztam.
Még Offabb
Bár nem tudom a családtagod mit és hol dolgozott, kitalálhatod: nem vezető beosztásban és rövid ideig voltam, de jól hangzik :-))
ON
Az az egy kérdés akkor, hogy az MTK-t lesorvasztja-e, vagy sem.A legjobb az lenne, ha eladná egy lelkiismeretes befektetőnek.
jung
Végre kicsit megélénkült a topic! Várszegi ugyanolyan maffiózó, mint amilyen Fenyő János volt, elég sok dolgot tudok róla, mert a családban van, aki egy részben Fotex-tulajdonú cégnél dolgozott. A lényeg az, hogy kiment Amerikába, mint basszgitáros és visszajött, mint dollármilliomos. Amerikába állítólag a mai napig nem mehet vissza, mert ott körözés alatt áll.
Sajnos a kapitalizmus így működik, ha valakinek nincsenek korlátai. Egyébként állítólag már az övé az Újpest kétharmada is, legalábbis ezt rebesgették az ETO ellen a jól értesültek.,
mindenesetre a Branezacs egyelőre Goran nyomába se érhet. Goran szerel, indít, cselez, kemény, lát a pályán, Brazenacs meg csatár létéere helyzetbe se tud kerülni.
Egylőre nem értem, a Bognár mire mondta, hogy az elmúlt idők legjobb igazolása...de remélem megcáfol engem!!
ok, ok... Télleg ezt írtad.
Viszont Furulyás tényleg nem problémázhat, ha meg problémázik, bekaphatja..
Mert A Fotexnek V.G. csak az egyik tulajdonosa, a fradi tulajdonosa lesz a Fotex.
Az MTK-nak meg csak V.G a tulajdonosa.
Tok mind1 amugy...
Szerintem V.G hibazott, es remelem meg idoben tud korrigalni ( 1 hete van rá)
Jung
Az MTK és a válogatott irányítójának egy fia és egy kislánya született.
Lilián és Bence egészségesen látta meg a napvilágot, és Bencét mindenféleképpen dicséret illeti, hiszen udvarias volt, mert lánytestvérét előreengedte. A dolog érdekessége, hogy Illés felesége Halmai Gábor nejével volt egy napra kiírva, de Halmai Ádám nem várta meg az Illés-lurkókat, és már a múlt héten a világra jött. Honlapunk olvasói nevében mindkét boldog családnak gratulálunk
Nem akarlak elkeseríteni benneteket de tegnap este Furulyás 2X is lenyilatkozta (Duna TV + Satelit), hogy valami szindikátusi szerződében leírták (és várszegi is aláírta) hogy A Fotex .....Rt. csak egy 1. oszt. labdarúgó klubbot támogathat. Namost mivel tudomásom szerint a Fotex és az MTK többségi tulajdonosa is V. G. ezért érdekes lesz a dolog. Valószínübb hogy az MTK-ból száll ki... Hacsak ki nem tralál valamit....
azt én is nevetségesnek tartom, hogy a fradisták, akik utálták várszegit, utálják most is, utálják az mtk-t., kijelentik, hogy ők nagy kegyesen beleegyeznek abba, hogy a várszegi irányítsa a fradit (mintha ők döntenék el), de szálljon ki a saját csapatához, amihez érzelmileg kötődik, és amibe már rengeteg energiát feccölt