hát ez jó, eltűnt a szöveg, helyette kép helye lett. az volt a baj, hogy kacsacsőrrel csináltam, most helyette zárójelet fogok tenni, de az kacsacsőr legyen!
a legegyszerűbb megoldás: asci-kóddal (HTML-kód)lehet betenni képeket, de sokszor kicsinyíteni kell, mert túl nagyok. van egy olyen topik, hogy: Képek beillesztése. keresd meg és menj a legelejére, ott megadják a kódokat és leírást is találsz. érdemes átnézni az egész topikot, mert sokmindent lehet tanulni. lehet gyakorolni is ott, és kérdezhetsz bármit, amit nem tudsz.
ha eredeti nagyságban akarod betenni, akkor a következő: a kép url-címét bemásolni a hozzászólásba ezekkel a jelölésekkel:
ha kicsinyíteni kell, akkor meg kell adni az új értékeket, a képpont méreteit. pl. ha eredeti képpont 800X600, akkor monndjuk ennek a felét veszed. az eredeti képpont méretét onnan tudod meg, ha a képre kattintol jobb egérgombbal és alul a Tulajdonságokra, ott lesz a méret.
Pitt nyálas? - mindig is az volt, kivéve Harcosok Klubja (abban tetszett).
a Trójáról én is elég rosszakat hallottam, hogy az egész film csak közepes, a jól megcsinált történelmi filmekhez (Ben Hur, Gladiátor) fel sem ér. a Helénát játszó színésznő meg randa.
A KENU-s képek egyszerűen szuperek!!! Azok ellen az égvilágon semmi kifogásom...
Én szívesen telepakolom a fórumot KB és AR képekkel ha szeretnétek... De áruld el hogyan, mert hát én és a technika... Örülök, hogy egyáltalán tudom, mi az hogy fórum...:)))))))
Igen, a Keanus képek tök jók!!! Tehetnél be, ebben nagggyon tehetséges vagy :)) A jó képek kiválasztásában.
Íme, egy vélemény a Trójáról:
"apropó:aki nem látta még Tróját és nem bredpitt rajongó,az MEG NE NÉZZE!!AKKORA EGY TEHETSÉGTELEN,NYÁLAS,BORZALMAS PALI EZ A PITT!!agyonütötte a filmet!!még Orlando drága sem hozta fel az elfogadható kategbe nekem ezt a múvit!!
pedig igyekezett a lelkem.iszonyú édes volt.
de ennyi,,
HOGY KINEK AZ ÖTELETE VOLT PITT,MINT ACHILLEUS???
borzalmas,,
blöah"
Sopronban voltunk. Nagyon buli volt.:) Szokás szerint eltévedtünk, hiába ez nagyon jellemző ránk.:)
Viszont kíváncsi vagyok, hogy bírta ki a 3 napot Dobcsi egyedül Károlykával és Gerzsonkával...:)))))))
Simon nem tetszik... Úgy látszik nekem is az európaiak jönnek be, mert Harpokratesz pasijai sem bűvöltek el... Hiába, mindenkinek más az ízlése...
"A Harry Potter-filmek fiatal sztárja Ruper Grint volt az első a fiatal színészek közül, aki igen-t mondott mind a hét epizódban való szereplésére a Harry Potter adaptációkban. Feltéve persze, hogy mind a hét rész vászonra kerül."
Sziasztok!
Na visszajöttünk osztálykirándulásról! Látom, nagyon beindult a topic az elmúlt három napban!:) Ennek igazán örülök!:)
Wacsy: Örülök, hogy újra itt vagy! Egyébként nekem nem jön be ez a zenész pasi...
De igen,énekes és szerintem jól énekel.Kellemes érdekes jellegzetes hangja van.Láttam klipjüket is és mozgó képen még nagyobb hangsúlyt kapnak a nagy mosolygós kissé ferde szemei.
dehogy baj, csak azt akartam mondani, hogy én a négereket fekáknak hívom, azért tettem egyenlőségjelet közé. az USA-ban többnyire fekáknak nevezik őket, innen van, nekem meg tetszik, jobban illik rájuk ez a kifejezés, dögösebb. a dögösség pedig jellemző tulajdonságuk, az ösztönös szinonímája.
a Jethro Tull nem jazz, hanem rock zenekar, bár lehet, hogy vannak jazzes számaik is. a HBB blues zenekar, de nem autentikus.
kép(ek) jöhetnek.
igen, ez egy gazdátlan topik lett, de nem baj, elbabusgatjuk.
Én hiszek a véletlenekben:-) De ebben az esetben nem hiszem,hogy véletlen lenne nálad ez a dolog.
Baj,hogy néger-t írtam? :-( Nálam az annyit jelent barnabőrű.A másik kifejezés jobb,illendőbb vagy miért?:-))Komolyan kérdezem tanulni szeretnék!
A Blue az a light-osabb popzenét képviseli ha jól tudom.Már találtam képeket,azon vagyok,hogy felrakhassam őket ide.Csak a jelzett személyről rakok ide képeket,mert így szólóban találtam csak jobb képeket róla.
Szóval szereted a blues és jazz zenét:-)Nálam a blues kedvelése megállt a Hobo Blues Band-nél a jazz meg a Jethro Tull-nál. Ezeknél blues-abbat meg jazz-ebbet már nehezen viselek el.Tudom,nagyon sokféle árnyalat létezik...
A topikgazda nagyon rég járt erre,ha látná lehet örülne,hogy milyen szépen fennmaradt a topikja.Ez most egy gazdátlan topik:-)Vagyis inkább sok gazdája van.
Az a bizonyos sok ö ...hirtelen,a kép okozta pozitív megrendülés miatt nem találtam megfelelő szavakat,azokat helyetesítettem velük :-)