Bede Ferenc úrnak üzenem, hogy gratulálok, ügyesen megoldotta, hogy a ZTE-nek többe esélye legyen ellenünk. Felkészült versenyzőként, tudta, kiknek kell sárgát adni.
Sajnos ez van:-((
De akkor is jók vagyunk, és még talán igy is legyőzzük őket!!!!
Először is HAJRÁ MTK! Valóban most végre az ETO ellen jól játszottunk, és persze megvertünk most a DVSC-t. Idáig nem rossz!!!
Szeirntem a Győri nagyon jó igazolás volt, idáig remekül szerepel a védelem közepén.
Bár most hosszan lehetne ecsetelni, azt hogy milyen reményeink lehetnek erre az idényre én mégis vmi másról írnék...
Ma elég "mazo" hangulatonban lévén egy olyan rádióállomást hallgattam, amit nem szoktam (FM 99.5 - Pannonrádió)...
És éppen fültanűja lehettem, amint beolvassák Csurka István, mondandóját a hétközben kiadott FTC-FOTEX házasságról szóló MIÉP nyilatkozatnak.
Hát ha lehet ezt mondani, ez még gusztustalanabb volt, mint az ezt megelőző. Persze vigyázva mindarra, hogy megtámadhatatlan legyen.. Szörnyű, hogy ilyen rohadt világban élünk...
Természetesen én sem örültem, hogy a Várszegi úr illetve a FOTEX megvette a fradit, de üzletileg sajnos tényleg megkérdőjelezhetetlen a lépés..
TOVÁBBRIA IS HAJRÁ MTK!!!
Gyerünk a ZTE ellen (A Béci és a Jezdi nélkül)!!!!
Béla bá egész meccsen dumált, az első sárgát kapta beszédért, a másik labdaelrúgásért. Egyébként gratulálok, korszerűbb, okosabb focit játszottatok, de ha berúgja Rado a helyzeteket, vagy lett volna egy csatárunk is a pályán, akkor simán nyerhettünk volna.
Hajrá Loki!!!
Attól félek, hogy elhiszi majd a csapat, hogy most már verhetetlenek, pedig eddig komoly ellenfelünk még nem volt. Béla jó volt, de nem értem, hogy a csk-t hogy lehet reklamálásért kiállítani, amikor többek között az a dolga. El nem tudnám képzelni, hogy Béla anyázott volna. Mindegy, legalább végre látjuk Buzsákyt is játszani.
gratulalok a csapatnak,
ugylataszik a bognar gyurinak megis igaza volt abban, hogy tavaly a poloskei zullesztette szet a csapatot
a debreceni 3:0 onmagaert beszel
szeritem nem kapunk ki zalaegerszegen sem
DE: kiálították Illést... és Jezdi is megkapta a harmadik sárgáját... ergo egyikük se játszhat a ZTE ellen, amelyik meccs így nem lesz egy séta galopp... Én egy ponttal már meg lennék elégedve Egerszegről. Nagyon jó most a ZTE (mi is!),főként persze Kenőnek köszönhetik... :-( Na nem baj, azért remélem a játékosok úgy lépnek majd pályára, hogy győzni kell! Bár én már ezer éve nem emléxem, h Béla nélkül játszottunk volna... Illetve, mintha tavaly vmilyen meccsen nem játszott volna... már nem emléxem, de egy biztos furcsa lesz.
Őszintén megmondom, rég háborodtam fel ennyire, mint a MIÉP közleményén.
Az még akár vicces is lehetne, hogy én egy" MTK-t pártoló, üzleties szellemű, idegen nagypolgár" vagyok, veletek egyetemben. Úgy tűnik ott tart a világ, hogy egy nagypolgár már nem engedhet meg magának egy külföldi utat, aki meg igen, az sem repülővel megy, hanem ifjúsági szálláson lakik :-). Az különösen érdekes, hogy "Az MTK privatizálta a Fradit. ". Érdekes, tudtommal közös érdekeltségbe került a két klub, amiből minden józan számítás szerint csak az MTK kerülhet ki rosszabbul, de úgy tűnik ez magyarkodóéknál nem így megy.
"szegény-gazdag, nagytőkés-kisember ellentéteinek az összemosása a cél: társadalomátalakítás." Érdekes, ha olyan szegény a Fradi tábora, akkor miért tud szinte mindenki vagy Fradi mezben vagy márkás sportruházatban járni, miért tud 2-4000 Ft-ért 10000 ember jegyet venni a meccsre. Az külön öröm, hogy hirtelen gazdag nagytőkés lettem.
"a magyar társadalom szegényebb lesz nemzeti szempontból fontos érzülettel. " Valóban, az indul a vonat, f@szszopó Újpest és hasonló dalok tényleg építik a nemzetet.
Csak gratulálni tudok ehhez az igénytelen, populista, gusztustalan szennyáradathoz. Kérdés, hogy mit szólnak ehhez a MIÉP nem fradista szimpatizánsai, bár ez engem csak mint kívülállót érint.