A legolcsóbb ha saját szervezésben mentek.Mi 2 repülőjegyet vettünk bőrönddel együtt 22 ezerért.Aztán a wizz air törölte az összes járatát Párizsba,így mi Easy Jettel megyünk, 45-ért. Szállásunk a Montmarte-on lesz,1 hét reggelivel 95 ezerért.ennél olcsóbbat sehol nem találtam. itt kereshetsz olcsó szállást: www.hotelscombined.com www.roomsnet.com www.booking.com Mi is itt foglaltunk.Hajrá!Utazási iroda minimum 2x ennyiért visz.
A családomat szeretném meglepni egy Párizsi úttal no és persze a gyerkőcnek is ( meg magunknak is) kedvezni kicsit a Disnelanddal:-)
Pár napra gondoltam a tavaszi szünetben kb 3 nap. Olvasom mennek akkortályt itt többen is. Van valami jó ötlet melyik irodával érdemes menni, illetve Ti kivel mentek?
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni. Mi 2010 júniusában megyünk Párizsba. Egy napot Disneylandban is eltöltünk. Mennyi most egy gyermek (7 éves) és a felnőtt belépő, és a park mely részét érdemes meglátogatni. A lányomat elsősorban a hercegnők érdeklik, de, hogy mind a két részére elmenjünk a parknak, arra nincs időnk.
Előre is köszönöm a választ.
Mi is márciusban megyünk (illetve március vége-április eleje), és előzetesen szétnéztem a neten Disney-ügyben. A jegyeket a Disney hivatalos weboldalán keresztül is megveheted, el is küldik postán, mire mész már a kezedben van. Persze az ára is 'hivatalos', de sajnos én nem találtam senkit, aki barátilag megdobott volna néhány belépővel.
Sor minden évszakban van, csak az a kérdés, hogy fél órás vagy két órás. Kedvezőbb a helyzet hétköznapokon és a téli hónapokban (kivéve az ünnepeket) de a hónapok előrehaladtával egyenes arányban nő a sor is. De talán a március még nem olyan veszélyes, bár mi a húsvét előtti héten megyünk, akkor gőzöm sincs mi lesz. Azért biztos nem lesz olyan zsúfolt, mint nyáron, akkor állítólag nem ritka a felkapott játékoknál a másfél-kétórás sorbanállás sem.
Na majd áprilisban már mindketten okosabbak leszünk. :))
Mi márciusban megyünk Párizsba,már nagyon várom.Érdeklődnék hogy nincs-e valakinek eladó jegye Disneylandbe?meg azt szeretném megkérdezni,hogy már márciusban is sokat kell sorban állni a játékokhoz? Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Még nem voltam sosem Disneyben, csak március végén megyünk, de a szállodában, amit kinéztünk (Explorers Hotel), a félpanzió felnőttnek 20 euro, gyereknek 10 és svédasztalos rendszerben működik. Ahogy a neten körbenéztem, ez elég baráti árnak tűnik figyelembe véve az éttermi árakat.
A Disney parkokban található étkezési lehetőségekről bővebben itt olvashatsz (angolul):
ha valaki menne idén a párizsi diznilendbe autóval, több napos kirándulás keretén belül, és érdekli az ajánlatom, keressen meg a louloudaki(kukac)citromail.hu címen emailben. mint dizni dolgozó, van silver passom, amivel 3 embert ingyen bevihetek többször is, illetve van még 3db csak 1 alkalomra szóló belépőm is. a felhasználás feltétele, hogy 1 nap csak 1x lehet bemenni, tehát reggel be este meg ki, nem lehet ki-be mászkálni. engem annyira nem érdekel a dolog, hogy repjegyre költsek, de ha valakihez beférek és ingyen elfurikáz kocsival (és ő cserébe megspórolja a nem olcsó belépőt), akkor azért megnézném :)
én: 28 éves nemdohányzó nemalkoholista, normális nőnemű egyén. :) májusnál előbb nem szívesen mennék, de szerintem nem is tudnék. bár a március még esélyes lehet talán.
a kártya birtokosának igazolnia kell magát személyivel és céges igazolvánnyal is, tehát nem tudom kölcsönadni bárkinek, ezt ne is kérje senki.
Szia,a prospektusról nem nagyon tudok mondani semmit.Én most voltam 1 hónapja Párizsban-Disneylandben is.Csatlakoznom kell az előttem szólókhoz.Igaz én 62 EUR/nap/két park-os jegyet vettem,de az egy nap tényleg nem elég!Ha lehet inkább hétköznap menjetek,akkor talán kevesebben vannak és kevesebbet kell sorba állni.Mi vasárnap voltunk és volt olyan hely ahol több,mint egy órát álltunk sorba,mondjuk nagyon megérte!!És tuti,hogy egyszer visszamegyek több napra is!!!!
Én már voltam egyszer Disneyland-be 10 évvel ezelőtt. Nagyon megfogott az egész ezért idén családostól visszamentem. Egy napot töltöttünk ott, de szinte semmire sem volt elég, nagyon hamar elment a nap, ezért jövőre kénytelen vagyok visszamenni immár 2 napra :) Szóval több nap!!!
Szia Tamás! Mi most voltunk a parkban az idén nyáron. Nekem elhiheted, hogyha megvetted a belépőjegyet- ami elég drága, most nyáron 51 Euró volt 1 napra, 1 parkba- utána mindenre ingyenesen annyiszor ülsz fel ahányszor akarsz, illetve ahányszor sorra kerülsz, mert mindenhol rengeteget kell sorban állni. Ha lehetőséged engedi - mármint a pénztárcád- akkor mindenképpen több napra menj. Én is bármikor visszamennék annyira jól éreztem magam.
Szeretném megkérdezni, hogy a Disneylandből rendelhető prospektus milyen jellegű, érdemes-e megrendelni, nekem leírásokra, játékismertetőkre, térképekre lenne szükségem és valóban ingyenes -e? A honlap melyik menüpontja alatt lehet megrendelni?
1 vagy 2 napot javasoltok? Úgy értem, nem szeretek elmenni sehonnan, hogy pl a felét nem láttam. Se kiállításról se moziból sehonnan...Nos...inkább 2 nap legyen, ha valaki teheti igaz???
Kedves Disneyland iránt érdeklődő! A tapasztalatom megosztom mindenkivel akit érdekel. Egy hete jöttünk haza a Párizsi körutazásból, amelyben egy napot a Disneyland-Parkban töltöttünk. Reggel 10-től (akkor nyit a park) este 10-ig voltam ott két nagy lányommal (mindkettő közel 20 éves). Mondhatom minden percét maradéktalanul élveztük. Már a bejáratnál olyan mintha meseországba csöppentél volna. Mi nem rohantunk felülni a játékokra, mi a látvány minden percét kiélvezve végigsétáltunk a fő utcán. Üzletek hada van itt, mindegyik kicsit más. A fő utca végén van Csipkerózsika kastélya, mely közelében mindenki királylánynak érezheti magát. Öt tematikus rész van: Main Street- fő utca, Frontierland- a határvidék, Adventureland- kalandország, Discoveryloand- felfedezés földje, Fantasyland-képzelet földje. Mindenkinek azt ajánlom, hogy minimum egy egész napot töltsön ott, mert az is kevés volt. Vannak utazási irodák, akik fél napot ajánlanak fakultatív programként Disneyland-re, az tiszta pénz kidobás. Fél napi jegy nincs. Egy napra az egy parkba való belépőjegy 51 Euró volt (felnőtt jegy). Elég drága, de aki szereti a mesék világát annak feltétlenül megéri. 6-8 év alatti gyereknek nem ajánlom, mert egy idő után csak nyüglődés az egész. Láttunk kicsi gyerekeket az apuci vállán aludni, mikor sorban állt a család. Az se a gyereknek se a szülőknek nem kikapcsolódás. Egy pár dologra mi is felültünk, pl.: vadnyugati hullámvasútra. 80 perces sorbanállás után 3 perc száguldás, hol sötét barlangban, hol 45fokban megdőlve, felejthetetlen élmény. Nagyon sok mesehőssel találkoztunk és fényképezkedtünk. Tigrissel, Nyuszival, Donald kacsával, Miki és Minny egérrel. A fő utcán fél óránként volt felvonulás, mindig más szereplőkkel. Egy napot el lehetett volna tölteni csak a felvonulások nézésével is. Aki igazán nagy "Disney-örült", annak a több napos Disneyland látogatást ajánlom. Itt biztos hogy mindenki jól érzi magát.
Disneyland-el kapcsolatos kérdésem lenne, azon belül is a fast pass érdekelne. Online vettem jegyeket a parkba, amit otthon kellett kinyomtatnom, vagyis A4-es méretű lap az egész. Ezt hogy tudom bedugni a fast pass-ba??? Vagy az online jegyeket még be kell cserélnem a bejáratnál kártya alakú jegyekre? Pont azért vettem online, hogy ne kelljen sorban állni. Ezek szerint lehet, hogy megszívtam az online vásárlással? Segítsen aki tud, és hasonló szituációban volt már!
Érdeklődnék, hogy volt-e már valaki disney-s szállodában? Ha igen érdekelne, hogy melyikbe és mi a tapasztalat róla. Mostanában szeretnénk menni. Előre is köszönöm a válaszokat.
Nézz át a sima Parizs oldalra, ott már sokszor leírták, hogy lehet bejutni a reptérről a városba. Nem bonyolult, meg tudják oldani különösebb nyelvtudás nélkül is a szüleid! Párizsban nagyon jó a városi közlekedés, az is menni fog nekik!
Abban kérném a segítségeteket, -hogy szüleimet megleptem egy páriszi repülőjeggyel, de sosem voltak külföldön, nem beszélnek idegen nyelveket-, hogyan jutnának el legegyszerűbben az Orly reptértől a hotelig?
Esetleg lenne valaki ottani magyar, aki kimenne értük a reptérre(2008.04.14-én), és megbeszélt fizetség ellenében elkísérné őket a hotelig?
Mi két éve voltunk a kislányommal. Ő akkor volt 3 1/2 éves. Szerintem nagyon jól érezte magát. Nagyon sok mindenre feltudtunk vele ülni, még a bányavasútra is felengedték. Ha jól emlékszem amikre nem tudtunk vele felülni oda a magassági határ 140 cm. Ami rossz volt, az a sorban állás. Ha bármi kérdésed van válaszolok szívesen.
Szeretnék infókat, akit tud válaszoljon, lécciiiiii:)
3 éves kisfiamata szeretném elvinni tavasszal Disneyland-be, kérdésem: vitt vki hasonló korú gyerkőcöt, egyáltalán érdemes-e, mert többen azt tanácsolták, neki még korai, mert cm-hez van kötve a játékok használata, viszont vhol azt olvastam, akát bébikortól is merik ajánlani..most akkor vigyem vagy ne vigyem?:)