Keresés

Részletes keresés

BLUE BOY Creative Commons License 2001.08.12 0 0 1098
Sziasztok!

MTK - Kispest 3-1 (1-0)

Hungária körút, 1500 néző V: Hanacsek (3)

MTK: Hajdu (0) - Mónos (5)(Czvitkovics 77.), Smiljanic (6-2=4), Komlósi (5-2=3), Füzi Á. (6) - Zavadszky (5), Jezdimirovic (6), Győri (6), Illés (7) - Bükszegi (5)(Kanta 57., 5), Ferenczi (5)(Branezac 79.)
Kispest: Tóth J. - Balint, Téger, Lőrinc, Szekeres - Dubecz, Lipták, Kovács B.(Goncalves 82.), Aranyos - Faragó (Borgulya 71.), Sasu (Kiss P. 82.)
gól: Illés (45.), Ferenczi (78.), Branezac (90.), illetve Borgulya (81.)
sárga lap: Smiljanic (45., 88), Komlósi (58., 80), illetve Faragó (15.), Szekeres (18.), Balint (25.,33.), Aranyos (42.), Goncalves (86.), Lipták (90.)
kiállítva: Komlósi (80.), Smiljanic (88), illetve
Balint (33), Lőrinc (94)
(origo, a jegyeket én adtam)
Szmiljanics nemhogy 2, még 1 sárgát se érdemelt volna. Csak a győzelemnek örülhetünk, nehéz lesz a jövő héten az alkalmi védősorral a lilák ellen. Hanacseket hónapokra el kellene tiltani.

Hajrá MTK!

ErwinReal Creative Commons License 2001.08.11 0 0 1097
Szervusztok szimpatizans-tarsaim.
Evek ota MTK-fan vagyok, mivel ott is sportoltam. Mara mar nem nagyon kovetem a magyar bajnokikat, de sebaj. Most lattam, hogy kikapott a ZTE-tol 2-0-ra es gondoltam magamban, hogy be fog igazolodni Kuttorek tavozasa utan, hogy szetesnek a Kek-Feherek. Kellemesen csalodtam mikor megtudtam, hogy ezelott egy 3/3-as sorozattal inditottunk. Bar nemtom, szerintetek mennyi esely van 1 bajnoki cimre?(Lassan mar azt sem tudom, hogy ki jatszik, most nalunkm csak annyit, hogy a Bela biztosan...)
Ath, te is kekveru lennel?
bluefan Creative Commons License 2001.08.10 0 0 1096
a szurkolói hovatartotás topicban kell beírnod kinek szurkolsz, és a góltotónb1 topicban lehet tippelni, aholegyéni, és szurkolói csoportokra leosztott verseny is van

másik játékos? ki? én csak a brenezacsról meg lazicsról tudok

Előzmény: RG (1095)
RG Creative Commons License 2001.08.10 0 0 1095
Hova is kell bejelentkezni? Nem vagyok egészen otthon, de minden érdekel, ami fociról szól. Egyébként a Branezacot nem láttam még kiemelkedően focizni, de ha BGY azt mondja... Ő volt annyira jó játékos, hogy ezt lássa. Mi hír arról a fura nevű kp légiósról, akit múlt héten teszteltek és a Gyurinak az is tetszett ?
Előzmény: bluefan (1092)
bluefan Creative Commons License 2001.08.10 0 0 1094
ha ezt a kispestet nem verjük meg, nem érdemeljük meg, hogy bajnoki álmaink legyenek...

a jugó srác a Bognár szerint az elmúlt idők legjobb igazolása...Hát én nem hinném, aki ténlyeg olyan jó, az 4 meccs alatt bizonyít...

Na hajrá kékek!!!!!!!!

Előzmény: kis gombacsik (1093)
kis gombacsik Creative Commons License 2001.08.10 0 0 1093
remélem a tv közvetítés ellenére is kijönnek páran a csapatot buzdítani a nagy melegben. más , látta már valaki ezt a jugó csatárt jól játszani (legalább az edzésen :)) mert eddig nulla volt a meccseken. De a kispestet így is megverjük, szerintem minimum 3 góllal.
Gratulálok a Győrinek a válogatott kerethez, szerintem a Füzinek is ott a helye.

kg

bluefan Creative Commons License 2001.08.07 0 0 1092
TOMcat válasz erre | adatok | e-mail 2001-08-07 12:43:20 (3711)

OK. Legyen úgy. Bár... na mind1. A minimum létszám az 3 fő! Ez nem túl nagy szám....
MTK-sok akik bejelentkeztek (leadott tippek száma): biancoblu (0), BLUE BOY (4), bluefan (3), cdc01 (1), jung (2) Ennyi erővel a ZTE-t is értékelhetném és a Haladást is mert Norbi_ (hali) és IKSZ (ZTE) minden hétre tippel de csak egyedül vannak....

SRÁCOK!!!
NE FELEJTESETEK EL TIPPELNI, ILETVE AKI MÉG NEM TETTE MEG, FELIRATKOZNI!!!!!!
bluefan Creative Commons License 2001.08.07 0 0 1091
Hát igen, mondjuk Illés, Jezdi, Madar felállás jobb lenne, mint a Horváth, Cvitkovics, Kanta...

remélem azért lasan csapattá érünk, bár szerintem a bognár, néha nagyon hülyén cserél...

Hajrá Kékek, legyalázzuk a Kispestet!!!

QQRYQ Creative Commons License 2001.08.05 0 0 1090
majd Lfelejtettem: Gyógyulj meg Csabi!!! Visszavárunk!

QQRYQ

QQRYQ Creative Commons License 2001.08.05 0 0 1089
"Legutóbb 2000 júniusában kaptunk ki 1-nél több góllal"

jaja, csak hányszor de hányszor kaptunk ki 1-0-ra tavaly... :-(

Nem láttam a meccset, de úgy tűnik, h ezen a fontos találkozón nagyon hiányzott a Béci és a Jezdi...

jövőhéten végre hazai meccs!!! a Kispest ma (hoho, tegnap) eléggé leszopta a 'harcifaszt'... Remélem a következő fordulóban is így nyomatják majd a Kispösti srácok!

A hétvégét még a Dunaferr és a Tököli is tovább rontotta sajnos! Nem baj, jövöhéten visszavesszük az első helyezést!!!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

BLUE BOY Creative Commons License 2001.08.04 0 0 1088
ZTE-MTK 2-0

Sikerülhetett volna jobban is ez a hét...

Madar Csabinak gyógyulást kívánok!

Legutóbb 2000 júniusában kaptunk ki 1-nél több góllal, illetve a tavalyi alapszakasz kezdete óta először nem játszott sem Béla, sem Goran.

cdc01 Creative Commons License 2001.08.01 0 0 1087
Csabi gyógyulj meg, de jó volna győzni a zte ellen de nem lesz könnyű!!!!!!
Előzmény: Leria (1086)
Leria Creative Commons License 2001.08.01 0 0 1086
Sziasztok!
Magyar futballszurkolói csoportok nyelvhasználatáról írom a szakdolgozatomat - ehhez szeretném a segítségeteket kérni. NEM vagyok azonos Teidével, aki hasonló kéréssel már nyitott egy topicot. Szükségem lenne:
1. szurkolói csoportok neveire;
2. a szektorokban kitett üzenetekre;
3. rendszeresen bekiabált (nem énekelt!) rigmusokra.
A dalokat a Teide által indított topicról levettem, de ha még tudtok, az is jöhet.
Már sok anyagom van, évek óta gyűjtöm, de szeretném, ha minél teljesebb lenne a kép. Régi adatokat légyszi ne írjatok, a dolgozatot az utóbbi 6-8 év fejleményeiről írom, amikortól nálunk is megindult az ultra mozgalom. Segítségeteket várom a "Szurkolói csoportok, üzenetek, bekiabálások" című topicon vagy e-mailben, esetleg személyesen is.
Plusz 1 még nagyobb kérés: tudna nekem valaki régebbi 3. félidőket vagy más (magyar) szurkolói újságot kölcsönözni?
Mindenkinek előre is nagyon köszönöm!!!
zeuszka Creative Commons License 2001.08.01 0 0 1085
azér megmondtam neki, hogy Kuttor Ati a legnagyobb király. azt mondta, hogy az biztos.
Előzmény: ath (1084)
ath Creative Commons License 2001.08.01 0 0 1084
úgy látszik, az isteni béla most éli második ifjúkorát. csak a meccseken is így legyen!
Előzmény: zeuszka (1083)
zeuszka Creative Commons License 2001.08.01 0 0 1083
tegnap éjjel láttam a Bélátokat a Rudas Romkertben. egész jó kis macska volt vele. az eltiltása miatt nem megy ma edzésre vajon?
RG Creative Commons License 2001.08.01 0 0 1082
Mielőbbi gyógyulást, Csabi! Visszavárunk. Hogy fogunk felállni a ZTE ellen ?
sylord Creative Commons License 2001.08.01 0 0 1081
Sziasztok!

Minden Lokista nevében:
GYÓGYULJ MEG CSIPA!

Előzmény: biancoblu (1079)
bluefan Creative Commons License 2001.08.01 0 0 1080
Szegasztok!

Vasárnapig nem leszek gép közelében, ezért mindenkit határozottan felkérek,hogy szurkoljon helyettem is itt az MTK-nak, pénteken meg a meccen(már aki kimegy)

HAJRÁ KÉKEK, MADAR CSABI GYÓGYULJ MEG!!!

biancoblu Creative Commons License 2001.07.31 0 0 1079
Nem tudom közületek ki volt ma az ankéton, de megint nem történt semmi különös, kivéve azt, ami Madar Csabival történt.

Kezdeném a legrosszabbal, a hivatalos tájékoztatás szerint Csabi vérében két éve vmi nem stimmelt, de akkor még saját felelősségére vállalhatta a játékot. Idén azonban kiderült, hogy rosszabbodott az állapota, semmiképpen sem játszhat. Öt hete elkezdték gyógyszerezni, de nem javult, állítólag újabb öt hét múlva már edzhet. Egyébként azt is hallottam, lehet, hogy ki kell venni a lépét, akkora a baj. :-((((((((((( Mindenesetre kívánom, hogy gyógyuljon meg!

Épült Agárdon az ifi A-nak egy bentlakásos kollégium, mostantól ott lesznek, jövőre pedig elvileg jönnek az első csapathoz.

Elhangzott, hogy ha a Fradi vkit tőlünk akar igazolni, akkor az nekik nagyon sokba lesz. Kész röhej! Gondolom az összes létező magyar átigazolási csúcs meg fog dőlni, Várszegi akár 100milliókat is pakolgathat át az egyik zsebéből a másikba. :(((

HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: RG (1078)
RG Creative Commons License 2001.07.31 0 0 1078
Mindenkinek ajánlom RP Olvasói levelét a mai Népszabadságban. Egyrészt maximálisan egyetértek vele, másrészt gondolataink egyformán akörül járnak: Várszegi tuti ejti az MTK-t. A gyűlölködőkkel már nem foglalkozom többet: eddig is tudtam, hogy vannak, csak ennek a miépes baromnak a büntetlenül (ne legyenek illúzióink) előadott faszságai miatt azt gondolják, hogy szabad is nekik.
jung Creative Commons License 2001.07.30 0 0 1077
Furulyás János_
válasz erre | adatok | e-mail 2001-07-30 09:42:04 (44)

Tulajdonképen az FTC és az MTK eddig és ma is hagyományosan elkülönül egymástól. Az válthatta ki az indulatokat, hogy Várszegi úr jelenleg még
tulajdonos az MTK-nál.

ath Creative Commons License 2001.07.30 0 0 1076
látom sikerült mindenkit megkevernem. csak nehogy aztán vki kitalálja, hogy több nickem van és az egyiken nagy antiszemita kispest drukkoló vagyok, míg a másikon egy zsidó mtk-s.... :)
Előzmény: jung (1075)
jung Creative Commons License 2001.07.30 0 0 1075
Ath: igen, csodalkoztam is, miert a Te neveddel irt Contra... :-)
idézőjel rulez!
j.
Előzmény: ath (1073)
ajajajaj Creative Commons License 2001.07.30 0 0 1074
Es vannak emberek akik eljutnak egy bizonyos szinvonalra, es vannak akik sajnos sohasem. Es ezek a nagyokos "emberek" ontjak magukbol a "magyar" kulturat a focimeccseken.

Gratulalok

Előzmény: ath (1070)
ath Creative Commons License 2001.07.30 0 0 1073
remélem ezt nem nekem szántad, én csak becopyztam egy máshol megjelent véleményt, a tv-ben szerplő srácok pedig jó haverjaim. az igaz, hogy jó lett volna idézőjelbe tenni eme gyöngyszemet.
Előzmény: RG (1071)
jung Creative Commons License 2001.07.30 0 0 1072
Bár ők ennyit mondtak: a nacionalista megnyilvánulások idegenek tőlük.
j.
Előzmény: ath (1070)
RG Creative Commons License 2001.07.30 0 0 1071
Te vagy a magyarságtól idegen, sőt, használnék egy igen "népszerű" kifejezést is: nemzetidegen, nemzetellenség. Hiszen a magyar nemzet úgy egységes, ha mindenki hozzá tartozik, aki itt él. Így hát Te vagy, aki ellentéteket szít, nem pedig a srácok a tv2-n. Egyébként én mindig azt vallottam, hogy ez egy labdarúgásról, erről a csodálatos sportágról szóló topic, úgyhogy részemről lezártnak tekintem az ügyet. Mindenki próbáljon meg a focival foglalkozni. Az MTK pedig igenis magyar csapat.
ath Creative Commons License 2001.07.30 0 0 1070
A tv2-ben megszólaltatott MTK-drukkerek tökéletesen igazolták azt az álláspontot, miszerint az MTK egy magyarságtól idegen társulat. Azok a torz, randa keleti arcok, az a sok beszédhiba...
Van tizenegy csapat, plusz az MTK. Más világ, más kultúra, más nép.

Contra
Hajrá Kispest!

no comment

Mighty Mike Creative Commons License 2001.07.30 0 0 1069
en egyikuket ismerem, de eddig nem tudtam, hogy ilyen nagy MTK(vagy egyaltalan foci)szurkolo lenne:)
Előzmény: jung (1064)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!