azért én azt hiszem, hogy konkrét tényekkel ezt nem tudjátok alátámasztani...
de ha megy nektek a pénz, akkor meg mit izgultok azon, hogy anno a Fotex hogy jött létre? Szerintem a játékosokat, meg a vezetőket nem érdekli, csak az, hogy megy a pénz. ÉS az mennyire lett volna jó, ha egy angol vagy olasz, vagy német cég veszi meg a Fradit? Akkor tuti lett volna, hogy azok teljesen tiszták? Ugye nem...
"CSAK a ceg erdekesen rendszervaltozas koruli gyors terjeszkedesevel van bajom: ahogy fillerekert milliardos vallalatokhoz jutott a Varszegi. ezt hivjak spontan privatizacionak..."
Tudsz valamit konkrétan, vagy csak hallottad? Az az igazság, hogy sokan okosan kitudták használni a rendszerváltás piaci réseit. És ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez mondjuk ezt törvénytelen úton tették. Sajnos ez jellemző az emberek nagy részére, hogy ha hall valamit, és akkor azt rögtön tényként kezeli. Azért nem tenném tűzbe a kezem, hoygy a rendszerváltáskor a Várszegi patyolattiszta volt...de a Fotex egy erősen felépített jól működő vállalat. Én tanultam róla.
De nem is értem. Valaki pénz visz aa Fradiba, miliiárdokat erre vannak, akik ennek nem örülnek.
Nem értem.
CSAK a ceg erdekesen rendszervaltozas koruli gyors terjeszkedesevel van bajom: ahogy fillerekert milliardos vallalatokhoz jutott a Varszegi. ezt hivjak spontan privatizacionak...
en Fradista vagyok, es igazsag szerint nem vagyok oda a Fotexert...
nem tudom, hogy megjelent-e valahol, en most eppen Angliaban dolgozom, nekem egy haverom mondta telefonon, akinek egy Fradi vezeto mondta, hogy rendezodik a dolog az orokrangadoig.
én tippeltem mindegyikre, és ha lenne még egy ember, szerintem nagyon elől lenne az mtk-s group!!
Olvastam a Szekér Pista nyilatkozatát a Sportban! Szerintem iszonyatosan jól nyilatkozott, szerintem ilyen mentalitású futballistákra lenne ennek az országnak szüksége
Ne felejtsetek el tippelni a 7. fordulóra! A múltkor csak két tipp volt, de TOMcat - a szabályok szerint - hárommal osztotta. (Miután győztünk a Megyerin, legalább ez vigasztalhatja.)
Biztos, hogy nem szakmai szempontok alapján döntik el, hogy kit vesznek meg és kit nem.
Ennek ellenére tök pozitív, hogy a Béla meg a Zava milyen jól játszanak össze, hogy Mónos semmivel se rosszabb mint az eddigi védőink közül akárki, vagy Hajdu, akinek télleg a magabiztosságával volt csak gond ezidáig.
Branezac szerintem naon jó képességű csatár, csak még illeszkedik.
Szekér szerintem is beférne a keretbe, már csak azért is, mert védekező középpályásként is használható. Középső védőként pedig - szerintem - jobb Komlósinál. Nem akarom Ádámot leszólni, de az évenkénti lapmutatója nem túl jó, majdnem mindig benne van a játékában a sárga, évente legalább egyszer-kétszer pedig a piros is. Ennél nagyobb baj az, hogy a támadásokhoz szinte semmit nem tesz hozzá jobbhátvédként sem.
Buzsákyt éppen most kéne többet játszatni a csapatban.
Remélem Füzi mihamarabb válogatott lesz ismét, az elmúlt egy év alapján rászolgálna.
az MTK játékospolitikája úgy ahogy van gáz. Nem tudom ki dönt ilyenkeben (szerintem a Fülöp), de elég sok hülyeséget művel. Pl. miért kellett mennie az Egervárinak, amikor a csapat 19 ponttal (!)nyerte a bajnokságot; miért bántak úgy a Keneseivel, a Szekérrel, Buzsákyval, Balaskóval és még sorolhatnám...
Újpesten szerintem kurva jól játszottunk, csak borzasztó lassan. A legjobbunk szerintem Füzi volt (ill. a Sport1 szerint már dr. Füzi néven nyomul:))), lassan jön majd Zaharievszki is, egész jónak tűnik minden, de nekem akkor sem stimmel a Fotex-FTC ügy miatt a dolog.
A csapattal kapcsolatban csak egy dolog zavar, de az nagyon. Miért kell Buzsákyt a BKV-ba elküldeni? Miért nem fér oda még a cserepadra sem?
Remélem a csapat lendülete sokáig tart még. A Sopron elleni tavaszi meccset jó lenne nem megismételni.
A ZTE máslista, az meccseinken kiállítottak többsége nem játszhat ellenük:
Illés, Balint, Lőrinc, Korolovszky.
Szerintem Hajdú-Mónos, Szekér, Győri, Füzi-Zavadszky (Cvitkovics), Illés, Buzsáky, Kanta-Bükszegi, Ferenczi. Persze, kívülről könnyű, de szerintem ez nem olyan rossz megoldás. Miért nem játszik Juhász mostanában? Tavaly nem mutatkozott be rosszul. Nagyon kéne a 3 pont, mert a Kispest szerintem nem tud pontot szerezni a ZTE ellen. Ferenczi egyébként idáig tényleg jó, de észre kéne venni, hogy nem alkalmas a felpasszos játékra. Ő "csak" befejező.
Ferenczire ebben a szezonban egy szavunk se lehet, ha nem esik vissza a következő hetekben. Az Újpest elleni meccsen inkább a védősor összetétele kérdéses.
Mónos, Győri (Horváth L.), Elek (Ihász G.), Füzi Á. (Elek)
Nagyjából ezek a variációk jöhetnek szóba.
A JT-t nem zavarta Hanacsek ténykedése, holnap a Dunaferr-Fradi meccset vezeti...
szerintem a bognár gyurival nincs gond, meg kell várni a bajnokság végét, bár ami azt illeti ez a brazenac vagy hogy hívják szerintem óriási mellényúlásnak tünik. kellene a ferenczi mellé még egy normális csatár. aki mondjuk tud gólt rúgni.
hétvégén elkapjuk az újpestet, szerintem nyerünk.
olvastam, hogy a halmai gondolkozik a hazatérésen az izraeli helyzet miatt, remélem nemsokára újra kék fehérben láthatjuk.
Azért vannak a Bognárnál jobb edzők is szerintem, profibbak. És ha mi elől akarunk végezni, akkor lehetne profibb edzőnk, pl. Tornyi, vagy Egervári (bár nem értem őt miért engedték el, mikor 19(!) ponttal nyertük a bajnokságot...)
Persze nincs nagy gáz a csapattal,és remélem legyőzzük a lilákat..
Szerintem meg Gyuri jó, csak még többet kéne a fiatalokat nyomatni. Cvitkovics pl. kurva jól nyomta, két gólpasszt is adott. Sajnos, a hétvégi játékban nem láttam koncepciót, ha a Béla nem lenne ez a csapat 6-8. helyen végezne. Az a légiós meg valami Zaharevszkij, vagy micsoda, a Gyuri azt mondta a ZTE meccs előtt, hogyha meglenne a játékengedélye, nem lenne gondban, ki játszon a Béla meg a Jezdi helyén.