Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A macsekokat én is sajnálom. Nekünk is van két hatástalanított anya macskánk, de már hét évesek. Az egyik még jól tartja magát, de a másik sajnos hirtelen igen megöregedett. Nálunk a fijjug ( mármint a férjem és afiam) nem engedik, hogy a macskák bejöjjenek a lakásba, úgyhogy a macskák laknak kint, a két hatalmas, ronda szőrös kutya pedig bent. De szerencsére nem fáznak, mert a kazánházba bejáratosak, és télen ott szoktak aludni.
Hűű, tévedtem. Ezt a tej dolgot nem Miss A. és Ida mondta, hanem két másik kedves topictársnőnk. De arra határozottan emlékszem, hogy szegény Aitor Galdosra vetült a gyanú árnyéka a tejivás, meg ruhavásárlás miatt :-)
Hogy őszinte legyek, én csak a Dolce és Gabanán láttam, hogy mi újság. De az egyik topic találkozón Osi azt mondta egy híres focistára, hogy biztos meleg, mert mindkét fülében gyémánt fülbevaló van. Miss A. és Ida pedig állították, hogy rossz jel, ha egy fiú túlzottan szereti a tejet, és szeret ruhákat venni.
Ha csak az egyik füledben van ékszer, és nem nem szeretsz ruhát venni, akkor még van remény:-)
A cyclingnews munkatársainak kissé megártott a szilveszter, mert bulvárnak képzelik magukat.
Főcím: Armstrong és Basso az otthonától távol töltötte a szilvesztert.
A cikkből kiderül, hogy Armstrong tényleg jól elmenekült a mindennapk elöl, mert Hawaii-ra utazott. Basso azonban Lombardiából csak Pisaig jutott. Azt azért olyan nagy utazásnak nem nevezném:-)
Kedves barátnőm férje most csinálta végig a katolikusoknál, három évébe telt. Jó szerencsével 50 éves koromban már konfirmálkozhatom:-) Viszont további jó szerencsével még vagy húsz évig hasznát vehetem a tudományomnak.
A szomszéd kislány 20 éves elmúlt mikor megkeresztelkedett.
A fiam duplázott: megkereszteltük és névadója is volt. Ugyanis az akkori munkahelyemen nyilvántartották, hogy melyik anyuka gyerekének nem volt még névadója. Azt pedig abban az időbenm nem vertük nagydobra, hogy már meg van keresztelve a gyerek (1985).
.
Sőt mi több avval riogattak minket, hogy a mi házasságunk nem is lesz érvényes, mivel bent elkotyogtam, hogy előbb a Városmajori templomban ad össze minket a pap és csak utána megyünk fel a Várba a polgári esküvőre, mivel ott a szomszéd utcai kis kocsmába lesz az ebéd (1981).
A papok biznisze a vallás, engem csak mint kultúránk része érdekel (templomok, festmények, irodalmi vonatkozások).
Mindenkiben benne lakozik az istene, s ha bajban van úgyis a trnaszcendens Istent hívja és nem azt aki itt van a Földön, hisz őket is anya szülte csupán a titulusuk más.
Hadd dicsekedjek egy kicsit. Az utcánkban lakik egy fiatal fotográfusnő, aki készített a falu honlapjára egy sorozatot, arról kis hegyről, ahol lakunk.(Erre akartak holland lakóparkot építeni.) Az első képen látható erdei út a mi utcánk végében kezdődik, pár száz méter séta után érünk a völgybe, ahol a hatalmas fűzfák állnak. Szerintem ez a völgy a három fűzfával a mélyén az egyik legszebb hely a világon:-) Alto de Bódis
A lustaság. Jelentkezni kellene a lelkésznél, eljárni oktatásra. Minden évben gondolok rá, de aztán mindig találok valami kifogást, hogy miért nincs rá időm. Pedig az embernek arra van ideje, amire szán, hiszen a gyógytornára nekem mindig van időm, pedig ugyanannyi elfoglaltság. Van is egy kedves kolléganőm, aki gyakorló református, be is tudna ajánlani a lelkésznek.
UI. Minden hiába, én nem lennék ilyen csinos sehogy se:-)