Múlt héten jeletkeztem, tegnap meg leadtam a tippjeimet, úgyhogy mostantól én is az MTK-s tábort erősítem (gyengítem) a góltotó versenyben. Egyébként Győri és Füzi már rég megérdemelte a válogatott mezt (a grúz meccset nézve egyenlőre mindegy, ki játszik). Bélának állítólag zúzódásai vannak, szerintem a Vidi meccset kihagyja.
Ha nagyon akarjátok (bluefan) néhány héten belül csinálok egy bannert, ilyen játék után megérdemlitek! Csak mondjátok el, hogy hogy nézzen ki. Ha ti megcsináljátok, akkor asszem max. 30x200 pixeles jpg.-ben kell elküldeni könyörgéssel együtt a wagnerur@index.hu-ra (már ha magatok nem tudjátok megoldani, mint ahogy én sem:)
Mai nap megpróbáltam bejelentkezni, remélem, menni fog. Azt nem ígérem, hogy javítok a csapat eredményén (mint minden "nagyon hozzáértő", a tippelésben én sem vagyok erős), de mindent megteszek. A banner ügyben megpróbálok lépni, a webgrafikus barátom segítségével (ha nem gond). Egyébként pár oldallal előrébb erről a Zaharievszkiről érdeklődtem. Meg persze Juhász Rolandról.
Ha az MTK-ban minden támadás az Egressyre vagy a Preisingerre lett volna kihegyezve, akkor nálunk is rugdosták volna a volna meccsenként a gólokat.
Csak hát akkoriban elég sok gólerős "támadó szellemű" játékosunk volt, Sanyinak meg sorozatos "balszerencséje".
A Kenő meg egyszerűen nem volt hajlandó focizni.
Ahogy elnézem, nem sikerült túl jól a góltotónk a 7. fordulóra. A magam részéről bocs...
Örülök, hogy Füzi újra válogatott kerettag, a hazai mezőnyben (Penksa mellett - de hát ő itt nem jöhetett szóba) ő a legjobb baloldali játékos hónapok óta. Az NS játékosrangsorában tavaly a 6. lett a csapat gyenge szereplése ellenére.
Kenesei már nálunk is jó volt, Egressy tényleg jobb, Preisinger sose kapott állandó játéklehetőséget, Komódi most van a legjobb formában.
azért kicsit furcsa nekem, hogy egyes játékosok nem játszanak jól az MTK-ban , aztán ha elmennek, akkor megtáltosodnak. Gyakorlatilag a fél nb1 volt és jelenlegi MTK játékosokkal van tele...
és itt gondolok a mostanában gólokat ontó Keneseire, Preisingerre, Egressyre, Komódira, vagy épp az nb2-őben a Balaskóra , Csordásra
Kiváncsi vagyok a Grúzok ellen hány, és melyik MTK-s lesz behívva.
Viszont nem hoztunk szerencsét Babos Gabiéknak...
5:0 egy kicsit sok, de csak egy gólban "volt benne".
Az igazság azonban az, hogy a mostani MTK gólokkal verné a Bredát. Sokat elárul, hogy Fehér a csapat egyik erőssége, és a Pető se lóg ki lefelé.
A szurkolóikról meg annyit, hogy még 0:5-nél is hangosabban voltak 300-an, mint a Herenveeniek 15 ezren.
Sziasztok!
TCS!
A Gól! alapján Drucskó osztályzatát inkább ötösre módosítanám.
Az NS osztályzatai nagyban múlnak a tudósítón. Radnai Balázs például szórja a 7-eseket, de többen csak ritkán adnak 6-os felletti osztályzatot mezőnyjátékosoknak.
Előszöris gratulálok a csapatnak, nagyon jól játszottunk!!! Végre tényleg felszabadult, jó játékot mutatott a csapat. A bíró azért egy tizenegyest nem adott meg, de szerencsére ez most nem számított.
A góllóvő lista és a tabella eleje is ki van nekünk bérelve remélem sokáig :-)))))
Ja igen, hogy kell bannert feltenni? Ennek a topicnak nincsen:-((((
A tavaszi pech- és vereségsorozat után üdítő a csapat szezonbeli játéka. Különösen Illés szenzációs, eddigi összes meccsén jól v. kitűnően játszott. Jelenleg 163 NB1-es gólnál tart, a 200 is összejöhet 40-50 meccsen belül, ha minden így alakul.
Hajdu semelyik sajtóorgánumtól nem kapott "rendes" osztályzatot, szerencsére nem sokat kellett játékba avatkoznia.
Nem érdemelne 6-ost. Egyszer védett bravúrral, egyszer meg egy ártatlannak látszó szögit majdnem bevédett...
A csapat nagyon jó volt, különösen tetszett a játékosok alázata, akarata. Magyar csapattól ez sajnos nem természetes. Sportszerűek voltak a fiúk, s 3-0-nál se álltak le.
Pl: Ferenczi a végén vagy 30 méteres sprintet vágott le, hogy megzavarja a soproni kapust.
Bravo MTK!
Ps: Béla már megint király voltál, remélem most a válogatottban is kijön majd a lépés!
V.: Drucskó (7, a mérkőzést befolyásoló hibája nem volt)
MTK:
Hajdu 0 – amikor kellett, hárított
Mónos 6 - támadni is volt ideje
(Buzsáky 6, 60.) - szenzációs szabadrúgásgólt szerzett
Komlósi 6 - magabiztosan védekezett
Szmiljanic 7 - remekül irányította a védelmet Füzi Á. 7 – szokása szerint sokszor fellépett a középpályára
Zavadszky 5 - mintha önbizalomhiánya lenne
(Branezac 0, 77.) - volt helyzete
Győri 6 - olykor parádés megoldásai voltak Jezdimirovic 7 - rengeteg labdát szerzett, pontosan passzolt, és bátran lőtt kapura, Czvitkovics 6 – jól illeszkedett a csapatba
Illés 8 - a második gólja gyönyörű volt
Ferenczi 6 - helyzetkihasználás...
Sopron: Horváth T. 6 – Vincze G. 4, Szabados 4, Horváth R. 4, - Orabinec 5, Csiszár 4, Somogyi 4, Salagean 4 (Perger 0, 71.) – Sira 3 (Sibalin 0, 71.), Tóth M. 4, Nagy T. 4 (Tóth I. 0, 64.)
Szenzációsan játszott volna a csapat, ha a helyzetei felét v. akár harmadát belövi. A Sopronnal 1 igazi helyzete volt összesen. Így is remekül sikerült a meccs, és persze vezetünk.