Látom Gép "visszasettenkedtél" a játékba. Hiába, nem könnyű ezt abbahagyni! Én is megígértem, hogy lejátszom még ezt a versenyt, aztán abbahagyom, de ez nálam sem 100%. Csak egy a biztos, hogy kevesebbet fogok játszani. Igaz, hogy úgy meg nem nagyon éri meg. Az élő játékosokhoz való viszonyítás az igazi! Ha keveset játszik az ember, roppant kevés az esélye, (majdnem 0) hogy megállja a helyét a küzdőtéren, és a versenyeken.
Köszi! Á lesz még lehetőség bajnoki szék elvételre :) a sakkot meghagyom neked az nem az én világom ( összevissza annyi a tudásom, hogy ismerem melyik figura merre milyen irányban léphet ) de malomban verhetetlen vagyok :)
Nem éppen, mert vállaltam egy olyan küldetést, hogy emelem a nehézségi szintemet. ( voltam már 4-es is ) és hajrázni kezdtem, mindig játszottam ( persze nem mindig nyertem ) és a szintem meg csökkent már lement 2-esre és akkor olvastam, hogy ha gyengébb játékossal játszol, hiába nyersz a szint csökken...Na ezt megfigyeltem és valóban így van, minden gyengébb játékos 2% csökkentette a szintet. Na meg azt is olvastam, hogy ez a sok idétlen kérdés magasabb szinten már nem nagyon van.