Köszi! Á lesz még lehetőség bajnoki szék elvételre :) a sakkot meghagyom neked az nem az én világom ( összevissza annyi a tudásom, hogy ismerem melyik figura merre milyen irányban léphet ) de malomban verhetetlen vagyok :)
Nem éppen, mert vállaltam egy olyan küldetést, hogy emelem a nehézségi szintemet. ( voltam már 4-es is ) és hajrázni kezdtem, mindig játszottam ( persze nem mindig nyertem ) és a szintem meg csökkent már lement 2-esre és akkor olvastam, hogy ha gyengébb játékossal játszol, hiába nyersz a szint csökken...Na ezt megfigyeltem és valóban így van, minden gyengébb játékos 2% csökkentette a szintet. Na meg azt is olvastam, hogy ez a sok idétlen kérdés magasabb szinten már nem nagyon van.
Ez a labirintusban talán nem olyan zavaró, de lehet, hogy tévesen ítélem meg. Ha van megfelelő kártyád, tudod emelni a nehézségi szintedet. Nem árt tartalékolni, vagy vásárolni, ha van erre lehetőség. De szerintem nincs is rá szükséged, mert te hamar vissza tudod szerezni a nehézségi fokodat. :)
Sziasztok.Egy baráti társaságban játszunk páran ezen a játékon.Egy-két kérdésre szeretnénk nevükben is választ kapni.
Előre kell bocsátani, hogy a játék alapötlete kiváló, a megvalósítása is magas szintű.
Gondot egyedül a játék időigényessége jelent.
Jómagam már rég nyugdíjas vagyok, időm elég sok van, de ennek ellenére l pálya teljesítése átlagosan egy napba telik. És ezt sokan nem engedhetik meg maguknak.
A rengeteg idő felhasználás okát abban látjuk, hogy korlátozva van a Felfedező kártya száma(30) darabban, így éjszakai időben, amikor általában lenne több lehetőség annak kitermelésére, nincs lehetőség. A reggelre kapott 30 kártyát 15-20 perc alatt el lehet tüntetni, és kezdődik az egész napi nyűglődés.
Javaslat éjjeli időszakban (22 óra és 06 óra között) legalább 60 kártya legyen gyűjthető. .Nappali órákban pedig a kártya feltöltés időtartamát 5 percről 3 percre csökkenteni.
A másik probléma a kincsesláda nyitásának időtartama egyre emelkedik. 20 napja regisztráltam és a kezdeti 5 percről ma már 35-perces nyitási idővel rendelkező kártyákat is kapok.
Szintem 2-3* között váltakozik, tehát nem ettől függhet az időtartam növekedés, ami így egy játék alatt szintén már akár 2 órát is kitehet.
Ha ezeken tudnátok változtatni, Nagyban növelné a játékkedvet.
Köszönöm, hogy meghallgattatok. (Elküldtem az ottani topikba)
Most értem ki a Rémálmok háza elnevezésű szörnyetegből. Ez a név tényleg találó volt, mert minden előfordult benne, ami megrémiszti a földlakókat. Mindenféle szarságtól hemzsegett az egész (útonállók, romok, időzárak, 35 perces várakozási idő, 2-3 kockánként legyőzendő ellenfél,az ellenfelek 8-10 *-osok voltak). Szóval valóban rémálom volt.
Most épp ott tartok reggel óta, hogy max. 5 lépésre vagyok a kijárattól, de előttem egy ajtó, és hogy ki tudjam nyitni, még 60 mezőn kell átrágnom magam a kulcsért(legrosszabb esetben) De se kártyám, se kedvem egyelőre. Majd estefelé meg lesz.
Ez valóban nagyon frusztráló. Ha még csak egyszer törnék meg a lendületet, hagyján. De rövid időn belül többször? Nagy kitartás kell, hogy ne menjen el az ember kedve!