Basszus, meccs előtt pont erről beszélgettünk. 😎 Akkor nagyot ment a Zete, a folytatást meg mindenki tudja. Azt a Timberlake-es Pantelicses szezonunkat meg azóta is sokszor szoktuk emlegetni. Chadnek élete szenonja volt gyanítom. Ha nála volt a labda akkor tuti kosár lett belőle.
Amire emlékszem, h a ZTE futott egy 22:0-t, es akkor 2 vereségük lett végül az alapszakaszban.
Nem hiszem, h cél lenne, de ez megdönthető. A régi honvédos időkben lehetett ennél jobb is, de azt majd egy kosártöriben jártasabb szurkolótársunk megmondja. :-)
Sokkal jobb az, ha adott esetben nem kell mindenáron megnyerni egy szegedihez hasonló meccset. Nem kell belemenni értelmetlenül harcokba, amikben meg megsérül vki.
Örülök, h Perl Zoli nélkül is tudjuk a százat, főleg, h Pot és TDA rengeteg tiszta helyzetet hagyott ki.
Éledezik a szomszéd, a végén még velük döntőzünk megint. :-)
Ezzel a véleményemmel biztosan megint egyedül leszek , de én jobban örültem volna egy Alba győzelemnek. Mert úgy nagyobb esélyét láttam volna annak, hogy az alapszakasz végéig élesek maradunk. Nem attól tartok, ha leengedne a csapat, hogy akkor nehezen pörögne fel a rájátszásra, mert ez egy nagyon profi társaság, hanem magunk (szurkolók) miatt lett volna jobb, ha nyitottabb marad az első hely kérdése.
Gratulálok a csapatnak az alapszakasz megnyeréséhez! Jó lenne megdönteni a zalai fazon rekordját, de ehhez maximum egyszer szabad már csak kikapnunk.
képzeld el ha csak egy évaddal korábbi a mesterterved most mennyi falcoskipát(tm) lehetne elosztogatni nekik(meg a holonnakis) promo+örökbaráti céllal.Vinnék a város jóhírét messze. minden jóérzésű embernek fény gyúlna a szívében,hőbörgők is lapíthatnának,már aki nem vállalja nyíltan h antiszemita ugye.
igazán kitalálhatnál valami diplomáciai gesztust,ha már falcoskipa egyenlőre nincs. hajrá!!
Peristeri - Holon Jerusalem meccs jobb volt. Kiállítás, izgalmas negyedik negyed, buzzer hosszabbításos győzelem. És ennek a visszavágója lesz Szombathelyen. Már várom :)
Akit esetleg érdekel két olyan nagyszerű irányító csatája, akiket láthattunk már az arénánkban, akkor nézze meg 21 órától a Tenerife-Peristeri mérkőzést, ahol Marcelinho Huertas és Joe Ragland igyekszik majd győzelemre vezetni a csapatát.
Elhiszem, és sajnos tudom, hogy Konakovnak sokan a fejét követelték volna tavaly. Ezzel abszolút nem értek egyet, és akkor sem értettem volna egyet, ha nem sikerül a döntő.
Viszont Zollnernek az utolsó fehérvári szezonja egy nagyon csúnya földbeállás volt, több szempontból is. Körmenden rendben volt, bár ott nagyon jó keretekkel dolgozott. Lengyelországban nem váltotta meg a világot. Fehérváron az első szezonja ismét rendben volt, a második csúnya bukó.
De mindegy is, amit leírtam, az az én személyes véleményem, és nyilván nem 100 %-ban objektív. Viszont már így is többet beszéltünk Zollnerről, mint kéne...
Azért hidd el, ha tavaly nem nyertünk volna bajnokságot, akkor Milost sokan kemény kritikával illették volna, váltást követelve. Még úgy is, hogy közben a csapat megfogyatkozott. Pedig abban igazad van, hogy nem volt a Falco és a többi csapat között akkora különbség, mint az idei szezonban, de olyan különbség még is volt, hogy mi voltunk az esélyesek.
Én is leírtam, hogy szerintem Milos miben jó (nálam mindenben), de ahogy ő is hozza azt, amit a lehetőségek miatt elvárunk, úgy szerintem Zollner is hozta a magyar állomáshelyein. Az persze igaz, hogy Milos harmadik éve dolgozik sikeresen vezetőedzőként és őt nem rúgták ki, ellenben a német trénert igen. Viszont, ha Zollner bajnokságot nyert volna a Körmenddel vagy az Albával az nekem olyan lett volna, mintha a Falco továbbjutna a BCL 16-ba. Ha egy edző attól lesz extra, ha megnyeri a bajnokságot, akkor a Falco dominanciája miatt remélhetőleg nem egyhamar lehet majd ezt a jelzőt bármelyik szakemberre aggatni.
Ezzel a Zetével nem lesz könnyű dolga , mert amelyik csapat egy edzőváltás után hazai pályán egy rangadón 110 pontot kap ott valami komoly probléma van. De mondjuk nem is egy esetleges szombati pécsi vereség fog dönteni Zollner kvalitásairól.:)
Yukkun, tudsz te olyan értelmesen írni, mint ahogy mi beszélgettünk erről a témáról? Vagy lehetetlent ne kérjek, ugye?:D
Igen, azt gondolom, hogy önmagában az idei szezont és a kereteket nézve elvárható a csapattól, hogy úgy álljunk, ahogy, és ha elkerüljük a sérüléseket, nagy biztonsággal megnyerjük a trófeát. A tavalyi szezonról mást gondolok: tavaly szerintem nem lógtunk ki felfele. Egyérteműen benne volt a keretben, hogy az aranyért küzdjünk, de pl. egy ezüstöt nem éreztem volna az erőviszonyokat tekintve meglepetésnek, edzői flopnak…
Ami Konakovot az átlag magyar edzők fölé emeli, az:
- konzisztencia (más edzőkből is kijön jó szezon, de ő minden évben meghozza, amit kell, kiszámíthatóan, kevés hibával)
- taktikailag, szakmailag szerintem a legfelkészültebb edző az utóbbi években (szerintem legalább Okorn szintjén van, de inkább feljebb), sokkal összetettebb a játékunk, mint bárkinek a mezőnyből.
Ez az én véleményem persze, és nem vagyok nagy szakértő.
Ettől persze simán benne van a pakliban (és én ezt is várom), hogy a ZTE idei szezonjának jót fog tenni Zollner, van egy olyan mentalitása a faszinak, ami nagyon jót és nagyon rosszat is tud tenni egy csapatnak, és a ZTE csapatkohézióján nagyon nincs mit elrontani. De nálam ettől függetlenül ő nem fér bele a “Magyarországon megfordult jó edzők” halmazba
Csak ha ezt vesszük alapul, akkor joggal mondhatja bárki, hogy a Falconak meg évek óta elég erős a kerete ahhoz, hogy sorra nyerje a bajnoki címeket. Milos nálam kiváló edző, de ezek szerint fel is merülhetne a kérdés, hogy mitől az? Pedig sok válasz lenne erre, például hogy nincsenek balhék, jó a kohézió a csapatban, megtalálja azokat a légiósokat, akik csapatban gondolkodnak és jól beépíthetőek ebbe a játékrendszerbe. Valamint az esélyes csapatok is tudnak bukni, de ez Milosnál hazai fronton nincs így. Viszont, ha arról beszelünk, amit Ryland említett, hogy Zollner nem extra edző (amivel egyetértek, nálam szimplán jó), akkor Milos mitől tudna - ismerve a lehetőségeket - extra edzővé válni? Mert , ha erre a válasz a BCL 16-ba jutás lenne (ami eddig háromból egyszer sikerült neki, ami szerintem a realitás), akkor Milos sem kiemelkedő szakember?