valahogy sosem jött rá, hogy az igazi bajnokok, mint Darnyi vagy Milák ennél kicsit magasabbra rakták a lécet, kb. mindenben, még a zenehallgatásban is
Verrasztó Dávid elképesztően elszánt, talán minden idők legkeményebben edző embere. Úgy jutott el 400 vegyesen 4:07:.. personal best-hez, hogy mindössze 179 centi magas, nem is lehet azt mondani, hogy úszásra született. Kétszeres világbajnoki ezüstérmes, háromszoros Európa bajnok, olimpiai 4. helyezett. Nem fecsérelt ő el semmit. Rendkívül érzékeny intravertált ember, volt két olimpia, ahol nem bírta az terhet. 33 évesen még összeszedte magát és abszolút versenyképesen úszott, a talán legösszetettebb, legnehezebb számban. Ez persze szubjektív megállapítás, de minden tiszteletem az övé.
Babos szót sem érdemel, az ő teljesítménye - minden tiszteletem mellett - össze nem hasonlítható Dávidéval. Már hosszú hónapok óta szétesett a játéka, mentálisan gyenge és ehhez képest arrogáns, nagyképű. Nem hiszem, hogy még képes alázattal sportolni.
Verrasztót nem így látom. Ő nem kifejezetten tehetséges, hanem az apja be nem teljesült álmainak a terméke (talán nem véletlen, hogy mindig pont az olimpiákon blokkolt le), aki a részben rákényszerített munka miatt jutott el oda, ahová.
Persze, ezért mondtam, hogy egyformák, nem kell elhinni minden siránkozást, amit Péni előad és hát Sidivel se barátkoznék.
(azért mentették fel, mert totál értelmetlen és felesleges volt a szer, amit találtak benne, ezért hihető volt a dolog és a nemzeti szövetség már hozott egy döntést)
húú, azért amiket Sidiről már korábban is mondtak lövészberkekben az nagyon is alátámasztja a hivatalos verziót. nekem az is sokatmondó, hogy a nemzetközi szövetség szinte példa nélkül azonnal felmentette Pénit a bizonyítékok ismeretében. ezért sem állja meg a helyét, hogy ki kinek a kije a szövetségben, mert ezt a nemz. szöv simán felülírhatta volna.
de inkább nem akarok ebbe belemenni, mert baromi hosszú téma és jó, hogy vége van az ügynek. Sidi elmegy románnak, aztán megy minden a maga útján tovább.
Ja, és Sidit, Pénit hagyjuk, nem is nézem a lövészetet:) Az egyik egy f-sz, a másik meg egy p-nisz... Simán el tudom képzelni róluk mindkét verziót, azt is, hogy Sidi bement és belekevert valamit a porba meg azt is, hogy Péni szopatta meg. Nincs ott különbség köztük, egy barom mindkettő.
Azért a semmiből nem igaz, a világ egyik legjobb párosjátékosa. Ezen nincs mit vitatni szerintem. Többszörös világbajnok meg grand slam győztes, különböző párokkal ráadásul. Stollár (de kb Bouchard is a két kifutott versenyével) ettől fényévekre van.
Miláknak nehéz dolga van szerintem, mert most mégis mit nyilatkozzon, hogy jajjhát remélem valahogy sikerül nyernem? Annyival a többiek előtt jár, hogy neki csak a piros wr feliratú vonal az ellenfele. Ettől függetlenül szerintem nem bántó, próbál jópofáskodni, ezt is meg kell tanulni. Mondjuk van egy kis beütése, de lehet, hogy az kell is, hogy ennyire sikeres legyen.
előbbi az elpazarolt tehetségre jó példa, sokkal jobban menedzselhette volna magát, több lett volna a karrierjében, főleg az olimpiákon, de ott mindig betlizett
utóbbi arra a sportolóra, aki ugyan sportágának egyik kevésbé sztárolt ágában nyerte meg a legnagyobb kupákat, valahogy aztán mégis sikerült nagyot esnie onnét úgy, hogy a sikeres társát is elvesztette egy időre, és jelenleg nagyon szét van esve a karrierje, kb. nem tudja, hogyan tovább
magyarán egy jól működő sémát zúzott szét, miközben egyéniben nagyon lehanyatlott 5 évvel ezelőtti önmagához képest
Ennek egyetlen oka van, a férfiak kevésbé tudnak megélni abból, hogy a testüket mutogatják az instán vagy bárhol a neten:)))
Amúgy akad, Tóth nagy ő-s műsora eléggé az alja volt. De Kozma is jó úton van efelé, kiváncsi vagyok, hogy mennyit fog rajta változtatni a táncikálós celeblét.
Babossal mi bajod? Már persze egy erőnléti edzőre nagy szüksége lenne, de nem egy affektálós műnő.
Pusztaiba még az nem tetszik, hogy magyarul már nem is posztol. ő rögtön nemzetközi sztárnak képzeli magát. női kardozóként...
ez talán előre is vetíti mi lesz a vívókarrierjével, mert ez nem lesz neki elég. Attól tartok előbb-utóbb a G. Bouchard, Stollár sorsra jut, bármekkora tehetség is.
Hogyhogynem Shane meg is találta, bőszen kommentelget neki :))
Egyébként ez nem újkeletű jelenség, lsd Kurnyikova. persze az instával többeknek megnyílt az út.
nekem Bogi is sok, nyilván nem annyira, mint az említettek.
ez a kislányos vihogás sztem lassan 30 évesen hihetetlenül gáz. mondjuk a hazai vb-n kívül kb 10 éve hozza magát, így mögötte legalább van teljesítmény.
én még azt sem gondolom, hogy Katinka ne tudta volna ezt megoldani. ha nincs a covid, tavaly nagy eséllyel behúzta volna mindkét vegyest. az olimpia elhalasztása talán neki tett be legjobban. azért ő is ember, készült az utolsóra, mint állat, a fejében már az lehetett, hogy pár hónap és vége, gyereket szül, stb. majd egyszer csak közlik, hogy bocs, még egy év, de az se biztos. leállt teljesen, motivációját vesztette, láthatóan meghízott és persze 1 évvel idősebb lett.
fél év alatt ezt nem lehet visszahozni, pláne az ő korában ez nem fér bele. most valószinüleg egyszerűen túledzett állapotában van, emiatt nincs se technika, se rápihentség.
Szilágyi más kategória, neki komoly mentális betegsége is van, ne vegyük ide, bármennyire is irritáló a vinnyogása.
Pusztai meg Stollár a tipikus ostoba, insta celebribanc leszek kategória:) Ezért mondjuk nem feltétlenül ők a felelősek, hanem a torz világ, amiben élünk, és ezt állítja be menőnek meg sikeresnek, nekik csak egyszerűen nincsenek meg a szellemi képességeik ahhoz, hogy megértsék ez miért gáz. És nincs ilyen ember a környezetükben sem.
Szerintem nincs mit védeni a döntésen, ugyanis 100%ék volt, hogy a kettő együtt nem megy. És ha a 200 vegyes nem megy, nincs döntőbe jutás, akkor igaziból a 200 pillén sincs az úsztak még kategóriánál jobbat elérnie. Az meg neki minek? (ha esetleg az volt a gondolatmenet, hogy legyen tartalékba)
Hosszútól már az éremhez is javulás kellene + némi mák. reálisabb a 4-6. hely környéke, ahogy szerintem Kendernél is, bár ott kicsivel több esélyt látok az éremre.
Persze, eldöntheti ki legyen az edzője, ez még rendben is lenne. Csak hát egyértelmű, hogy a srácnak a világon semmi köze az úszáshoz, nem is azért van. Így csak nevetségessé teszi magát. Egyébként nem is edző, saját magát edzi, mondván ismeri a saját testét és van már tapasztalata. Kiderült, hogy mégsem így van és ez sokba került neki. Kíváncsi vagyok amúgy, hogy mi lesz a jövőben.
A fő gond inkább a visszalépés, az a gusztustalan. A toyboy csak nevetséges:) Tartsál persze, a nőknek is joga van hozzá, mint a férfiaknak a nagymellű szőke díszítőelemekhez, csak tudd, hogy hol a helye:))