Akkor konkretizáljunk! (Ha még mindig áll a dolog.)
Találkozó legyen vasárnap 9:00-kor mondjuk a Domus parkolóban. Én autóval leszek, hozzám még 4 ember befér (ebből egy helyre valószínűleg Gergő igényt tart, bár nem szólt itt hozzá). Mindenki rétegesen öltözzön, mert hideg lesz (talán hó is), stb. stb. Nem tudom konkrétan megmondani mikor érünk vissza, attól függ hogy milyen tempóban haladunk, stb. Szerintem olyan 3-ig biztos el fog tartani.
Avagy B variáció: Hideg van, senkinek sincs kedve gyalogolni és beülünk valami olyan helyre ami vasárnap is nyitva van. Erre jönnek akkor azok is, akiknek nem lett volna jó a kirándulás, vagy a hosszabb program. Nekem mindegy, én mindkettőnek örülnék. Szeretnék már találkozni veletek egy csomó kérdésem lenne. :D
Túrós? Az finom...:) Kár, hogy nem hozol belőle...:(
Dare2Live-et is érdekli a dolog. Fixáltuk már Óbányát, vagy még játékban van Gyűrűfű? Utánakérdeztem, az ingyen van és ott nincsenek nagy távolságok, szóval akár oda is mehetünk, ha sokalljátok a kilómétert. Az óbányai mellett az szól, hogy az egyszerűen gyönyörű. :)
Liftre nincs szükség, mert a szintkülönbségre szódával azt lehet mondani, hogy még a "laikusok" számára, sem vészes. :P Inkább a km lehet az, ami így már a kétjegyű felé orientálódik, nem tudom ez mennyire jelent problémát? (Persze az is lehet, hogy elszámolom, mindjárt ellenőrzöm....)
Jogos. És még így se olyan hosszú (vagy csak nekem nem? :) ). Én akkor arra teszem a voksomat, mert szerintem az óbányai völgy a legszebb rész a Mecsekben.