Hát ez volt sztem minden idők legszarabb ZTE-Falco-ja!Semmi hangulat,semmi balhé,nyugodtan lehetett a félidőben is iszogatni a büfében.Mi azokon a szemben ülö bohócokon csak röhögtünk!
Hű, bammeg, bocs, norris. Poén volt már látom. Egyébként nem gondoltam volna, hogy egyáltalán jönnek Kaposvárról. Persze a mutogatósok otthon maradtak...
Bocs az értetlenkedésemért norris, de ugye poénból írod, hogy a lesz, lesz, lesz-t azt mi loptuk el tőletek...
Gerrard! MTE Ultras? Beállsz a bohócok közé? :))) Ki nem ugrál Körmend Ultras, hejj, hejj!!! :))) Nem baj, legalább Körmenden lesz két tábor, aztán majd egymást szidjuk a meccsek 80%-án, amikor úgysincs vendégszurkoló. Műbalhé, műbalhé!!
Egerszegen történt valami a zetések meg a falcósok között?
"...Jah kaposvári szurkolók örüljetek hogy itt voltatok Körmend és hogy lehetett hallani, hogy szurkolotok!De ezt a vitakozást fejezzük be mert nincs semmi értelmi!Ugyis tudjátok, hogy van köztünk különbség!Sőt!"
Örülünk is, nekünk ez is nagy szó, sajnos... :( Bár, mint írtam, én úgy éreztem, hogy bőven nem adtunk ki magunkból mindent, ismét sajnos.
Én nem csodálkoztam, ellenkező esetben tettem volna azt.
Hát olyan ultra-mozgalom szabályról tényleg nincs fogalmam, hogy ha Körmenden figyelik némán a csapatuk visszaesését, az nem számít, ellenben az ellenfélnél meg nagyon is.
Más ultra-mozgalmas dolgokról pedig lehet van tudomásom.
Bemegyünk az biztos!Főleg ha úgy fújnak mint tegnap!
Nem értem ezt a tegnapi meccsett, de már nem is akarom!Nekünk így is úgy is tök mind1 volt a vége!
De akkor is ilyen játékvezetést nem lehet megengedni, főleg nem Körmenden!
Mert úgy jár mint a Váradi!:-D
Valamikor kellene szervezni egy megbeszélést a sálról hogy mi hogyan legyen pontosan!OK Sájmon?
Jah kaposvári szurkolók örüljetek hogy itt voltatok Körmend és hogy lehetett hallani, hogy szurkolotok!De ezt a vitakozást fejezzük be mert nincs semmi értelmi!Ugyis tudjátok, hogy van köztünk különbség!Sőt!
Nem csak akkor szurkoltunk, volt a 2. félidőben is olyan hogy elmentetek kb. 8 ponttal és szurkoltunk. Maximum érthetően nem hallottátok, ugye 20 a 2000-hez...
"De nemcsak akkor kell szurkolni ha megy a csapatnak....(15-0-ás roham)"
Pontosan, de érdekes módon akkor viszont CSAK nekünk volt hangunk, pedig ugye nem csak akkor kell szurkolni, ha megy a csapatnak... Erről ennyit.