Pedig a válasz szinte adja magát, hisz oly könnyű a megfejtés:a legnagyobb nyertes én vagyok. Paulinám , erről a csárdásról nem készült esetleg videjó felvétel, amit egy PMB-túlélőkészlet részeként a rajongóiddal megoszthatnál?
Hát, mondhatom, most aztán nagggyon ki vagyok éhezve! Shalina, alaposan elszámoltad magad, a valós szükségletekhez képest igencsak aluldozíroztad a hátizsákod tartalmát! Arról nem beszélve, hogy a telhetetlen mohócska méhecske, alighogy kinyitotta zsákját, 10 percen belül kihabzsolt belőle mindent...aztán jöhetett a méhkopp, valóságos Hét Szűk Esztendő... Most pedig akkor kérném szépem tejjel-mézzel folyó Kannácskámat...
tegnap és ma egész éjszaka csárdást jártam, a németek aszitték én vagyok a menyasszony, pedig nem is, meg hasonlók. persze a kaja az kiráj volt, mintahogy az szokott lenni a lakodalmakban :) jó sokat ettem :)
persze nagyon hiányoztatok!!! örülök, hogy újra itt lehetek :)
na mit írjak még? kicsit kómában vagyok még egyenlőre, úgyhogy talán mingyár vissza is ugrok az ágyba.......hmmmm, :)
béla!
láttam én is a lé meg a lolát, télleg jó. na persze minek is beszélek én hozzád, amikor kamcsatkában bulizol...na mindegy, majd legalább örülsz ha hazatértél :)
Libertine drága!
köszönöm a gratulát, és bár ez itt nem a PSZF, azért remélem mihamarabb hallom a jóhíred!!!
csók.
Bookshie!
ne vonulj már megint vissza, mikor éppen kezdetm örülni, hgy felidézhetjük a régi hangulatos kis lubdélutánokat....naaaaaaaa :)
shalina, te meg még mindig rendkívül bölcs vagy :))))
Oh, irigylem én, hát persze. Elvégre sikeres, népszerű, szeretnivaló hölgy. Éppen ezért vonultam távol. De most inkább átdzsalok a nappaliba, mert a tévében közös kedvencünk, Robika mosolyog!!!!!!
Gratulalok, draga Paulinam a sikeres felvetelidhez! Kar, hogy nem a PSZF-re mentel, ott legalabb talalkozhattal volna a jo hiremmel :-). Bar most ma az egesz Bp-i Gazdasagi Foiskola vagy mi.
na drágáim, most nagy örömömben megyek szunyálni egy nagyot. holnap away vagyok, de azért ne felejtsetek el, írjatok helyettem is szex babyket, és csókolózzatok finoman.
jól van tccerno! harcolni akarsz? mondd meg mikor és hol, aztán jól lejáccuk majd. mondjuk egy iszapbirkózás? és a tét maga skorzeny.
ez így finom lesz.
Na szepen vagyunk skorzy, latom nem csak engem hitegettel hanem a noi nem mas jeles kepviselojet is jol atraztad. De most mit tegyek hiszen vonzodom hozzad, gyonyoru felsotest, aramvonalas fej, dagado bicepszek es a azok a combizmok. AAaaaaaaa
En megertem bookshie-t es igaza van teljes mertekben de hat mi csinaljunk VONZODOK hozzad
Paulinat meg madj eltavolitom az utbol es UJRA ENYEM LESZEL. Mint ahogy enyem voltal csak aljasul hatamba dofted a kest.