Játszanál a Pedagógus csapatban a téli teremtornán??Jó lenne mert csak akkor indulunk el ha Te és bródys kollégák rábólintanak a dologra. (Jákli átment a Pulzusba No comment)
Sportegyesület támogatásakor egy bizonyos keretet használhat fel, ami a teljes adó bizonyos százaléka (ez mehet egyháznak, alapítványnak, sportegyesületnek).
A támogató eddig a keretig az adóalapot csökkentheti, magyarul annyival kevesebb lesz az adóalapja, ennek megfelelően (adótól függően) átlag felét tudja leírni.
köszi bandee:-) lehet, hogy két barátnőmet is kicsábítom, hogy ne legyek egyedül:-)) úgyhogy már biztos, hogy nem leszek egyedül a lelátón...vagy jönnek mások is?;-)
Erre még nem is gondoltam!!!:-) Tényleg csodaszép lenne, persze a gólpasszt te adtad!!! Így ok? Az a baj hogy vizuális típus vagyok, mindjárt elsírom magam...:-))) De gyönyörű lenne. Egyébként a srácoknak eléggé meg volt hajlítva az ütőjük, megnéztem, arra aztán tapad a labda.
Drága Milán!Ne félj, nem bízom el magam, csak mert valaki szépet mesél rólam...Tudod, a messziről jött ember azt mond, amit akar... De azért a szurkolótáborra mindig számíthattok:-))
Ez Rád is vonatkozik, bandee:-) Hány órakor játszatok nov.7-én?
Én várom a legjobban, h. 3 év múlva a OBI-es bajnoki döntőn, 0:0-ás állásnál a az utolsó másodpercben, a Top Floor kapuja mögül, ütőre felvett labdából húzzad be a győztes gólunkat!!!
:-)
A cikk egyébként vagy az eheti v. a jövő heti ASz-ban jelenik meg. (Remélem...)
És mikor lesz az ajkai szóban a cikk? Én sem vagyok megelégedve vele! Attól még hogy nem játszottam jól, még írhattad volna, hogy és Földi András remek megoldásainak köszönhetően megszereztük idénybeli első győzelmünket. Hát nem? Ajka népe nem volt ott.:-)
Én írnék jobb cikket, csak nem biztos hogy tetszene az mindekinek, ha annyiszor elhangozna a nevem, folyton a játékomat dícsérve.:-)
A 12-13 éves ARESos gyerekektől meg nem szégyen tanulni trükköket. Ő tudja, én meg még nem az ütőre "felvenni" a lasztit. Hangsúlyozom:még nem.:-)))
Csak nem akarjatok nekem mondani, hanem inkább egymás között (a hátam mögött) kidumáltok!!!
Nekem meg lehet mondani... Én bírom a kritikát...
SZEMETEK!!!
:-/
Egyébként meg, aki ugat bekaphatja!
Írjatok jobbat, ha tudtok! könnyű kritizálni azt, AKI DOLGOZIK!!!
Másrészt meg a Főszerkesztő Úr felkért, h. írjak egy cikket arról, hogy mi is az a floorball, és várja a további jelentkezéseimet!!! Vagyis nem mindenki érzi úgy, h. a lényeg elsikkad a részletek mellett. (Legalábbis a szakemberek nem...)