Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Pálcika Fränkie szörnyű bukása viszonylag jól végződött. Bár az ütközés után pár percig ájultan és mozdulatlanul feküdt a földön, az első viszgálatok alapján csak agyrázkódása van. Matt Lloyd rosszabbul járt, neki a csipője törött el. Jobbulást kívánok mindkét harcosnak.
Nohát én ma paripákat és lovasokat néztem de nem a tévében hanem a Kincsem parkban.
Hatalmas nagy heppening volt. Férjemre hallgatva nagyon jó helyen voltunk. Dózit ott vezették be és körbe utána el a futam után.
Nagyon rendetlen voltam, bementem az elzárt területre és ott táncolt tőlem tíz centire Dózi. Meg kell mondjam elég kis nyüzige ló hatalmas szívvel. A sztárzsoké hatalmas piruettel száll le róla a Mázsa ház előtt.
Nem tudom, megfigyeltétek-e, de kezd elharapózni a pelotonban a hosszú haj viselése. Régen szinte mindenki rövid sportfrizurát hordott, most pedig csak úgy lobognak a sörények. Viszonylag hosszú haja van van Summerennek, egész hosszú Dekkernek. Teljesen Pumukli frizurát öltött Freire. De hosszú haja van Burghardtnak, Manuele Morinak és Pfannbergernek is.
Multikulturális találkozó. Én neveltetésemnél fogva azt gondoltam, hogy a cipőpucoló valami szegény, elnyomott pára, aki a legmegalázobb munkát végzi pár fillérért. De ahogy elnézem ezt az embert, ez inkább valami kulturális intézmény. Micsoda gyönyörű készlete van. Gondolom, reggelente a hivatalnokok, ügyvédek, gazdak kereskedők leülnek ide, elbeszélgetnek, fölcsippentik a híreket, pletykákat, elolvassák az újságot, aztán bemennek dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy itt lehet a leghamarabb megtudni, ha mondjuk a városi önkormányzat pályzatot fog kiírni útfelújításra, vagy ilyesmi.
Az Alien szerintem is nagyon jó! A Szárnyas fejvadászt elsőre nem tudtam végignézni, lehet, hogy a késői időpont is közrejátszott. Majd nekiesek valamikor. :)
Nekem nagyon bejött még az Amerikai gengszter (pedig Crowe is játszik benne, de itt most nagyon jó), és a G.I. Jane, ami viszont alulértékelt, annyira nem gyenge film, persze lehet, hogy Mortensen miatt szeretem, kitűnőt nyújt a filmben.
Nagy kő esett le a szivemről. A férjem kedvence az Alien, az enyén a Szárnyas fejvadász. Szerintem ez utóbbi egyszerűen zseniális, azzal a különleges, nyomasztó, depressziós világgal, amit megteremtett. Ridley Scottnak nekem ez a két filmje teszett, hallottam, hogy a Thelma is Louise is nagyon jó, de azt sajnos nem láttam. Az azonban bizonyos, hogy azóta nem rendezett olyan filmet, ami az elsőkhöz méltó lett volna, eredetiségben, látásmódban, festőiségben.