Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Születési idő: 1982.09.08 Születési hely: Bukarest Nemzetiség: román Magasság: 210 cm Súly: 115 kg Jelenlegi klubja: MKB Veszprém KC Mezszám: 8 Becenév: - Nevelőegyesülete: Dinamo Bukarest Nevelőedzője: Manolache Eddigi klubjai: Dinamo Bukarest, MKB Veszprém KC Eddigi edzői: Checichesi, Voiculescu, Stefan Családi állapota: nőtlen Iskolai végzettség: sportiskola Nyelvtudás: román, magyar Cipőméret: 51 Eredményei a válogatottban: - Első válogatott fellépése: 2002 Eredményei klubcsapatokban: 2003-2004 EHF elődöntő
Kedvencek... . Szín: kék Szerencseszáma: 8 Női név: Krisztina Állat: kutya Évszak: nyár Illat: Ultra Violet Rajzfilm: - Rádióállomás: Rádió1, Danubius Gyümölcs: eper Férfi kézilabdázó: Eliodor Voica Női kézilabdázó: Mariana Tarca Autó: BMW Ország: Spanyolország Város: Barcelona Nyaralóhely: Mallorca Film: Gladiátor, Titanic Színész: Dolph Lundgren Zenei stílus: Hip-hop, rock Hobbi: horgászat Étel: KFC, McDonald's Édesség: Milka csoki Fagyi: eper Ital: Coca-cola Sport: kézilabda
Mocsai Lajos sírva nyilatkozott róla, és saját bevallása szerint több időt töltött vele az utóbbi hónapokban, mint a saját gyerekeivel. Mocsai egy nagyszerű ember, és egy remek edző. Rettenetes volt látni a megrendülését. És bár én sem ismertem a srácot korábban, de már csak Mocsai összetörése miatt is biztos vagyok benne, hogy a román srác egy nagyon értékes ember volt. Nagyon sajnálom, a kezem ökölbe szorul, ha rá gondolok. Nem lehet, hogy mindez büntetlenül marad, nincsenek illúzióim, de ha mégis így lesz, akkor egészen biztosan nem normális ez az ország...
Nem vagyok híve a halálbüntetésnek, de az ilyenek nem úsznák meg nálam.
Mégis, milyen országban élünk basszus, már az utcára sem lehet kimenni?
Megmagyarázhatatlan az eset, ökölbe szorul a kezem miatta. Az nem lehet, hogy itt is 3 évet kapnak majd a bűnösök, mint Simon Tibi gyilkosa... Együttérzek a családdal! :(
Ez is egy megoldás, de adófizető polgárként én azt várom el, hogy a magyar rendőrség garantálja a közrendet és a közbiztonságot, és az ügyészség meg a bíróság szolgáltasson igazságot.
Istenem, nemrég olvastam a hírt, azóta is a szemem törölgetem. Döbbenet. El sem hiszem. Veszprém szurkolóként mégjobban szíven ütött, nem tudok mit mondani, hatalmas fájdalmat érzek. :( Végtelenül szimpatikus srác volt, hatalmas tehetség, mindent megtett a csapatért. Sesumnak és Pesicsnek pedig jobbulást! Nem veszíthetjük el őket! :( Kitartást a társaknak! Építők!
Ordas idők járnak kedves barátaim. Ezt a óriásfiút ugyan nem ismertem, de biztos vagyok benne, hogy sok örömet okozott a saját szurkolóinak. És abban is biztos vagyok, hogy egyetlen fiatal fiúnak se szabadna meghalni se az ágyában álmában, se a kocsma lépcsőjén a saját vérébe fagyva. Azt hiszem kihúzhattuk valamivel a gyufát a Mindenhatónál.
Most olvasom Marchante fórumán, hogy a madridi önkormányzat azt tervezi, hogy az EMT (ez az ottani BKV) buszain is legyen wifi hozzáférés. Nagyon pöpec. Az idősebbik Angel Gomez két forduló között a megállóban meg tudja nézni a livetickeren, hogy áll a fia egy-egy versenyen. Lehet, hogy ezért vezetik be:-)
No én ezzel a tavalyi virágoskerttel jól befuccsoltam. Ketten maradtak összesen, Marchante, aki sárga nárciszból fekete tulipánná képezte át magát, és a fekete kardvirág Xabier Zandio. Lobato árvácska a san sebastien de los reyesi, a két baszk rozmaring Koldo Gil és Jon Bru pedig a pamplonai munkanélküli hivatalban áll sorban új állásért. Mayo, a gipuzkoa-i kardvirág pedig most kezdte meg eltiltása utolsó fél évét.
Úgyhogy az egykori kertből egy balkonláda maradt Marchantéval és Zandioval. Üsse kavics melléjük ültetem Assan Bazajevet, mint a kaktusz virágát. :-)
Zandio egy felette izgalmas kártyaparti közben a CE edzőtáborban:-)
Hát azt hiszem Szami és én is jelentősen bővültünk tapasztalatokban, és a "ma este a haveromnál alszom" típusú bejelentés után nem gyanakodva, hanem mély együttérzéssel fogunk nézni a fiainkra. Hiába az élet a fiataloknak se egyszerű.-)
Szamikám, komolyan kell beszélnünk. Kitört a tippelőjáték és a foghíjasak a csapatok.
A Lampre-Diquigiovanni csapatból, amelyben Drummond és Bence a kapitányok én vagyok az egy szem vízhordó. Kuryuta sajnos eltűnt a csapatból, amióta versenyszerűen biciklizik. Az Euskaltel csapatban még rosszabb a helyzet, ott ketten maradtak, két régi játékos szőrén szálán eltűnt, pedig a jövő hónapban kaliforniai körverseny lesz, ott lesz csapatverseny is.