Pont ez az.
Természetesen nem a két támadást követő ember volt lesen, hanem Illés, mikor Ferenczi elé pöckölte a labdát.
De most már nincs jelentősége.Gratula az MTK-nak!
Jahhm eg a Bognár témára nem írtam.. Azért csak a játékos kijáróig ment, mert ennyi van előírva.... nem kötelezi őt senki sem, hogy menjen fel a lelátóra... de ez talán nem s fontos..Érdekesebb inkább az hogy elküldték egyetlen hülyeség miatt:) Báár az is iaz hogy én még ilyet úgyse láttam, hogy MTK eedzőt elküldjenek a kispadról...király:)
Lehet Mighty hogy igazad van kinek mi jön be nekünk bejött nyertünk és vezetünk 7 pontal és lehet hogy a köv meccsen megvertek minket az Űllőin 10 - 0 ra de cseppet se valószínü:))) szal még akármi lehet....
Ki tudja lehet hogy a Várszegi megveszi nektek a fél olasz válogatottat... vagy akárkit....
Patakver.....
nem volt les..les akkoe lett volna, ha monduk a Ferenczi lőtte volne de talán még akkor sem.. Branazec nem volt lesen Illés se a kiugratásko r...
jaH JAH JAH Meg még a cspat összes többi tagját.... ne úgy megyaz.... 2 hét múlva ellenetek..ehhe
Örülök, hogy nyert az MTK, de a meg nem adott tizi mellett a harmadik gól tényleg les volt.
Azt sajnálom csak, hogy 3-1-nél nem állították ki Illést meg Ferenczit.
a meccs osszes golja a szerencsen mult(a ket szabadrugas, a 16oson beluli stukkolgatas Zavadszky goljanal, Kriston ordito bakija). kidolgozott helyzetetek nem is nagyon volt.
nekunk meg volt egy egyertelmu tizzenegyesunk &egy kapufank. tehat nektek minden jol jott ki , nekunk meg majdnem semmi.
Hidd el akkor is emlékezni fogunk egy ilyen dolog miatt tán káár bosszínkodni báár igaz hogy ez ott és akkor mecsdöntő lehetett volna....
Szerencsésebbek?? nem tom .nem hszem... Hisz a Hrutka Gólja ugyanolyan potya volt mint a Mico -é és a harmadik gólunk meg törvényszerü volt...egy teljesen kitámadó csapatot nemnehéz lekontrázni amiben benne lehet egy gól és most benne is volt.... Veszélyesen jáccotatok a végén,,de csak ez volt az egyetlen megoldás... Nem jött be , de ez lehetett volna fordítottan is... Elismerem első félidőben a kapufánál nagy nagy nagy mázlink volt.. DE azért általában jóólvédekeztünk és nem volt töméntelen helyzetetek, hogy itt a szerenycsét nagyon bele kéne kevernünk... (igaz nekünk se volt túl sok....)
huh...
ehhhez máár é nis hozzászólok....
Lehete hogy nem voltunk jobbakami igaz..
DE
a foci nevü játékot ugye gólra játszák így a dolog itt el is dölt...
a Zava tényleg kezezet és tényleg 11 est kellet volna adni de itt is egy rohadt nagy igazság rejtőzik el...az a 11 es amit megad a bíró... Bá r tegyők hozzá, hogy tényleg nem volt a bíró a helyzet magaslatán...
de a meccs jó volt, nyertünk:)))
SSzerintem megint a Kanta volt a legjobb, mert megint rendszeresen hülyítette a szélsőt:))) Nagyon tehetséges a gyerek....
Most ezt betudom a vereség utáni csalódottságodnak.
Egyedül a Fradi játékosainak kell megköszönni. Az I. félidő vége és a II. elejében ti voltatok a jobbak. Aztán a gól után vmiért megtorpantatok, pedig a középpályánk sehol nem volt. Benne volt a levegőben az újabb Fradi gól. Aztán ellaposodott a meccs.
A 11-esről: fedettről semmit nem lehetett látni, most az összefoglaló után azt mondom, bizony meg lehetett volna adni. Amúgy meg 11-es az, amit a spori megad...Ezenkívül a bíró sokat tévedett mind2 fél kárára.
A 3. gól pedig NEM volt LES! Nézd vissza...
Egyébként meg GRATULA az egész csapatnak, jó volt nézni a kis Kanta cseleit (szegény Kriston), Buzsáky sarkazásait, s a védők jó játékát. Végre Zava is betalált.
Én jövök a találkozóra, csak jó lenne tudni, mikor és pontosan hol lenne.
Tipp a meccsre:
összeállítás-variációk:
Hajdu - Mónos (Horváth L.), Komlósi, Szmiljanics, Győri (Elek) - Czvitkovics, Zavadszky, Jezdimirovics, Kanta Sz. (Illés) - Ferenczi, Illés (Branezac)
eredmény: 2-1 (Ferenczi, Illés ill. Horváth P.)
Nagyon remélem, hogy a vasárnap este szép lesz számunkra. Nagyon bízom, hogy Bognár Gyuri megint kitalál egy jó taktikát a Fradi ellen, ahogy tette az tavasszal is. Ha a forma, a játéktudás fog dönteni, akkor csak mi nyerhetünk. Persze, ha kikapunk sincs semmi gáz, ez csak a 11.foduló. bár remélem ezzel nem kell számolnunk.
Tali. Mikor es hol legyen? Koremailben kene kimenni az infonak az erdeklodokhoz, en egyedul bluefant ismerem szemelyesen, vele tudok eloben is beszelni. Bar ha gondoljatok, akar itt a topicban is kiirhatjuk a tali idejet es helyet.
Jung
Egyetértek, Madar Csabi minőségi váltás lenne a középpályán. Az nb1.hu szerint Füzi még mindig nem játszhat a hétvégén, Kanta játszhatna helyette. Aki tud, az tippeljen a fordulóra, egész jól állunk most.
A mai NS szerint Madar már játszhat a juniorban egy félidőt. Amúgy nem féltem, mert - ha jó formában van - Zavadszkynál sokkal lendületesebben, jobban játszik.
Biancoblu!
Pontosan hol találkozik a csapat a meccs előtt?
Madar Csabi már teljes intemzitással eddz, szerintem az ősz végére már vállalhat kb 20 percet, de azt nem tudom kinek a helyére tudna beállni, mert ugye a szekér jól megy mostanában.
Persze, igazad van, de nem is azt várom tőle, hogy az MTK-ból Milant faragjon... Ha egyszer a BKV-ben játszik, akkor ott kell gólt rúgni, és szerintem ki lehet próbálni. Ésszel focizik és azt kedvelem.
Na, ez már valami. Csak még egy páran be kéne, hogy szálljatok. A hétvégi meccsre magam is megyek, bízom a srácokban. A mai NS Balaskó esetleges visszatéréséről ír. Ivánt borzasztóan tehteségesnek tartom, csak nekem anno úgy tűnt, hogy egy helyben fut. A labdával mindig jóban volt, ha fejlődött fizikálisan és fejben, akkor mindenképp jöhetne vissza. Csak amióta én járok meccsre (28 év), azóta már sok tehetséges MTK-s srácból nem lett kiugró játékos (pl. Sima Feri, Cservenkai Doni, Szabó Tibor, stb.), Balaskó úgy látszik megpróbál kilógni ebből a sorból.