Egy érdekes ellenféllel találkoztam ma a küzdőtéren. Kovacsnekm 1*-os. 5:0-ra kikaptam tőle. Ilyen szégyenletes vereséget úgy emlékszem csak jóval magasabb * számú játékoststól volt, de még azoknál is elérek néhány pontot. Sőt, mint múltkor írtam, egy 6*-sal szemben 5/5 döntetlent értem el. (Jó, ilyen is csak egyszer volt.)
Megnéztem Kovacsnekm adatait:
1 napja regisztrált, és a gondolkodási ideje a kérdésekre átlag 3 mp volt. A nagyon hosszú kérdésre 4 mp.
Azt hiszem, ezekről írták a fórumon a játékostársak, hogy "újra regisztráltak".
Kemény dió, ha találkoztok vele. Egy kis elégtétel lenne, ha megvernétek. Feltéve, ha találkoztok vele. :)
Látom Gép "visszasettenkedtél" a játékba. Hiába, nem könnyű ezt abbahagyni! Én is megígértem, hogy lejátszom még ezt a versenyt, aztán abbahagyom, de ez nálam sem 100%. Csak egy a biztos, hogy kevesebbet fogok játszani. Igaz, hogy úgy meg nem nagyon éri meg. Az élő játékosokhoz való viszonyítás az igazi! Ha keveset játszik az ember, roppant kevés az esélye, (majdnem 0) hogy megállja a helyét a küzdőtéren, és a versenyeken.
Köszi! Á lesz még lehetőség bajnoki szék elvételre :) a sakkot meghagyom neked az nem az én világom ( összevissza annyi a tudásom, hogy ismerem melyik figura merre milyen irányban léphet ) de malomban verhetetlen vagyok :)