Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1998.12.07 0 0 120
Nincs alku milyen? Látta már valaki?
dougherty Creative Commons License 1998.12.06 0 0 119
Láttam a Lost in Space-t.
Sajnálom azokat, akik megnézték, mert bár sok pénzt költöttek rá, egy nagy rakás a végeredmény. (Ráadásul nem is értettem.)
HoD Creative Commons License 1998.12.06 0 0 118
Nos, a Truman Show télleg unikum. Féltem gumiarcú barátunktól, de amit produkált, valóban hiteles. Persze lehetne fanyalogni, hogy kitsit ámérikásan van tálalva az ügy, de felesleges, egyrészt mert megszokhattuk, másrészt mert nem ingerlő annyira.

Nem spanyolviasz, de már ez is nagy eredmény.

Törölt nick Creative Commons License 1998.12.03 0 0 117
A "Tökéletes gyilkosság" szerintem egy közepes film. Nem hasonlítható mondjuk az "Elemi ösztön"-höz, amit azóta is sokszor láttam videón.
Michael Douglas hozza a szokásos formáját és gesztusait. Vele semmi baj sincs, csak valahogy az egész olyan gyorsan végetért különösebb feszültség nélkül. A vége is piff-paff és roló. Mindenki mehet haza...
Aki szeretne gyorsan egy jót izgulni és ijedezni, az nézze meg: :-)
lomo Creative Commons License 1998.12.02 0 0 116
Hali,

nemtom miert nem emlitette meg senki se a Tokeletes gyilkossagot. Igaz ez is utangyartas (Hitchcock), de legalabb jo. Sot. Talan jobb az eredetinel. Nem dicserem tovabb...de Douglas mocskosul jol jatsza ezeket a tip. szerepeket. Velemeny?

Zölduborka Creative Commons License 1998.12.02 0 0 115
Csak megerositeni szeretnem nemecsek velemenyet, mar ami a Furcsa par 2-ot illeti.
Nekem nagyon tetszett es szinte az elejetol a vegeig folyamatosan lehet rohogni a ket oregen (a Mattaut ha melatom mar elfog a rohoges attol a slampos kinezetetol).

Udv.

Ubi

q Creative Commons License 1998.12.02 0 0 114
Truman-show, Dark City, Kapcsolat(bár ez már nem olyan új), Csillagközi invázíó!!!
Törölt nick Creative Commons License 1998.12.01 0 0 113
Köszi, akkor mégis betérek egyszer a Puskinba. Most láttam, hogy a Tabánban adták a "Varázsige: I love you"-t (Woody Allen). Lemaradtam róla... :-(

Art mozik:
Puskin
Szindbád
Tabán
Művész

másikegylány Creative Commons License 1998.11.30 0 0 112
nemecsek!
A Puskin mozit feltétlenül nézd meg! Baromi jó lett! 4 szuper terem, tutijó kávézó meg videotéka az emeleten...Ha nem veszel mozijegyet, a kávézót akkor is teszteld!
Egyébként kedd a kedvezményes (350,-Ft-os) nap.
nahat Creative Commons License 1998.11.30 0 0 111
A Mint a kámfor az nagyon jó,
király, király, király, király, király, király, király,király, király, király, király, király, király, király,király, király, király, király, király, király,
csak az a baj, hogy lényegében Pulp Fiction-utánérzés. A bige meg a 98-as év egyik legjobban kinéző szinésznője. Pont a nagy valag miatt...

nahat

Törölt nick Creative Commons License 1998.11.30 0 0 110
másikegylány: Kolléganőm már csak azért is megnézi pedig, mert elolvad a John Malkovichtól.
Én is megnézném, mert a felújított Puskinban játszák, és látni akarom a mozit, de ha tényleg ennyire uncsi...
másikegylány Creative Commons License 1998.11.27 0 0 109
Attól akarlak megkímélni titeket, hogy pénzt adjatok ki az "Egy hölgy arcképe" c. filmre. Iszonyúan üres film. Szerintem az egészet azért csinálták, hogy a Nicole Kidman kosztümöt ölthessen. De milyen rossz színésznő! És a film: semmi történet, a jellemek kidolgozatlanok...sőt! egy hiteles figura nincs benne! Mindenki képvisel valamit (N.K. - a szép, okos nő, aki "nagy dolgokra hivatott", John Malkovich - a szokásos gonosz-figura /már unalmas/, van egy szegény, önfeláldozó jófiú meg egy szenyó nő), szóval a szokásos felállás, a bevett fordulatok (mindig tudtam, mit fognak mondani, vagy milyen kép következik). Szóval halál uncsi!!!
Alejandro_Magno Creative Commons License 1998.11.27 0 0 108
Szasztok!

Mond vkinek vmit a köv. cím:

Hajdú Szabolcs: Necropolis ?

Törölt nick Creative Commons License 1998.11.22 0 0 107
Furcsa pár 2.
/Walter Matthau, Jack Lemmon/

Habkönnyű 95 perc. A két papi kalandos utazása a gyerekek esküvőjére. Ők mindegy mit csinálnak, röhögsz rajtuk.

Törölt nick Creative Commons License 1998.11.19 0 0 106
másikegylány: ha a kedvesem lenne, akkor nem akarnám vinni a Titanicra...
zsiguli Creative Commons License 1998.11.18 0 0 105
Bocsi, a WH VH akart lenni...
zsiguli Creative Commons License 1998.11.18 0 0 104
Sziasztok,

nem tudom, milyen magyar cimmel fut, de nagyon ajanlom: "La vita e bella". Roberto Benigni rendezte, es o a foszereplo is.

A sztori roviden: a II WH alatt egy olasz zsido munkanelkuli elcsabitja a helyi naci kiskiraly baratnojet, osszehazasodnak, lesz egy kisfiuk, majd deportaljak a csaladot.
A tobbit nem meselem el :-)

Nem szabad kihagyni!!!

udv!

ng Creative Commons License 1998.11.17 0 0 103
Lehet hogy mar elhangzott, de 2000-ben készül el a Galaxis útikalauz stopposoknak filmváltozata. Remélem ezért megéri megélni a Y(Gergely)2000-et.
lomo Creative Commons License 1998.11.17 0 0 102
Udv,

masikegylany: nem tehetek rola, nem birom a faszit. Unszimpi.

alejandro_magno: kosz, nem hagyom ki.

Farokcsovalasrol: nem nagy szam, egyszer elvezheto remekmu. Godzillanal jobb, Armageddont nem lattam ;-)

másikegylány Creative Commons License 1998.11.16 0 0 101
nemecsek!
Szerintem nézd meg moziban a Titanicot, de a kedvesedet ne vidd, mer' bele fok szeretnija
Leonardóba!

lomo!
A Nicolas Cage nézésének értelmezéséhez a következő filmekben kerülhetsz közelebb:
Gengszterek klubja
Rablóhal
Las Vegas, végállomás
és: a nemrég kijött Ál/arc-ban meg nagyon klasszul lebeg a kabátja a reptéri huzatban.
Én csípom!

FreeC!
Gattaca - láttam. Én kicsit csalódott voltam, bár az Ethan fiút nagyon bírom.

Új filmélmény: Amikor a farok csóválja a...
(fősz.: Dustin Hoffmann, Robert DeNiro)
Péntek esti, popcornos, 500,-Ft-os élmény...

Arról szól, hogy az amcsi elnök hírbe keveredik egy cserkészlánnyal, és mivel már csak 11 nap van a választásokig, valahogy el kell tussolni a dolgot. Szerződtetnek egy hollywoodi producert (D.Hoffmann), hogy rendezzen meg egy háborút, amivel eltereli a figyelmet. Így láthatjuk, hogyan lesz stúdióban felvett statisztából lángoló romok közt rohanó albániai menekült...
Kikapcsolódásnak jó. Az a vicc, ahogy látod, hogy mennyi erőfeszítésbe kerül elhessegetni a gondolatot, hogy a bársonyszékbe ülők is csak gyarló emberek... Ha ez valakinek eszébe jutott, hogy megcsinálja, biztos történt már egy-két ilyen az életben is.

Pocak Creative Commons License 1998.11.16 0 0 100
Na, jovok meg egy tkeleti filmmel, remelem nem zavarok tulsagosan.
A cime "Eskuvoi vacsora", tajwani, allati jo! 1994-es, de szerintem meg nem jatszottak otthon.
zsosz Creative Commons License 1998.11.16 0 0 99
Meg lehet kövezni, de szerintem Almodovar _rossz_ rendező és az Eleven hús is pocsék film. Kisstilű és végig az az érzésed, hogy össze-vissza van lopkodva és már 100x láttad ugyanezt.

zsosz

Alejandro_Magno Creative Commons License 1998.11.16 0 0 98
lomo!

Örökmozgó november 21. szombat, 18.30 és november 30. hétfő, 18.00.

Alejandro_Magno Creative Commons License 1998.11.16 0 0 97
Csatlakozom bianco-hoz. Csak annyit tennék még hozzá, hogy lehetőleg a kedvesetekkel együtt nézzétek meg az "Eleven hús"-t. Teljesen valószerű és mégis művészi. Azok a szeretkezések ....
De a drámai pillanatokban is kiveri néha az embert a víz.
Meg szépen van fényképezve, nagyszerűen eltaláltak a zenék és nagyon-nagyon jó a spanyol szöveg dallama.
IMHO Bűn kihagyni.
vga Creative Commons License 1998.11.16 0 0 96
Elnézést kísérlet!
Bocsánat Kísérlet.
Pocak Creative Commons License 1998.11.12 0 0 95
Lomo,

En voltam. Nem is akcentus, dialektus, en imadom!
SZVSZ minden brit filmben, ami jo, nehez megerteni az angolt, hozza kell szokni.
(Trainspotting, Boxer, Hullamtorok...)

Kozben, en megneztem egy kinai - kinai filmet (tehat nem hongkongit), fu, hat egy elmeny!

A hunani lany (Girl from Hunan)
kinai, 1986

A kulturforradalom elott jatszodik a film. Egy 12 eves varosi lanyt ferjhez adnak egy 2 eves kisfiuhoz, falura.
A lany beilleszkedik a csaladba, testverekent neveli a kisfiut, anyosa lanyakent kezeli.
A lany 16 eves korara erett no lesz, es megismerkedik egy helyi foldmuvelovel, es egymasba szeretnek. A faluban a klan torvenyei szerint a hazassagtoresert kegyetlen megtorlas jar. A lany terhes lesz... innentol mar nezni kell.

A kinai film azert jo, mert meghallgathatjuk, hogy milyen dallamos a mandarin nyelv, hogy a kinai dal is szep, hogy a kinai nepdal erdekes modon hasonlo dolgokrol szol, mint a mi nepdalaink, meg megismerhetjuk egy vilagtol elzart kis falu eletet es szokasait.

Ha valaki meg tudja szerezni, nezze meg!

bianco Creative Commons License 1998.11.12 0 0 94
Eleven hús
Szokásosan zseniális Almodóvar-film. Remek karakterek, profi történet.
Nézzétek meg!
lomo Creative Commons License 1998.11.12 0 0 93
Valaki emlegette az akcentusokat. Ha igazi angolra vagytok, akkor Ket angol lany. Film turheto, mintha nem is angolul beszelnenek; vegre egy hetkoznapi film jo talalasban. Egy valami nem tetszett, tul sok a veletlen benne.
lomo Creative Commons License 1998.11.12 0 0 92
nemecsek: Angyalok varosa elviselheto film. Wenders verziojara kivancsi lennek az amcsi atirat utan, nagyon tehetseges, szoszi Ryan kisasszony se tudta nagyon elrontani. Cage baratunk bamba nezese a szokasos, nem tudom mit talalnak egyesek kifejezot benne. Ha megnezted mar, kivancsi lennek a velemenyedre.
Nagy Lebowski borzalmas. Nem tudtam vele mit kezdeni.
Pocak Creative Commons License 1998.11.11 0 0 91
Hin,

Ha latsz valami jot, engem erdekelne a beszamolod a thai filmekrol, en egyre jobban kedvelem a tkeleti filmeket.
Allando kedvencem az Isten hozzad agyasom, de azt mar ezer helyen leirtam, a legujabb pedig a Gyilkos mezok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!