Keresés

Részletes keresés

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 739
Én úgy tudom, hogy nem elég, hogy a gépen rajta van, hanem valahol a hálón kell, hogy legyen. Rendelkeznie kell egy címmel. Tehát csinálj a tar.hu-n egy címet, és illessz. Én már csináltam ilyet, emlékszel? Majd kifaggatom anyut. Ő igazán jól tud.

Na igen, és mi lesz, ha még Patroklosz is jön? :)) Már úton van! :))) Hű, pletykák terjednek ilyenekről? Hát igen, akkor el kell, hogy mondjam, hogy az Elizabethnek már készül nemcsak az angol, de a török fordítása is... :))))

Áh, wacsy! :)))) Sztem is az első a legédibb. Igen. Mer azon mosolyog :)))

Rejő, te láttad már ezt a trailert, amit sikerült nembelinkelnem?

Egyébként sztem is megférünk egymás mellett.

Egyébként Rejtő, nekem is ismerősök a címek, meg a név... lehet, hogy valamelyikünk hallott róla, és mesélte a másiknak? :)))

Heh, kíváncsi vagyok, vajon sikerül-e. Anyu választotta a képet!!!

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (738)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.19 0 0 738
Wacsy, szokás szerint nagyon jók a képek...:) Én csak néhányra emlékeztem... Az utolsó, hmmm, elég érdekes!:) Szerintem az első a legaribb!:)

Harpokratesz, megnéztem a Képek beillesztése topic elejét, de kínai nekem az egész. Annyit sikerült felfognom, hogy rajta kell lennie a képnek a gépemen... Lennél olyan jó, és küldenél nekem egy mailt, amiben lépésenként leírod hogy mit csináljak? Hiába kissé analfabéta vagyok a dologhoz!:) Wacsy, Tőled se veszem rossz néven a segítséget! Előre is köszi, remélem hogy hamar belejövök, és képarzenálokat zúdíthatok Rátok!:)))))

Előzmény: wacsy (736)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.19 0 0 737
Engem Keanu nem untat, erről biztosíthatlak...:) Képeket pedig örömmel fogadok... Majd ha kiismertem a Mátrixot, én is rakok be...:)
Előzmény: wacsy (735)
wacsy Creative Commons License 2004.05.19 0 0 736

wacsy Creative Commons License 2004.05.19 0 0 735
Kedves harpokratész,Sárkány és más keletieket imádók! Szerintem is simán megférünk mi itt keanu-isták veletek,ha nektek nem kellemetlen:-)

A tárhelyem rendbejött,viszont elveszett belőle az összes képem amiket korábban beraktam ebbe a topikba.
Most kárpótlásul és a keanu-s tábor /de akárki/ remélhető örömére,beraknék egy sorozatot Keanu-ról:-)A kedvenceimet,vagyis néhányat zsinórban a sok kedvenc közül egyszerre,aztán a többit majd apránként:-) Bocs ha valakit untatna,mert pl.volt már egyszer...

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.19 0 0 734
Dobcsi törökül beszél? És angolul mér nem??? Már unja?! Pedig a pletykák szerint műfordít is... De gondolom ezt Ti jobban tudjátok...:)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 733
ő meg a kínai James Dean: Nicholas Tse

a popsztár:

KENU Creative Commons License 2004.05.19 0 0 732
Végre minden bejött! Lórien köszönöm, már haladok is a haladóknak fórumba! Egyébként mi bajod az én édes kedves Roncibogyómmal????????? Nem értem. Nem Danira gondoltál véletlenül???????? Teljesen igazad van ők már nem gyerekek, de Gerzsonka még az, ha már meccset néz, drága férjem megtehette volna ezt a fia társaságában is... Érdekes, bennem csak most, hogy Gerzsonka már gagyarász, tudatosodott igazán, hogy Dobcsi tud törökül... Kíváncsi vagyok milyen lesz majd, ha Dömperke, Tekla, Piroska, Farkas, Elektra és Elektron is beszélni kezdenek... Mondjuk addig még van idő, ugyebár?
Engem se zavarnak az ázsia pasik, csak épp nagyon Keanumán vagyok!:)))
Előzmény: Lórien Úrnője (725)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 731
1 mozi? - ajjajj. hát igen, asszem ezért nem költöznék én vidékre.
Előzmény: Sárkány (730)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.19 0 0 730
Hmm köszi. Nem lehet rossz...
Itt vidéken 1 mozi van, meg egy pláza. Nincs nagy választék...
Előzmény: harpokratesz (728)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 729
melyik első kép? - pontosíts!

mindenképp nyitok egy saját topikot, más okokból is, de nem leszek hűtlen Keanu-hoz sem.

Előzmény: Lórien Úrnője (724)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 728
na jó, akkor a kép kimarad, így talán sikerül:

folytatások:

Infernal Affairs II.

Infernal Affairs III.

Előzmény: harpokratesz (727)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 727
folytatások:

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 726
Pécs? - az gyönyörű. irigyellek. legszebb magyar város és majdnem mediterrán. az egyetemük is szuper.

most jelenik meg nálunk (épp ma) az Infernal Affairs (magyar cím: Szigorúan piszkos ügyek) DVD-n: hongkongi movie, az utóbbi évek legnagyobb ázsiai filmsikere: Andy Lau és Tony Leung hatalmas alakításával. a film eszméletlen ütős, hongkongi zsarutörténet benn mélyen az alvilágban.
már két folytatás is készült, azok is bombasikerek. sajnos kevés a valószínűsége, hogy ezek eljutnak hozzánk.

itt a honlapja:

Infernal Affairs I.

egy másik: Infernal Affairs I.

folytatások:

Előzmény: Sárkány (723)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 725
11674-es, hármat vissza kell menni, a HALADÓKNAK! topicban. Megpróbálom belinkelni:

Két napja már fenn van a thesnitch-en az ABC TV-ben vetített 10 perces PoA előzetes, de csak most néztem meg. Nagyon jó, ajánlom mindenkinek, hogy töltse le. Mozgás közben Rupert Grint sem olyan szörnyű. A "gyerekek" pedig már egyáltalán nem is gyerekek :).

Windows Media Player, High Quality, 19,5MB
QuickTime, Medium Quality, 20,4MB
(mindkettő ugyanaz)

Igen. Erre valszeg nem fogtok tudni rákattintani. :(( Akkor utána kell keresni.

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 724
Hümm, harpokratész, ez az első kép nem is rossz!

Áh, Mohácsot húztam, és még be se kellett adnom :))) Rejtő a Rákóczy szabharcot, őneki be kellett, KENU meg... hű, erre nem emlékszem.
Ifj. Ceptain Jack meg az angol-franciát, az iszonyú hosszú. De neki se kellett beadnia. És még nem is vagyok OFF, mert tulképp Rákóczy is pasi! :))) (na jó, Rákóczi, csak nekünk Rejtővel ő y-os, mert az úgy jobban néz ki.)

Nyugodtan maradhattok itt az ázsiai pasiaitokkal, engem nem zavarnak :) Legalább művelődöm.

Ja, KENU, mindjárt linkelek! Megpróbálom a hozzászólást magát, ha nem megy, akkor a számot, és a topicot.

Előzmény: wacsy (716)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.19 0 0 723
Vidéki Pécs...
Na majd DVD-n...
Előzmény: harpokratesz (722)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 722
nagyon kevés ázsiai filmet hoznak be hozzánk, csak elvétve egy-kettőt, azokat amik nyertek valami nemzetközi díjat. szomorú, hogy ennyire nincs bent a tudatunkban Ázsia, csak a Nyugat, ami meg üres és unalmas. pl. a német tévécsatornák rendszeresen adnak le hongkongi, tajvani, japán filmeket, én onnan szoktam felveszegetni, és ami jó, azt megtartom. persze németül nem tudok egy mukkot sem, de még mindig jobb, mint a semmi.

Hero és Zatoichi megy még a mozikban, (vagy te vidéki vagy?). lesz mindkettő DVD-n nálunk. ázsiai filmek topik nagyon jó, főleg, hogy szakértők gondozzák.

Előzmény: Sárkány (721)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.19 0 0 721
Okok.
Nem láttam sajna. Sőt. Szinte alig láttam keleti filmet. A Hero-ról, meg a Zatochi-ról is lemaradtam. Alig pár napig játszották, én pedig nem értem rá. remélem kiadják vmilyen formában.
Szóval van mit bepótolnom rendesen. OLvasom az ázsiai filmek topicot is, hátha rátalálok valamire. :-))
Előzmény: harpokratesz (719)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 720
nem offoljuk szét, mert nemcsak Keanus topik, ott van a címében, hogy más pasik, de mivel rajtunk kívűl a többiek nem kedvelik a sárgákat, nem fogom őket nagyon tovább ingerelni...
Előzmény: Sárkány (718)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 719
ő a Musás koreai fiúka (Joo Jin-Mo), James Dean-hez hasonlítgatják külsőre, de nagyon tehetséges is. nem láttad a Musa-The Warrior-t? igaz csak a Titanick Fesztiválon lehetett látni tavaly előtt, egy rendkívűl jól megcsinált koreai wuxia, a legjobb koreai filmek egyike, Zhang Ziyi-vel és Jin-Mo-val a főszerepben, szuper látványos. remélem előbb-utóbb eljut hozzánk is, legalább DVD-n.

nyitok topikot feltétlen, már el is terveztem, csak most nincs időm összeszedni hozzá az anyagot, meg még egy kicsit a képek beillesztését is gyakorolom (nem tudok még mindent), de még a héten feltétlen megcsinálom, vagy a jövő hét elején.

Előzmény: Sárkány (718)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.19 0 0 718
Nyaammmii... Nyissunk már egy ázsiai pasis topicot. Tisztára szétoffoljuk a Keanusokat...
Előzmény: harpokratesz (717)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 717
bele vagyok esve:

wacsy Creative Commons License 2004.05.18 0 0 716
Ne legyél elkeseredve :-( Hat tétel az nem is kevés,és biztosan tudod is,csak ideges vagy és azért gondolod,hogy nem!

Előzmény: Lórien Úrnője (714)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.18 0 0 715
Ja igen, bocs, azért vagyok ilyen OFF (rájöttem, ezt kihagytam az előző hozzászólásból), mert hat töri tételt tanultam meg pár óra alatt, és egyáltalán nem érzem úgy, hogy tudom őket, és nagyon nincs már agyam az újratanuláshoz, és nagyon el vagyok keseredve :((
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.18 0 0 714
Yeah, persze, hogy rendes, hiszen az ééééén férjem! :)))
Na jó, meg KENUé.
Azt mondja, jól viselte egyébként, de Gerzsonka mivel nő, egyre több odafigyelést igényel, és mindig elmászkál valamerre. Azt mesélte, egyszer, amíg nem figyelt (meccset nézett) kinégykézlábazott még a házból is, és Konstantinápoly utcáit rótta. Állítólag egy kocsma előtt talált rá... mondjuk ebből nem tudom, mennyi igaz, mert ezt már elég gyanús hangsúllyal mondta :), de azért nem árt figyelmeztetni a kocsmatulajt, hogy figyeljen!

Ja, és tök jó :)) Gerzsonka már két nyelven prüntyög valamit. Mer Dobcsi törökül beszél vele, mi KENUval meg magyarul. Csak még keveri a nyelveket. Sajnos mi KENUval nem beszélünk törökül, így néha elég nehéz kivenni, mit mond, még magyarul is alig értjük néha, nemhogy törökül...

Ja, igen, bocs, hogy ilyen OFF vagyok, kicsit elment a téma családiasba, de hát, mint ifjú anya :)), ez nekem olyan élmény, hogy muszáj leírnom, fizikai késztetést érzek :)))

Szóval egyébként ez a legalsó kép annyira nem rossz. Mondjuk én még mindig nem vagyok meggyőzve :)) De valszeg nem is leszek.

Wacsy, te olyan édes dolgokat tudsz írni! :))
Egyszer majd bemutatlak Dobcsinak (illetve KENU inkább. Előbb nem ártana nekem is bemutatkoznom... :))))

Előzmény: wacsy (712)
wacsy Creative Commons License 2004.05.18 0 0 713
:-)Aranyosak...De gondolom inkább Sárkány lesz az aki lelkesedni fog.....
Előzmény: harpokratesz (710)
wacsy Creative Commons License 2004.05.18 0 0 712
Azért rendes ez a Dobcsi:-)
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (700)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.18 0 0 711
Na ezt majd áttanulmányozom agyilag pihent állapotban is! Nagyjából értem, de most inkább nem próbálkozok, majd ha picit több időm lesz!:)
Előzmény: harpokratesz (708)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.18 0 0 710
két koreai szépség (utolsó kettő ugyanaz):

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!