Nekem mindegy, de ha a saját moderáció a lényeg, akkor miért nem használjuk a Bveklub fórumát? Megmondom miért; mert nagyon kevesen használják, ezért mindenki itt írogat. Közhely, de ha a többiek is mennek, szívesen átmegyek én is. De amíg mindenki ide írogat, addig én is ide írogatok.
Rajtam kívül járt bárki ma a kaszásdűlői HÉV megálló környékén késő délután? Elég csúnya baleset lehetett ott, ugyanis volt az út közepén egy holttest körülötte vérrel meg valami kéz nagyságú szövetdarab, plusz egy viszonylag épp állapotú autó a másik irányban... A legdurvább, hogy csak az egyik oldalról tartottak hullazsákot, tehát a másik irányból elég simán lehetett látni a "részleteket".
Vasárnap este megnéztem a "Magyarország, szeretlek!" c. műsort. Csiszár csapata csapott össze Jakupcsek Gabiéval. Minden vasárnap 20:15-től van. Ajánlom mindenkinek, nem rossz kis kvízműsor! :)
Engem is igen nagyon bosszantanak az ilyen népművelő műsorok. Tényleg semmit se csinálnak é főrangi helyük van a mi pénzünkből. Joshi Barathot is csak azért szoktam néha néha nézni, mert jó beszólások voltak amiken röhögtem, hog milyen hülyék is ki mernek állni egy műsorba. Erre jóvolt másra nem. A belinkelt videóban azért akit az elenéj mutattak részben egyetértek vele. De másra nem volt jó a műsor........ Az M1-nek most sokkal kúlturáltabb műsori lesznek!
Szint úgy... Én mondjuk e legjobban még mindig ezen a rohadt VV-n vagyok kibukva. L*faszt se csinálnak, csak isznak meg b.... a lényeg, hogy semmit se csinálnak, csak megjátszák magukat - kis párhuzam a Mónika show-val - , mégis akkora dobra verik őket, mint ha ők sz*rták volna a spanyol viaszt. Aztán az a három barom (remélem nem kell mondanom, kik) is nagyon nagyra tartják magukat meg az éppen leszúrt malac színvonalú hangjukat, aztán közben egy kalap retket sem érnek... Dehát ezen nem érdemes vitázni, ha valaki erre gerjed (átvitt értelemben), akkor nézze ezt, de nekem egy fél percet se sikerült látnom a VV-ből anélkül, hogy elkezdtem volna kiabálni, hogy "na elmentek ti a p-ba". De mondom, szerintem akinek ez tetszik, az ennyit ér (általában). De tudnék még neten "híressé" vált embereket mondani, mint pl. Fluor T., aki aztán szintén nem egy nagy szám... De ez az én véleményem.
De ha már zene, én csak ezt a kommentet tudom idézni:
You say Bruno Mars, I say Guns'n Roses You say Hannah Montana, I say Aerosmith You say Owl City, I say Bon Jovi You say Jonas Brothers, I say Queen You say Taylor Swift, I say AC/DC You say Justin Bieber, I say Fuck You
95% ofteens these days listen to the same formulaic,crappy pop over and over again. If you're one of the 5% who still listens to real music, thumb this up, then copy and paste it to at least five videos. Don't let the spirit of rock and roll die!
Bocs, hogy angol, de remélem azért páran értik és veszik a lényegét...
Ja és bocs, ha valakit megsértek és remélem nem kerül moderációra a hsz! :)
Én őket nem tartom sztárnak kivételek persze vannak. Többségre ráhúzzák, hogy sztár meg minden közbe csak jó a teste meg szerencséje volt ennyi. Közérdekűt meg nem tesz.
Szerintem valaki attól igazán sztár ha tesz is érdemlegeset a közért. Vagyis nem csak kiáll énekelni hanem odamegy és megfogja a piszkos munkát is vagy más munkákban jeleskedik például adományoz.
A fene nagy szabadság azt hozta,, hogy ma már bárkiből lehet celeb mint pölö Sp is aki igazán csak a netnek köszönheti sikerét. De érdemben meg nem tesz semmit se. Én is el tudnák bulizgatni és lökni a szöveget de ez tőlem távol áll.
Bzmottal egyetértve én is azt modnom, hogy openBVE jobb, pontosabban jobb lesz ha elkészül majd! Memóriaigényén kellene még javítani illetve az ütős iegészítőket gyorsabban tudja betölteni!
Amúgy hasonló jármű már van kidolgozva openben is. De amint elnézem hazai fejlesztsek se lesznek két fillérek!