Első körben megpróbálnám egyben értékesíteni mind a 10 darabot a minél kevesebb vesződés érdekében 10.000 Ft/db áron. Ha ez nem jönne össze és valakit csak 1-1 db érdekelné akkor persze arra külön megalkudunk, de akkor az természetesen más áron. A munkámból kifolyólag telefonon nem igazán vagyok elérhető így kérek mindenkit, hogy a következő email címen érdeklődjön: gunnepper@gmail.com
Anschütz Match 54 arctámasz részt műfával megmagasították
Anschütz Match 54 tökélets gyári állapotban
Anschütz Match 54 válltámasz nélkül tökéletes gyári állapotban
FÉG 68 válltámasz nélkül
Walther KK200 airbrush festéssel
Hämmerli AR50 tökélets gyári állapotban
Walther LGM-2 arctámasz és válltámasz nélkül airbrush festéssel
Diana 100 arctámasz és válltámasz nélkül airbrush festéssel
MCM-nek volt gyorstüzelő változata kompenzátorral a cső végén a hetvenes években .Akkor is már csak gyakorlásra használták a fiataloknál. Én a 70-es évek végén lőttem gyorstüzelőt Szentendrén Hammerli International és Hammerli 230-al. Azok Markolattáras kompenzátoros pisztolyok voltak. Akkoriban a menő a Walther OSP előágy táras kompenzátoros volt valamint az olasz FAS OP 601 közép táras kompenzátoros.A szovjeteknél pedig az IZS KHR 30. Ezek még 22 Short kaliberrel. Nem emlékszem mikor tiltották be a kompenzátor és a short használatát.
Vagy ha valaki rendel Akah, Euroshootng, Frankoni stb oldalakról ahol lehet ilyet is kapni szívesen társulnék, vagyok fogadok társat. A szállítási díj 12-18 €.
Anschütz sportpuskához való diopter van valakinél elfekvőben? A légpuskához való ring pár (Anschütz 380) átmérője túl nagy, ha összehasonlítom a "Vostok"-on lévő diopterrel.
A legtöbb hangenergia 500-3500 Hz között van jelen pld. kalapács használatnál, vagy ha AK-val, vagy például puskával lősz, de Pa-nál döntően 3500 Hz felett jelentkezik a legtöbb.
Hegesztésnél legrosszabb esetben 100-105 dB-el számolj, amire az általad választott 35-ös csillapítás jó, de az adatlapja szerint az alacsony tartományban az csak 23-at tud, ami napi több órában szerintem nem elég.
Én a helyedben egy minőségi füldugót - zsinórosat - használnék, persze ha el tudod viselni, mert azok, szemben a fültokokkal 1-2 dB különbséggel csillapítanak hangtartományonként és egész nap viselni őket kényelmesebb szerintem mint egy fültokot.
Amennyiben nem szempont a szakaszos zajcsökkentés, akkor a Peltor jó választás! Sajnos, a digitális zajcsökkentésűek nem "zárnak" elég gyorsan.
Van a Peltornak 200+ Eurós változata is. Láttam több félét már lőtéren, de nem volt még szerencsém kipróbálni. Annyi pénz nincs is a világon, amibe kerülnek.:-((
Pedig ha egy olyat felveszel, utána csak a süket csönd....állítólag.....
fültokkal / hallásvédővel kapcsolatosan kérdeznék, mert ilyen topikot amúgy nem találtam. Van baráti áron (10.000-ig) jól használható? Igazából nem is lövészetre kellene, hanem iparba, de akkora durranásokra, mint egy lövés. Kinéztem egy Peltron-t, ami 35 db-t csökkent, de nem tudom, ezen kívül kell-e valamit néznem? Pl. hogy nagy frekvenciás zajnak számít-e a lövés? (Esetemben hegesztőgép hibájából adódó elektromos kisülés, vagy franc sem tudja, pontosan mi az.)
Üdv mindenkinek! Megvételre keresek: DRULOV DU10 légpisztolyt, illetve co2 versenyzésre alkalmas légpisztoly is érdekel, kivéve FÉG pisztolyok! Képeket, ajánlatokat, és leveleket ide várom: (bzsibu kukac gmailpontcom) vagy 06204856464 számra. Köszönöm a segítséget!
És ezek közül bárkihez mehetek aki nekem közel van és "kényelmes"? Mert pl. a volt máv kórház ami most bm lett ha jól tudom nekem elég közel van. Nem zavarnak el onnan ha bemegyek és pszihomókust keresek?
Segítséget szeretnék kérni sportlövész tartási engedély kiváltásához szükséges pszichológiai vizsgálattal kapcsolatban.
Kérdésem az lenne, hogy Budapesten ezeken a helyeken ha bejelentkezem akkor érvényes szakvéleményt adnak amit később ha eltelt a 6 hónap és újra csináltatom akkor a sportorvos el fogja fogadni, vagy van speciálisan olyan pszihomókus aki csak a sportlövőkkel foglalkozik?
Sajnos a klubban ahol tag vagyok ebben nem tudtak segíteni így hozzáértő segítségre szorulok.
Szeretnék egy fél-automata sörétest a szekrényemben tudni. (Baikal MP-153)
Vadászni nem vinném a fegyvert.
Milyen jogszabály vonatkozik ezekre jelenleg?
A 3 lőszer max és tárreduktor az csak a vadászaton való részvételt jelenti vagy én mint vadászjeggyel rendelkező elvihetem mindenféle reduktor nélkül lőtérre és korongozhatok vele kedvemre 5+1 söréttel? Rendőrségre való bevitelkor viszont legyen benne egy mobil reduktor? Hogy csináljam?
Kezdő sportlövő vagyok, még annyira nem vágom azt, hogy milyen felszerelés mire használható. Nézegettem taktikai mellényeket, ezeknek igazából mi hasznuk van, mire lehet őket használni? Köszi
Információt szeretnék kérni sportlövészettel kapcsolatban. A 90-es években jártam lőni egy polgári lövészklubba. Akkor még az volt az sportfegyver vásárlási engedély feltétele, hogy 6 hónapos tagságot kellett felmutatni, illetve minősítőt kellett lőni. Volt is egy MCM meg egy P9R pisztolyom, de azután visszaadtam, anyagi okok miatt. Viszont most megint megpróbálkoznék a sportlövészettel, igaz már csak a kis kaliber vonz... Azt szeretném tudni, jelenleg mennyi tagságot kell felmutatni a fegyvervásárlási engedélyhez, illetve hányszor kell évente minősítőt lőni a tartási engedély megtartásához. Még egy kérdés, annak idején az MCM elég elterjedt jó 22-esnek számított, viszonylag elfogadható áron. Van manapság olyan 22-es amit helyette tudnátok ajánlani és egy átlagember számára elérhető az ára, illetve a lőszerek tekintetében sincsenek extra igényei?
Sziasztok!érdekelne, hogy 92 környékén milyen gyorstüzelő fegyvereket használtak a lövészklubbok? Volt egy tréning orosz maroktáras és egy német előtáras versenypisztoly de a tipusára nem emlékszem. Az Alba volánnál használtam még őket ,