Komlósi a szerdai meccs bizonyos időszakában tényleg jól védekezett, sokat fejlődött az elmúlt hónapokban, a 6-ostól nálam sem volt messze.
A mai kezdőben sok a kérdőjel, remélem nem érzi meg túlzottan a védelmünk Szmiljanics hiányát. Buzsáki szerintem biztos nem játszik, Füzi viszont "nálam" kezdene.
Győzni kell egyébként a szerintem Mónosnak nem kéne játszani hanemjátszhatna helyette mondju a Zava Kanta-Füzi Zava-Cvitkovics nem is volna rossz szélső párosítás ja ha más nem az Eleknek is lehetne lehetőséget adni neki is voltak jó meccsei hajdanán
V. A. Lucky válasz erre | 2001.10.11 20:50
Javaslom, hogy az MTK stadionba minden ülőhelyre ragasszanak egy-egy posztert. Egyszer legyen végre teltház. (Nem mellesleg: legalább nem csak a 125 néző miatt lesz családias a hangulat.)
Tényleg vicc, ekkora a várható Magyar Bajnok támogatottsága.
Háát igen az Ákos meglehetősen rosszul nézett ki és a Béla is sérülés miatt jött le.. DE .. Szerintem ennek ellenére mindketten játszani fognak pénteken, de a Bükszegit meg tényleg el kéne adni vagy vissza a juniorcsapatba mert nagyon rosszul játszik..nem az ő csapata az MTK.....
Más:
Vegytétek meg a mostani Sztár Sportot..
Goran van benn és vele van interjú..És baromi szimpiket mondd, meg persze poszter is van róla:))) Kérdezték a közönségről hogy nem zavarja hogy kevesen vannak a szurkolók és erre ő azt válaszolta, hogy igaz kevesen vagyunk, de lelkesek:)
Nem tom pontosan mi a pálya, de az Ákos tényleg végig bicegte a hosszabítást és nem nagyon avatkozott játékba (kicsit meg is látszott ez a középpályánkunk...). Bélát pedig biztos, h serules miatt cserélte le Bognár, mert amikor lejött bekötötték a jobb combját vmi zöld izével... gondolom meghúzodott! de ahogy láttam Illés fog játszani szombaton, az Ákosban nem vagyok biztos, nagyon faragták a buzi kohászok...
húú tegnap nagyon kikeltem magamból a meccsen, rémesen agresszivek ezek az újvárosiak... ennyit még nem szidtam az ellenfélet mint tegnap. főként azt a tetü Molnárt... node tegyük félre most már az indulatokat és felejtsük L ezt a tegnapi meccset.
Hát az Ákost gondolom láttátok, hogy úgy megsérült, hogy a hosszabbítást már csak végig tudta vegetálni, mert lecserélni ugye már nem lehetett. Ha jól emlékszem Bélát is sérülés miatt kellett lecserélni.
Mónossal kapcsolatban ugyanez a véleményem. Már a sérülése előtt sem tudta hozni azt a játékot, amit az első néhány fordulóban. Azért bosszantó ez, mert amúgy jók lennének a széleink (Füzi-Kanta; Mónos-Czvitkovics), de ebből mostanában semmi sincs.
Egy, de tényleg csak egy apróság és aztán nem foglalkozom többet a tegnapi meccsel (a helyszínen is jól felba..tam magam): az, hogy valaki szélsővédő, nem merülhet ki annyiban, hogy szerel és leadja a labdát. Mónos az első pár meccsen, amikor kezdett nálunk, kurva jól ment végig az alapvonalig, beadott, vállalkozott, visszaért az emberrel. Most ebből semmit sem láttam (megjegyzem: a Branezac sem jött vissza feltűnően sokszor a fellépő középső védőkkel).
Szerintem annyira kis különbség volt a két csapat tegnapi teljesítménye között, hogy egyértelmű volt, hogy a szerencse dönti el a továbbjutást. Az osztályzatokkal viszont nem értek egyet. Komlósi szerintem kurva jól játszott. Kevés hibával, jó védekezéssel, olykor még a támadásszervezésben is kivette a részét. Kanta Sz. szerintem kifejezetten rosszúl kezdte a meccsett. Időbe telt, míg ráérzett, hogy a Molnár Z. nem a Kriston. Zavában kellemsen csalódtam, eltekintve persze a tizenegyestől, rengeteg jó megoldást választott, sokkal kevesebb hibával játszott, mint szokott. Szerintem Mónos sem volt rossz. Azt ne felejtsük el, hogy Ő egy védő játékos és rengeteg jó passzal járúlt hozzá a támadások szervezéséhez. Az oké, hogy az ellenfél alapvonalánál már voltak gondok, de hányszor húzodott fel odáig védő létére! A többivel nagyjából egyetértek, szerintem többen formán alúl teljesítettek (Illés, Czvitkovics, Győri) és ez biztos, hogy nagyban hozzájárult a csapat összteljesítményéhez, de nem lehet mindeg a maximumon égni - sajnos -, nem lehet mindent meggyerni. Szerintem még mindig jobban játszott a csapat, mint a fradi ellen, szerencsére a fradit egy rossz játékkal is meg lehetett verni, bár abban a meccsben sem volt két gól különbség. Most így alakult, remélem nem kell ezt megszoknunk.
Nem akarlak dicsérni, de az osztályzási listádból tanulhatna az NS. Pontosan ez történt tegnap, amiből látszik, hogy főleg a Mónos, Bükszegi, Illés trió volt harmatgyenge. Azt azért kiemelném, hogy a Mónosnak jó megmozdulása sem volt, ráadásul úgy láttam, hogy a II. félidőben már lépni sem nagyon bírt. Tipikus magyar meccs volt: szarul játszó csapatok, 0 bíró és teljesen amatőr hibák. Én azért bízom a szombati győzelemben.
Lehet hibáztatni a bírót vagy a gyakran durváskodó újvárosiakat, de ez nem menti fel a csapatot, amely tegnap összességében szürkén, helyenként ötlettelenül játszott. de nézzük egyesével:
Hajdu (6): voltak bravúros védései
Mónos (4): nem sokat tett hozzá a csapatjátékhoz
Komlósi (5): nem játszott rosszul
Smiljanic (6): jól hangolta össze a védelmet a meccs nagy részében
Győri (5): Tököli semlegesítésével volt elfoglalva, mellélőtte az első büntetőt
Bükszegi (4): szürkén futballozott
Zavadszky (5): helyenként aktív volt, de büntetőt rontott
Jezdimirovic (6): szokás szerint sok labdát szerzett és jól passzolt
Kanta Sz. (6): jól kezdett, de a végére elfáradt
Illés (4): a második félidőben észrevehetetlen volt
Ferenczi (7): elsősorban a gólokért dicsérhető, de a mezőnyjátéka is jobb volt az átlagnál.
CS.:
Buzsáki (5): több támadásban kulcsszerepe volt
Branezac (5): sokat volt játékban, de gyakran rossz megoldást választott
Czvitkovics (5): a büntetőt ő is kihagyta, becserélése amúgy aktívabbá tette a középpályát.
A mezőny legjobbja nálam (is) Rabóczki (8) volt, nélküle biztosan nem jutott volna tovább a Dunaferr. Egyébként Balázs eddigi meccsei alatt rengeteg büntetőt kivédett.
Szeretném, ha mindenki beírna, a hova süllyedhet a Nemzeti Sport rovatba.
1. a bíró állítólag mindkét oldalnak ugyanannyit tévedett...
2. Azt írták, hoyg a Molnártszuidtuk, scak elfelejtették az okát!!!!
3. Branezacs 3. góljáról egy sort sem írtak.
Egyébként nem a bíró tehet róla, egy PROFI csapat nem kaphat ki a 116. oercben 2-0 ról, ilyenkor MEG KELL ÖLNI A LABDÁT tényleg
Hát most már egy kicsit lehiggadtam, de ezek ... Jó, jó néha ki lehet kapni, de 2:0-ról, 5 perc alatt !!! A harmadik gólt én sem értettem, hogy miért nem adja meg, de akármilyen fasz is volt, azért:
1. a Buzsáky meg a Branezac 3 méterről ne a kapusba rúgja;
2. a 16-on belül a védőink ne töketlenkedjenek;
3. a Branezac - ha már kettő az egy ellen viszik - tudja már átpasszolni a Ferenczinek.
Egyébként a vizilabdás Kárpáti dr. könyvében leírta, hogy ilyen esetben (ti. 2:0-ra vezetsz a vége előtt 5 perccel) egy pólós eldugja a labdát, kihúzza a medencéből a dugót, valamit csinál !! Hát mi a faszért nem rúgták ki a stadionból a labdát ?!
Huh ne igen... A harmadik gól amit a Szasa lőtt az miért is volt szabálytalan??????
Meg hogy lehet összehozni két ilyen szar gólt.. amit lőttek nekünk???????
Áhhhhhh
150 perc Tragikomédia......
Kért ilyen szar csapatot....
Persze ettől függetlenül mi leszünk a bajnokok.....:)
akkor légy oly és készíts nekünk egyet, msot elég jók vagyunk ugyanis... :) Leszámítva ezt a mai meccset, node erről nem is írok többet... aki ott volt látta, aki pedig nem az meg örüljön, h nem látta... (remélem Béla és Buzsáky nem sérült le nagyon ezektől a hentesektől...)
Huh.... háát ennél rosszab meccset látni... áhh nem tom, nagyon rémes volt ez a meccs ... Egyszerüen kriminális volt... Így elbaltázni... A tizenegyesrúgásokról meg nem is érdemes beszélni...áhhhhh
2. p.: Illés Jäkl és Salamon mellett a balösszekötő helyén tört kapura, tizennégy méterről, ballal lőtt, de Rabóczki védett a jobb alsó sarok előtt.
4. p.: Kiss György átadása után Bagoly 25 méterről, jobbösszekötő helyéről jobbal elhamarkodottan a kapu fölé lőtt. Az ezt követő ellentámadás végén Zavadszky jobb oldali beadását követően a labdát Illés 10 méterről középről jobbal a bal alsó sarok felé perdítette, de Rabóczki bravúrral védett.
11. p.: Illés gurította le a labdát 20 méterre a Dunaferr kapujától, szabadrúgásból Jezdimirovics elé, aki jobbal a bal alsó sarok mellé lőtt.
13. p.: Mónos a Zavadszkytól visszakapott labdát a 16-os jobb oldali sarkától élesen középre lőtte, ám a beadásra bevetődő Illés 10 méterről, csukafejessel a bal felső sarok mellé fejelt.
17. p.: Jezdimirovics a dunaújvárosi térfél közepéről nagyszerű ütemben szöktette a Salamon mellett meginduló Illést, aki előbb jobbal lekezelte a labdát, majd ballal, balról 7 méterről az elvetődő Rabóczkiba lőtt.
25. p.: Smiljanic 23 méterről, szabadrúgásból lőtt kapura, de a labda magasan a kapu fölé szállt.
27. p.: Sowunmi nagyszerű ütemben szöktette Tökölit a jobbösszekötő helyén, a csatár már a 16-oson belül járt, amikor önzetlenül visszagurított a lendületből érkező Penksa elé, aki suta mozdulattal 14 méterről a kapu fölé lőtt.
30. p.: Zováth tartotta fel Illést, ezért sárga lapot kapott.
33. p.: Rósa jobb oldalról lágyan az MTK 16-osára emelte a labdát, ám Penksa kapásból, 10 méterről, balról a jobb alsó sarok mellé lőtt.
35. p.: Rósa álompassza után az üresen hagyott Tököli 3 méterről, jobbról a kapu fölé lőtt.
43. p.: Molnár jobb oldali bedobása után Jäkl pontosan passzolt az ismét üresen hagyott Tökölihez, a csatár 5 méterről, ballal kapásból lőtt - bedobás lett belőle.
Sziasztok!
Ha nem megy, akkor majd csinálhatok egyet nektek.
A múltkor már ajánlgattam, csak akkor nagyon gyengék voltatok, úgyhogy meggondoltam magam.
h3o, okleveles bannerművész:)