Miért fáj az valakinek, hogy szarrá keresem magam a Bélából?!
Savanyú a szőlő Muzsikás, Fika 2, meg Márciusnak, mert nem nekik jutott eszükbe először levédetni a nevet meg a portált, és céget alapítánai a téma köré, pedig a befektetett 3 millióm az első héten vissza pördült, a második héten pedig eladtatt a céget a Szakács Béla Kft.-nek 15 misiért úgyhogy nem írok több rendeldmeget, mert már nem az enyém a cég!
De azért surkolok nektek hátha egyszer ti is tudtok pént csinálni valamiből (pancserek)!
Az egy ulragyenge koppintás (haón vagy mi?). A MI Szakács Bélánk az Index Káváházé!
ÚTÁLOM AZ UTÁNZÓKAT! Miden szemét köcsög Bélából akar meggazdagodni. Van egy falusi portál és ráhajt Szakács Bélára? Hú, de eredeti!
Mr.Gfalvi! Lehet, hogy ön szólt hozzá legelőször, de az ötlet már hamarabb megszületett mint azt gondolná! úgy gondolom Ön nagy mértékben káros a Szakács Béla Úr imidzsére ezért üzleti manővereivel kíméljen meg benünket ezen a topikon az elkövetkezendő minimum 30 évben! Köszönettel:
Fika2
A birtokomban lévő Titkos Napló félrelépés nélül hamarosan ingyen hozzáférhetővé válik!
Ezt a merchandise-témát szerintem hagyjuk meg Britninek.
Mi itt őszintén és szívből rajongunk, ennek itt nincs helye.
Szerintem nyiss egy topicot "Szakács Béla relikviák" címmel, és ott hírdessél. Köszi.
Kéremszépen , tessék megnézni a hozzászólásokat:sorrendben az enyém van az első helyen és nem a fika2-jé!
Tehát engem illetnek meg a szerzői jogok és jogdíjak tehát aki fika2-től rendel valamit 3500-ért az nekem is kell hogy utaljon 1500 Ft-ot és punktum!!!!
LEGÚJABB AJÁNLATUNK!!!
SZAKÁCS BÉLA FÉLRE LÉP!!!!
ha KIVÁNCS VAGY a részletekre, akkor RENDELD MEG MOST a KÉPEKKEL ILLUSZTRÁLT naplókivonatot!!!
FIGYELEM, SZIGORÚAN 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!!!!
ára: cSAK 5000 ft + Áfa.
Kikérem magamnak, hogy fika2=gfalvi-val!!!
Gfalvi nem is értem milyen jogon akar Szakács Béla Titkos Naplójából anyagi javat kovácsolni!!!
Az ötlet és az ár megállapítása is az én szellemi termékem!
Szakács Béla Titkos Naplója októbertől mindössze 3500 Ft-ért
kapható NÁLAM!
Amíg a készlet tart!
Tisztelt gfalvi szálljon le az ötletemről!
Imádom a Bélát!
Béla, nekem már most hiányzol! Vigyázz mert Budapest nagyon-nagy város! Amúgy ugorj be a Magyar Narancs szerkesztőségébe. Ott állítólag nagyon kedvelnek.