Na ezzel engem megerősítettél a rajongásomban.
Ha egy topictörlési hajlammal terhelt nicknek nem tetszik Szakács Béla, akkor természetes, hogy nekem tetszik.
Ha valaki Bélán keresztül a kisembereken akarna élcelődni, akkor nem egy olyan nagyvilági figurát formázna meg, aki ripsz-ropsz Budapestre utazik, business-class fotelben dolgozik, jelenlétével stadionavató fényét emeli, vagy éppen ellenkezőleg távolmaradásával tömegrendezvények jelentőségét homályosítja.
Nagyon nem kerek az elméleted, de ezt nem itt a rajnongói klubban kellene megvitatni.
szárazkolbasz: Miért? Miért kellene a Béla hozzászólásait törölni? Miért nem olvashatja mindenki azt a naplót, amelyiket akarja?
Váradi Március: Szerintem a gennyfalviék nem ikrek, hanem valami skizofrén ember, kb. olyan mint a Dr. Jekyll és Mr. Hyde, de hogy melyikük az elborultabb, azt ne kérdezd.
szárazkolbász halkan megjegyzi, hogy tucatnév naplója sokkal jobb. tele van könnyfakasztóan őszinte kitárulkozásokkal, stílusosan megírt, nem úgy, mint ez a hozzám hasonló egyszerű fószereken élcelődő Szakács Béla - aki egyébként egy unatkozó félértelmiségi lehet. A végén ócska könyveit fogja árulni meglássátok.
szerintem töröltessük Szakács Béla hozzászólásait!
Amennyiben Béla a Főnix csarnok megnyitójára jön, akkor nagyon-nagyon fogok figyelni. Hátha megpillantom. Remélem a gfalvi-gennyfalvi ikreket nem engedi be a portás. Egyébként is kell meghívó.
Gfalvi mikor veszed már észre, hogy a kutyának sem kell a te kitalát fiktív bizniszed! Inkább menj vissza az Oboa.hu-ra ott legalább nem téged szop...nak!
javaslom nektek, hogy vegyetek minnél több szakács béla könyvet ( most nyomják ) és látogassátok minnél többet a honlapot és fórumot, mert ettől dagad a mellényzsebem, a baszogatást meg köszöm szépen jól esika szívemnek!
Nyomja már le valaki gfalvit. Azt sem bánom ha nem a moderátor! Mindenesetre van némi kapcsolatom az Apeh-nél, kíváncsi vagyok mit szól majd ha rászállnak az illegális Szakács Béla biznisz miatt!
Miért fáj az valakinek, hogy szarrá keresem magam a Bélából?!
Savanyú a szőlő Muzsikás, Fika 2, meg Márciusnak, mert nem nekik jutott eszükbe először levédetni a nevet meg a portált, és céget alapítánai a téma köré, pedig a befektetett 3 millióm az első héten vissza pördült, a második héten pedig eladtatt a céget a Szakács Béla Kft.-nek 15 misiért úgyhogy nem írok több rendeldmeget, mert már nem az enyém a cég!
De azért surkolok nektek hátha egyszer ti is tudtok pént csinálni valamiből (pancserek)!