Na most kell ám odafigyelni a fiatalokra!!
Buzsáky tényleg nem a gyorsaságáról híres, viszont talán vezéregyéniség lehet. A Cica, Kanta, Horváth Levi 3as már most bizonyította, hogy helyük van a csapatban.
Elképzelhető (sőt valószínű), hogy ezekből nem lesz Európa szintű játékos. De hajtósak, tehetségesek, jól küzdenek. Még akár a válogatott erősségei is lehetnek majdan.
Én egy fiatalokból álló, "saját nevelésű" MTK-nak sokkal jobban tudok drukkolni, mint kivénhedt sztároknak.
Hajrá M T K!
Ps: Kovács Henrikkel kapcsolatban a véleménymet fenntartom, igenis helye lenne a mostani keretben/csapatban.
Ez az a Fekete Laci, és én is jobban örülnék, ha maradt volna nálunk. Még mindig élénken él bennem, ahogy első, vagy második meccsén a félpályánál sarokkal indította az Orosz Ferit.
Más: úgy veszem észre, hogy Buzsáky Ákosnak túl kötött kezd lenni az izomzata, picit lelassult (azért nagyon kedvelem, mert penge). Rosszul látom ?
Bocs, ha olyat mondok, amit mindenki tud itt (nem vagyok MTK-drukker), de pár napja felmerült egy másik topicban, hogy hova lett a nagy tehetségként indult MTK-s Fekete Laci. Érdekes dolgot találtam a Népnemzeti Sport valamelyik hétvégi számában, miszerint Fekete a finn bajnokság egyik élcsapatában két gólt lőtt csereként. Úgyhogy nem kallódik a fiú.
Mónos & Zava nem kell. Különösen az előbbi. Valami eszméletlenül gyenge figura, ráadásul már a korban is benne van. Zava tán képes előrelépni, bár kétlem.
Cvitko, Goran, Horváth, Komlósi nagyon jók voltak!!! De tényleg. Melletünk ült pár Vasas drukker, kérdezgettek róluk. Sajnálták, hogy az említett kvartett nem őket erősíti. Az elején még csodálkoztam, hogy sokszor Levi volt az uccsó ember, de nagyon magabiztosan és elegánsan játszott!! Egy újabb fiatal bizonyított. Bravo!!
Ferenczi jobban összpontosít, rúg egy klasszikus mesterhármast...
Szar volt nézni, hogy Madar Csipa, akit elvileg ismerünk nem volt valami szimpi, mikor lementünk hozzá a szünetben. :((
A győr ellen nem lesz Győri, így a következő felállást szeretném:
Goltotoban majd javitunk. Mindenki tippeljen, meg Bluefan is! Nekem amugy 1 telitalalatom volt: MTK-Vasas 1-0 (Nyogvenyelos lesz). Mostantol vallalok jovomondast, sot halottakkal is beszelgetek :-)
Kékség
Lényeg a lényeg nagy előnnyel vezetjük a tabellát!
A meccsen a legnagyobb pozitívum nem Ferenczi gólja volt , hanem Cvitkovics gólpassza.
Győri Janinak meg mielőbbi gyógyulást!
A szombat esti MTK-Vasas mérkőzés 20. percében Győri János összeütközött Kerényi Norberttel a Vasas középpályásával.
Az egyszeres válogatott játékos lesántikált a pályáról és már vissza sem tudott térni. Az ütközés következtében Győri térde „beragadt” és az első orvosi diagnózis szerint feltehetően porcsérülést szenvedett. A legoptimálisabb becslések szerint is minimum két, de inkább három hét pihenő vár az MTK középpályására.
(sz)
Bognár Gy. bearanyozta a napomat azzal, hogy lehívta a Zavát. Bár a kupameccsen elég jól játszott, a Vasas ellen a szokásost hozta. Siralmas. Gondolom a Madar Cs-nak kell még egy pár hét, hogy akár hetven percet végig tudjon játszani, de most amikor beállt, sokkal többet hozzátett a játékhoz, mint addig a Zava.
Uraim, a heti góltotó teljesítményért elnézést mindenkitől. A meccsen megint felhúztam magam (sehol máshol, értitek SEHOL nem tudnak felidegesíteni), Ferenczi három méterről sem, Béla földbe rúg a 11-es pontnál, a Mónos-Zavadszky duóról meg inkább nem is beszélnék. A F. Pista viszont legalább egyenletes teljesítményt nyújt, szerdán sem rajta múlt, most is gólt szerzett, a Czvitkovics és a Füzi ismét nagyon jó volt, a Komlósi, Horváth és a Goran szintén. Azt hiszem követem r.tonyo példáját és többet nem veszek NS-t, mert aki a Zava és a Goran játékát egyaránt 5-re értékeli, az semmit sem ért ehhez a játékhoz. Egyébként egy jó csapatot arról is fel lehet ismerni, hogy viszonylag gyenge teljesítménnyel is képesek nyerni. A helyzeteink egyébként megint ott voltak, de sokat kihagytunk. Csendben hozzáteszem, hogy a Hajdú ismét fogott egy nagyot, és ugye annak a kapusnak a legnehezebb, akinek két-három lövés megy a kapujára meccsenként. Ha Szmilja visszatér felállhatnánk végre az én elképzelésem szerint is (Hajdú-Horváth L., Szmilja, Komlósi, Füzi-Czvitko, Goran, Győri, Kanta-Illés, Ferenczi)
Nem tény. Gondolj a Kanizsára, pl. Azok a kezdetektől iszonyúak voltak. v. a végső stádiumban a Vác, amely Európa legrosszabb csapata címet kapott. Szeged, Lombard. Szóval egyszerűen nem igaz a dolog. Ott nem voltak Tóth N., Simek, TóthA., Juhár, Zrlic szintű játékosok, akár kiesünk akár nem, így van.
Egyébként, hogy érted, hogy a többiek is lássák.
Szerintem látják:)
Itt van egy pár. tképpen csak a 3. elfogadható, az a probléma, hogy nagyon kevés elemetek van, amit el kell helyezni, és ettől nagy méretben sivár lesz a banner. Ezt csak próbaként küldöm, írjátok le, hogy melyik címerváltozatot (s., v. világoskék a hivatalos?)akarjátok, milyen stílust stb. Igyekszem egy elegánsat is csinálni majd.
ath! Nana, a Vasas nyomorában nem kéjelgünk!(tudod nálunk a pénz kicsit kevés:)Egyébként a Kispestnél,a Videotonnál és a Győrnél is jobbak vagyunk elvben...
húú de szerencsénk volt, hogy a vasanál talán nincs és nem is volt rosszabb csapat az élvonalban elég hosszú ideje! nagyon gyengén muzsikáltunk a második félidőben. az elsőben illet volna 4-et berámolni.
polonkait kb 2x lehetett volna kiállítani
zavadszky és mónos többé fel ne vegye az mtk mezt! mit keresnek ezek nálunk? minek kellettek? ezeknél bárki jobb, még talán én is! szégyen, hogy még mindig béla az egyetlen aki futbalozni tud! félek attól az időtől, amikor már nem fog játszani. szvsz nagyon veszélyes egy emberre építeni egy csapatot!
dologzom, ez az egy internetes oldal van nyitva, nem volt kedvem utána nézni, így egyszerűbb volt. viszont ott leszek. :)
akik petárdáztak, mik voltak? nyugdíjas vájárok? akik rázták a rácsokat, mint egy nem normális emberszabású, azok kik voltak? talán a női kézilabda szakosztály?
ez igaz volt mindkét oldalra, nem csak fradi jelenség.