Férfiként, a teremtés koronájaként nem csak szórakozásból, hatalmaskodásból és a gyengébbek elnyomásából áll az életünk. Mi felelünk mindenért, és ebbe a mindenben környezetünk egészséges és nyugodt mederbe terelése is beleértendő. Környezetünk egészségtelenségéért és nyugtalanságáért pedig semmi sem felelős jobban, mint a saját hormonjaitól fűtött nőstényállat.
Már jelentkezett is 23 svéd liberális képviselőnő, hogy őket is megerőszakolták már. Hihető. Gondolom, kacsintás és dupla kacsintás volt a legdurvább élményük.
Nagy valószínűséggel ez a hikál banda megegyezik a migrációpárti bagázzsal.
A céljuk az, hogy relativizálják az erőszak fogalmát és ezzel azt mondhassák: mit hőbörögtök a müncheni szomáliai néger erőszakján, hiszen ti magatok is ugyanolyan erőszakos állatok vagytok ...
Nem a személye a fontos. A jelenségnek kellene eltűnni, hogy a hatalmasabbnak joga van kihasználni, lealázni , rettegésben tartani azokat, akik nála gyengébbek fizikailag, vagy beosztás szerint.
Nem tudom miért, de az S.L. - M.L ügy kapcsán eszembe jutott egy, még az óvodában tanult szerepjátékos dalocska.
Miután közel 70 éve tanították, nem voltam biztos a szövegben, ezért a neten rákerestem, és legnagyobb meglepetésemre meg is találtam. Igaz, az emlékeimtől kissé eltérő szöveggel, de tartalmában azonosan. Úgy döntöttem, hogy közreadom a nagyérdemű közönségnek.
A szereplők: B - A falu bírója; BF - A bíró fia; LPL - A libapásztor lányka
Kihajtottam ludaimat(A gunaras lány)
LPL:Kihajtottam ludaimat
A szép pázsitra,
Arra jött a bíró fia
Meghajigálta.
– Ne hajigáld, bíró fia,
Hamvas gúnárom!
Hazamegyek, az apádnak
Bepanaszolom
…Adjon Isten, bíró gazda,
Kendnek jó napot!
B:– Adjon Isten, Szép Ilona,
Mondd hát mi bajod?
LPL:– Meghajintotta a fiad
Hamvas gúnárom.
B: – Mi kell érte, Szép Ilona.
Mindjárt megadom.
LPL:– A szárnyáért, a fejéért
Két aranyalma
A táncoló két lábáért
Két mázsa búza.
BF: Hát még az a gúnárnyaka,Hát az mennyit ért?!…
LPL: Végy el engem, bíró fia,Nem kell semmi bér!
(A boldolás tőlem.)
A gondolkodást rábízom a T. író-olvasó közönségre. ;-))))
Az elején a leggátlástalanabb lotyók jelentkeznek.
Mint amelyik 5 millió dollárra perli most Weinsteint, mert kénytelen volt 5-6-26-szor leszopni a csúcsgázsis szerepekért. Ő csinálja jól, mert megkapja a dellát, aztán csődbe is ment a cég. Amelyik lotyó későn kapcsol, az eddig is csak valami C-kategóriás film ZS-kategóriás szerepét kapta, most is legfeljebb megemlítik a nevét a "megbaszták még" kategóriában, pedig ugyanannyit "dolgozott", mint az 5 millió dolláros lotyó, csak rosszul időzített.
Valszeg másfélszeres pénzt kap a párttól karakterenként, ha csinálja a feszkót Marton-ügyben is. A Marton bónuszra a hajt a büdös magyarellenes gazember és nagy buzgalmában néha kétszer is bemásolja ugyanazt a hozzászólást. Remélhetőleg van valami ellenőrző szoftver a pártszékházban és az ilyenekért nem fogja majd megkapni a gázsit.
Az a közös Kiss Lászlóban és Martonban, hogy mindkettőt körbevették a "jóakarók", akik tagadásra buzdították a végsőkig - itt a topikban is a sok troll meg a politikát belelátó nőgyűlölő, nőket és színésznőket gyalázó acsarkodók.
És mindkettőnél kiderült az igazság, és többet ártott nekik a nagy védelem, mintha őszintén megmondták volna nekik, hogy "apukám, ez gáz volt, amit tettél, csinálj valamit gyorsan, akkor még megbocsáthatnak". Mert ha akkor azonnal kiáll, akkor még talán elnyerhette volna néhány ember jóindulatát. Így meg egyre-másra mindenki megdöbbent rajta.