Nekem még szerencsére nem tört el a plexi, de tuti nem fogok rááldozni már egy forintot sem, inkább bevásárolok egy ilyet... csak feketében. Nitro N1710VF, persze előtte utánnakérdezek és ha lehet ki is próbálom.
az enyém is fekete, de nem volt matt, amikor vettem :-( Veszek én is dugót a héten...Már két plexit törtem el tisztitás közben amikor levettem...12900 egy plexi. Épp csütörtökön vettem egy újat...Lehet, hogy sisakot kellene venem :-)
Sziasztok, nem is tudtam, hogy itt is van Triumph forum...király..
Nekem is Agv Airtech-van...matt fekete, nagyon szép, rá is izgultam rendesen, utólag csak azért nem vág szét az ideg mert akcióban 20.000Ft-ért vettem. Hangos, borzaztóan karcolódik a plexi, és ha véletlenül hozzáér valamihez a fényezés kapásből sérül. 2004 ben vettem egy Nitro sisakot, az sokkal halkabb volt, és 5 év használat után sincs annyi karc rajta. Annyi apró karc van az agv-n 1 idény használat után, hogy már nem látok ha szembe süt a nap...haver felpolírozta, akkor jónak tünt de ígysem az igazi. Most rászoktam a füldugóra. Ami amúgy is eléggé hasznos.
amugy jah, fejtartás, testtartás, motortípus, magasság, mind mind más és más, szal lehet csak a próba a 100% megoldás, bár nekem szerencsém volt, sosem kellett szenvednem a sityaktól
Az AGV-nek a Shark a párja. Majdnem bele is ugrottam egybe, annyira szép volt a fényezése. Csak "szerencsére" nem lehetett kipróbálni. Aztán mesélte azóta egy Shark-os fickó, hogy Brno-ban a füvön hagyta a sisakját félig letajarva, aztán a verseny végére már nem volt egy árnyalata a sisak két fele.
Egyébként irritálóan drága minden a motorozáshoz. Pld sisakok
mondjuk most rákerestem és eredmény: AGV név gondoltam=minőség.Zárt sisak meglehetősen jó áron.Egyébként pedig design-os.Nos, gondoltam meglepem magam.Az első pár kilóméter érdekes volt, mert majdnem halláskárosodást szenvedtem a menetszél zajától.Aztán azt gondoltam idővel úgyis hozzászokik az ember. Hááááát......
Problémák Borzalmas!Zaja elviselhetetlen,a karcmentes plexi kb 2 hónap után teljesen karcos lett.Páramentességet teljesen el lehet felejteni,gőzkabinszerűen párásodik.Bogárvédelme zéró.Szellőzése egyenesen rossz.Véletlenül leejtettem,mire a csinos légterelő a tetején kb. 300 darabra tört.Szóval ne vegyétek.Ezen az áron sokkal minőségibb,használhatóbb sisakot lehet beszerezni. Ja,nagyon szép a fényezése!
kb tényleg ez van...szomorú, hogy annak idején 60000-ért ezt sózták rám :-(
Nem ismerem az 1000-st. De a mostaniakat (sajnos utólag) mind kipróbáltam. Az X-spirit-ben pld egyáltalán nem tépkedte a szél a fejem, viszont már 70-nél elkezdett fütyülni a levegő. Ember mondta, mert az versenysisak és nagyon jól szellőzik. Mondtam ok, én nem megyek pályára. Összességében a Raid sem oyan csendes, mint a 800-as volt, de azon még semmilyen él, mneg szárny nem volt.
Lehet, hogy a fejidom kavart be egyébként, nem tudom. Ember mondta tegyk rá plexit. Kérdeztem mire, egy Speed Triple-re?
aha nekem AGV Airtech van...mivel ez az első sisakom (most 4 éves) így nincs összehasonlítási alapom...fogalmam sincs mi a különbség sisak és sisak közt...max az ár, márka, szín
hat en sokat mentem supermoton XR1000-ben és nem volt vele semmi baj, jó oké vmax 170-180 volt rajta, meg füldugózni kellett, de az azért mert nyitott cső volt rajta
Abból, hogy a második 300 km-es túra után már úgy fájt a nyakam, hogy nem bírtam hátrfordulni. Egy pozíció volt ahol kényelmes volt és minden másban le akarta tépni a szél a fejemet.
Utólag persze elmondták, hogy az XR sorozat már nem az a mi volt. Nekem ugyanis már 9 éve ugyanaz az XR 800-som volt, gondoltam azóta jól továbbfejlesztették. Hát így is történt, csak közben át is pozicionálták. A 900 még nyitott motorra volt tervezve, de az 1000-es már burkoltra. Most becserélték (persze a használtként) egy Raid II-re.
Ahogy a motorvásárlásnál is mondtam, mindent ki kell próbálni. Tavaly pld azért nem vettem meg egy AGV-t, mert kipróbáltam és éreztem, hogy nem jó. Most csak azért kapkodtam, mert a motorkiállítás alatt kedvezmény volt és akkor nem tudtam kipróbálni. Hát így jártam.
Fúú, hát mi nem voltunk ilyen bevállalósak. Jó sokáig nem ült kocsiban a gyerek.
Akkor próbáld ki, majd meglátod, hogy válik be. Jól fog mutatni biztos. Lakva ismerszik meg a másik: én pld most cseréltem vissza a vadonatúj Shoei XR1100-s sisakot, mert nem passzolt össze a speed-del. Kiderült, hogy burkolt motorokhoz tervezték. Hülye voltam, mert próba nélkül vettem meg :(
Ha az asszony kocsikázik, ki vigyáz a kicsire. Ha jól emlékszem még nagyon pici.
Szép a felnicsík, nekem is vol a Hondámon, de azt még festettem, akkor még nem voltak ezek a matricák. Csak sztm a fehér lesz túl kényes. Emlékszem egyszer régen az egyik komámnak volt egy GSX-R-je fehér felnikkel. Mindig azon morgott, hogy csak akkor szép, amikor lemossa.
Jaja, vonatoztam és őrzött garázsban volt :-) Reggel a kulcsot természetesen otthon hagytam :-) és a feleségemnek szóltam, hogy van-e kedve kocsikázni...Persze nem volt, de azért elhozta a kulcsot! Remélem kibírja az idő és mehet haza motorral! Akkor ezek szerint semmilyen felnicsíkot nem javasolsz? Nekem az előző mocimon szép narancs-vörös volt...és szerintem sokat dobott a motoron. Bár ez a motor eleve nagyon fasza
Akkor tegnap vonatoztál hazafelé. Gondolom ilyenkor az örzött céges garázsban marad.
Te, szerintem az a fehér felnicsík vagy egy hétig fog csak jól kinézni. Gondold csak el, hogy lánc állandóan tele fogja verni dzsuvával. Egy idő után szerintem óhatatlanul szürke lesz
na ez eszembe sem jutott, gondoltam ha nem adnak, akkor nincs...ma felhívom őket...Megyek a DangerBikes-ba tankpadért meg szerintem ott megveszem az evotech fehér felnicsíkot is :-)felnicsík
Kérd a Frontosá-tól! Nekik hivatalosan adniuk KELL magyar használati utasítást, csak hajlamosak inkább elhaverkodni az elején, aztán véletlenül lemarad.
Remélem Mindenki jobban van! Mocival jöttem ma és 173km-nél villant ki a lámpa...A frontosába tankolták remélem nem tele, mert akkor hamar világít :-) Bár a srác azt mondta, hogy tele rakták:-( Na majd a következő tankolásnál okosabb leszek. Kétlem, hogy 95 km/h-nál magas lenne a fogyasztása...Ma is mindenki leelőzött az M0-son, de lassan megszokom. Otthon azon gondolkoztam, hogy lehet már nem is fogok gyorsabban közlekedni :-)))