Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
Ez vajon Japan? Nincs benne cimke ha jol latom ami arra utal. Annyira nem erdekel hogy megkerdezzem az urget hogy bele van utve-e hogy hand made egy pocsettel. (Ennyi azonositas volt a regi Japan Alvarezekbe. Jo kis hangszerek azok, s ez egy kulonosen diszes peldany. Lehet hogy megis megkerdezem :)
Apropó, Cash, nem vagyok kifejezetten nagy rajongója (bár az esküvőnkön a feleségemmel előadtuk a vendégseregnek az If I Were A Carpenter-t), de tegnap bazi sokat kocsikáztam, ment a rádió, aztán a Petőfin egyszer csak megszólalt a Further On Up The Road (na nem a Clapton-féle), most hallottam először. Kicsit reszketeg hang, gondolom csak néhány éves felvétel, de az orgánuma még mindig elsőre felismerhető. Tyűű, mekkora az a dal, jesszus
nem tudtok valami linket hozzá? a last.fm-en nincs fent.