A medvehagyma jöhet (majd tavasszal), de más ötletem még nincs. Bocsi, de elborít a meló: határidők, mókuskerék, a fórumot rendesen követni sincs időm...
Csak kifejlett állapotában fogok rájönni? Na mind1. Termést nem annyira szeretnék tőle,meg szobában nem is hoz azt tudom mert a szüleimnek kb úgy 25 éves és már 2m is meglehet termést viszont nem hozott. Dísznövénynek szeretném...
Sziasztok! Én most ültettem el 20db datolya magot. Kíváncsi leszek mennyi fog kihajtani. Már alig várom, de sajna 2 hónapot várnom kell. Nem tudom eldönteni, hogy most a nagy félét, vagy a törpe datolyát ültettem el... Ezt honnan tudom meg, nem tudja valaki?
Kezdenek beérni a sárga szamóca guava első termései,de volt egy második virágzási hullám,ezek később fognak érni.A piroson még több van de az még nem érik.
Ez évben sok termése volt a sokat vitatott nevű ausztrál gardéniafámnak és még fo- lyamatosan virágzik és hoz újabb kis gyümölcsöket.Nagyon igénytelen fácska és annak ellenére hálás,hogy már nem is emlékszem mikor került a jelenlegi cserepébe.Megígér- tem neki tavasszal kap egy nagyobbat és némi friss földet.Az erős napfényt nem kedveli,de egyébként nagyon sokat kibírt már nálam.Szárazságot,hideget(0 fok körül), érthetően a nagy melegeket simán viseli.Kár,hogy csak ribizli nagyságú gyümölcsei vannak,viszont nagyon finomak.Lovas K szerint gyógyszer.
Probálok egy jobbat feltenni mert még reggel volt és viszonylag kevés fény ugy,hogy tök zöld lett minden.Probáltam igazitani a képen mert ennél is rosszabb volt eredetibe.Addig:a képen jobbszélen lévö kis annanásza az gyerek ökölnyi.A kb.középpen lévö/amit most vettem észre/az most bujik ki az öreg ananászból.még nincs meg a saját kis szára/még nem látszik/amérete még csak cseresznyényi.Üdv.:Jóska