Nagyon jól teszitek, egy korosabb barátosnőmék is most kaptak rá arra, hogy amikor valami szuper akcióba belefutnak, amolyan 4-5 naposba, mennek, most egy csoporthoz csatlakoznak, ahol pont két üres hely volt, bagóért mennek, tele programokkal, belépőkkel...
Azt hiszem, én is ezeket fogom figyelni, amikor már naggggggyon mehetnékem van.
Az a baj, hogy nekem mindííííííg naggggyon mehetnékem lenne :(((
Gombóc, köszi, tök jó lenne, de tényleg, mert még ennél is drágábbakat találtam csak, és remélem FAnniért nem kell fizetni, ugyse kell neki ágy...
De igy elég nehéz lesz megtalálni, kotorj már utána, hátha találsz valami elérhetőséget lécci... nem ismerem Krakkót, fogalmam nincs semmiről. Még valami könyvet is kell keresnem addig.
A kukásautó, ha 7-kor jön nem gáz, mert a Fanni akkor ugyis felkel... de hátha azóta megváltozott a rend... meg gondolom nem jön minden nap ott se... :) és tulajdonképpen amugy is mindegy, hogy kukásautó vagy müezzin... :)) juuuj, most biztos meglincselnének ezért... bocsi!! nem ugy értettem, és imádom a müezzint! én inkább azt választottam volna...hehe...
Voltam már egyszer Krakkóban, de alig emlékszem, kiállítás volt, és nem is sokat láttam sajnos belőle... csak ugy érintőlegesen... de az az igazság, hogy most sem én akartam menni, de azért hátha jó lesz!!!
De tényleg visszaadnám a könyveidet, ha lenne időd velem összefutni valahol... :))
Nem, nem München!!! Te nagyon rossz vagy mostanában!!!! Igen, engedtem, én, saját önszántamból... pedig ilyenkor csodálatos lehet a neuschwan(n???)steini kastély!!!!
De az még drágább lenne...és én még reménykedem, hátha kell még idénre spórolni...bár amiket ma olvastam... :(((
Gondolom az utazásaitok során előfordult, hogy egy-egy város, vidék, stb, bejárása után, maradt egy megválaszolatlan kérdés bennetek. Ha lehetne egy rövid történet keretében adjátok közre, mindannyiunk okulására és mulattatására.
Az enyém Párizshoz kapcsolódik. Egy egész napos gyalogos városnézés során, - melynek útvonala a Notre Dame, a Szajna parton fel az Eiffel toronyig, majd a diadalív, végig a Champs Élysées-n, az operaház, és vissza a pályaudvarra - szerettük volna feltölteni az élelmiszerkészletünket. Sajnos egyetlen egy boltot sem találtunk útközben. A kérdésem: Hol vesznek a párizsiak kenyeret?
Krakkót nagyon megszerettem, pedig csak egyszer voltunk. Szállást nem ajánlok, mert mi diákszállón voltunk, nyolcágyas szobában (igazi emeletes ágyakkal:))). Igaz, jó kis haveri társasággal és csak alunni jártunk oda.
Most éppen gin-tonikra támadt gusztusom. Illik a mai naphoz. Mindkettő fanyar.
Volt egy kis dolgom, s nem voltam net közelben. Egyébként az éjszaka az én világom. Ebből adódóan reggel nyolc előtt nem vagyok észen. Ám ma sikerült az egyik ügyfelünknek letámadni a munkával már reggel hétkor. Sajnos később se lett jobb a nap.
Olvastam, hogy otthon dolgozol. Még most is, így féléjfékor, vagy már csak passzióból ülsz a gép előtt?
Gondoltam betérek egy italra. Leülök pult mellé, kortyolgatom a koktélom és közben hallgatom a zenét. Körbenézek, hogy kivel lehetne beszédbe elegyedni, s talán mintha a terem végében ülne valaki. Felállok, teszek két lépést, megszólítom: Van ott valaki?