Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 752
na jó, hát Nickivel nincs most szerencsém, és már nem először, pedig iszonyú jó wallpapers-ek vannak.
talán betöltődnek ezek a képek...

Hero-t nem tévén, hanem vásznon láttam, ettől függetlenül pocsék minőségben, a zenéjére nem is emlékszem. mindenképp moziban kell megnézni.

remélem, sikerül látnod..., ha mégse, lesz DVD.

Előzmény: Sárkány (750)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 751
sajnos most levették az oldalát, ahol nagyon klassz képek voltak róla, majd később pótlom, ha újra működik.

Nicholas:

Sárkány Creative Commons License 2004.05.20 0 0 750
Nem rossz ő sem, bár mindegyik képen egyforma. Amit beraktál úgyértem.
Remélem nem írta el az újság, mert a pécsi estben nincs benn, csak a napilapban, ma 2 alkalommal megy. A Hero-ról semmi hírem, remélem azért azt is vetítik valamikor. Tv-n azért nem ugyanaz akármekkora is.
Szurkolj nekem plíz... :-)
Előzmény: harpokratesz (749)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 749
ő egy nagyon szép fiúka, még európai szemmel nézve is, csak kicsit hízásra hajlamos, viszont Leo jegyű (látszik is).
Nicholas, hogy tetszik? - most ő Hongkong nagy üdvöskéje a 23 évével, és nagy popsztár. a Gen-X zsarukban főszereplő Daniel mellett.

akkor megelőzöl, mert én valszeg csak jövő héten fogom látni a Zatoichi-t. Ahhh, Kitano mester remélem megbocsájtja...

Hero-t is újra fogom nézni, mert egy házi vetítésen láttam DVD-ről, nem volt az igazi.

Előzmény: Sárkány (748)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.20 0 0 748
Az utolsó a lexebb...
Na ma megyek megnézem a Szamurájt a moziban....
Előzmény: harpokratesz (746)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 747
első kép a legjobb...
Előzmény: wacsy (736)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 746
Joo Jin-Mo-ról néhány kúlos kép (nem tudok vele betelni):

de itt a legszebb:

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 745
Jenőkém!

annyira egyszerű az egész, csinálj egy próbát, nem baj, ha nem sikerül, majd a a többi már igen.
nem muszáj rajta lenni a képeknek a gépeden (de azért elmentheted magadnak), a lényeg, hogy a kép legyen rajta egy szerveren (ez többnyire a kép eredeti helye a hálón).

Tehát, válassz ki egy képet, jobb egérgombbal kattintás a képen, lent Tulajdonságokra kattintás, itt látni a kép adatait, ott lesz a http://.........-és címe a képnek, ami vagy jpg-re, vagy gif-re végződik. ezt kimásolod CTRL-C-vel és bemásolod a hozzászólásodba CTRL-V-vel.
utána bekacsacsőrözöd és bemacskakörmözöd ahogy megadtam, és nem elfelejteni az elejére írni az IMG SRC-t, szóköz csak itt van, máshol nincs.
ezek után küldheted a hozzászólást. ilyenkor a kép eredeti méretében jelenik meg. a képméretet szintén a Tulajdonságokban látni, ez a képpont méret, ami két számból áll, pl. 800 X 600, ezt lehet a felére, harmadára venni, ha nagy a kép.
itt is ugyanaz a jelölés, csak még hozzá kell írni a kívánt méretet. a mintát megadtam.

próbáld ki, meglátod milyen egyszerű!

sajnos nem minden kép jelenik meg, ez többmindentől függ, ezekkel nem lehet mit csinálni, és olyan is van, hogy később tűnnek el a képek, mert vagy levették az eredeti helyükről vagy más okból.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (738)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 744
Trója kritika

Achilleus

wacsy Creative Commons License 2004.05.19 0 0 743
Jenő mi az hogy "Az utolsó,hmmm,elég érdekes!" ??!:-) Vajon mi jutott eszedbe?

Ahogy én tudom,korrektül leírták már itt többen a képberakás mikéntjét.Szerintem nem nagyon tudnék már mit hozzátenni.De szívesen megírom levélben is ha úgy gondolod,hogy az jó lenne neked! :-)

Dejó lesz,ha majd mindenkitől záporoznak a keanu-képek:-)

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 742
Ja igen, bocs, hogy megint én, tehát csak a őarancs két végén van relációjel, nehogy középre betedd azt, amit én oda sikeresen beírtam zárójellel: (bekontrolvézed)
Előzmény: Lórien Úrnője (741)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 741
Francba. Szóval Azt csinálom, amit előttem már vki elmondot, hogy a zárójel az a relációsjelet helyettesíti.
(img src="kép címe(bekontrolvézed)")

Így kell linkelni.

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 740
Hehe :)))) Igen, sikerült. Na, akkor elmondom.

Ha a neten találsz egy képet, és nem a gépedről akarsz (amit nem lehet) akkor tedd a következőket: képre jobbklikk, tulajdonságok. Ott van, hogy címe, azt ki kontrolcézed, és beírod a következőket: és rögtön ezután az idézőjel után egy ilyen kacsacsőr:>. Csak ha én azt most odatettem volna, ez jött volna ki:

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 739
Én úgy tudom, hogy nem elég, hogy a gépen rajta van, hanem valahol a hálón kell, hogy legyen. Rendelkeznie kell egy címmel. Tehát csinálj a tar.hu-n egy címet, és illessz. Én már csináltam ilyet, emlékszel? Majd kifaggatom anyut. Ő igazán jól tud.

Na igen, és mi lesz, ha még Patroklosz is jön? :)) Már úton van! :))) Hű, pletykák terjednek ilyenekről? Hát igen, akkor el kell, hogy mondjam, hogy az Elizabethnek már készül nemcsak az angol, de a török fordítása is... :))))

Áh, wacsy! :)))) Sztem is az első a legédibb. Igen. Mer azon mosolyog :)))

Rejő, te láttad már ezt a trailert, amit sikerült nembelinkelnem?

Egyébként sztem is megférünk egymás mellett.

Egyébként Rejtő, nekem is ismerősök a címek, meg a név... lehet, hogy valamelyikünk hallott róla, és mesélte a másiknak? :)))

Heh, kíváncsi vagyok, vajon sikerül-e. Anyu választotta a képet!!!

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.19 0 0 738
Wacsy, szokás szerint nagyon jók a képek...:) Én csak néhányra emlékeztem... Az utolsó, hmmm, elég érdekes!:) Szerintem az első a legaribb!:)

Harpokratesz, megnéztem a Képek beillesztése topic elejét, de kínai nekem az egész. Annyit sikerült felfognom, hogy rajta kell lennie a képnek a gépemen... Lennél olyan jó, és küldenél nekem egy mailt, amiben lépésenként leírod hogy mit csináljak? Hiába kissé analfabéta vagyok a dologhoz!:) Wacsy, Tőled se veszem rossz néven a segítséget! Előre is köszi, remélem hogy hamar belejövök, és képarzenálokat zúdíthatok Rátok!:)))))

Előzmény: wacsy (736)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.19 0 0 737
Engem Keanu nem untat, erről biztosíthatlak...:) Képeket pedig örömmel fogadok... Majd ha kiismertem a Mátrixot, én is rakok be...:)
Előzmény: wacsy (735)
wacsy Creative Commons License 2004.05.19 0 0 736

wacsy Creative Commons License 2004.05.19 0 0 735
Kedves harpokratész,Sárkány és más keletieket imádók! Szerintem is simán megférünk mi itt keanu-isták veletek,ha nektek nem kellemetlen:-)

A tárhelyem rendbejött,viszont elveszett belőle az összes képem amiket korábban beraktam ebbe a topikba.
Most kárpótlásul és a keanu-s tábor /de akárki/ remélhető örömére,beraknék egy sorozatot Keanu-ról:-)A kedvenceimet,vagyis néhányat zsinórban a sok kedvenc közül egyszerre,aztán a többit majd apránként:-) Bocs ha valakit untatna,mert pl.volt már egyszer...

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.19 0 0 734
Dobcsi törökül beszél? És angolul mér nem??? Már unja?! Pedig a pletykák szerint műfordít is... De gondolom ezt Ti jobban tudjátok...:)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 733
ő meg a kínai James Dean: Nicholas Tse

a popsztár:

KENU Creative Commons License 2004.05.19 0 0 732
Végre minden bejött! Lórien köszönöm, már haladok is a haladóknak fórumba! Egyébként mi bajod az én édes kedves Roncibogyómmal????????? Nem értem. Nem Danira gondoltál véletlenül???????? Teljesen igazad van ők már nem gyerekek, de Gerzsonka még az, ha már meccset néz, drága férjem megtehette volna ezt a fia társaságában is... Érdekes, bennem csak most, hogy Gerzsonka már gagyarász, tudatosodott igazán, hogy Dobcsi tud törökül... Kíváncsi vagyok milyen lesz majd, ha Dömperke, Tekla, Piroska, Farkas, Elektra és Elektron is beszélni kezdenek... Mondjuk addig még van idő, ugyebár?
Engem se zavarnak az ázsia pasik, csak épp nagyon Keanumán vagyok!:)))
Előzmény: Lórien Úrnője (725)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 731
1 mozi? - ajjajj. hát igen, asszem ezért nem költöznék én vidékre.
Előzmény: Sárkány (730)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.19 0 0 730
Hmm köszi. Nem lehet rossz...
Itt vidéken 1 mozi van, meg egy pláza. Nincs nagy választék...
Előzmény: harpokratesz (728)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 729
melyik első kép? - pontosíts!

mindenképp nyitok egy saját topikot, más okokból is, de nem leszek hűtlen Keanu-hoz sem.

Előzmény: Lórien Úrnője (724)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 728
na jó, akkor a kép kimarad, így talán sikerül:

folytatások:

Infernal Affairs II.

Infernal Affairs III.

Előzmény: harpokratesz (727)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 727
folytatások:

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.19 0 0 726
Pécs? - az gyönyörű. irigyellek. legszebb magyar város és majdnem mediterrán. az egyetemük is szuper.

most jelenik meg nálunk (épp ma) az Infernal Affairs (magyar cím: Szigorúan piszkos ügyek) DVD-n: hongkongi movie, az utóbbi évek legnagyobb ázsiai filmsikere: Andy Lau és Tony Leung hatalmas alakításával. a film eszméletlen ütős, hongkongi zsarutörténet benn mélyen az alvilágban.
már két folytatás is készült, azok is bombasikerek. sajnos kevés a valószínűsége, hogy ezek eljutnak hozzánk.

itt a honlapja:

Infernal Affairs I.

egy másik: Infernal Affairs I.

folytatások:

Előzmény: Sárkány (723)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 725
11674-es, hármat vissza kell menni, a HALADÓKNAK! topicban. Megpróbálom belinkelni:

Két napja már fenn van a thesnitch-en az ABC TV-ben vetített 10 perces PoA előzetes, de csak most néztem meg. Nagyon jó, ajánlom mindenkinek, hogy töltse le. Mozgás közben Rupert Grint sem olyan szörnyű. A "gyerekek" pedig már egyáltalán nem is gyerekek :).

Windows Media Player, High Quality, 19,5MB
QuickTime, Medium Quality, 20,4MB
(mindkettő ugyanaz)

Igen. Erre valszeg nem fogtok tudni rákattintani. :(( Akkor utána kell keresni.

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 724
Hümm, harpokratész, ez az első kép nem is rossz!

Áh, Mohácsot húztam, és még be se kellett adnom :))) Rejtő a Rákóczy szabharcot, őneki be kellett, KENU meg... hű, erre nem emlékszem.
Ifj. Ceptain Jack meg az angol-franciát, az iszonyú hosszú. De neki se kellett beadnia. És még nem is vagyok OFF, mert tulképp Rákóczy is pasi! :))) (na jó, Rákóczi, csak nekünk Rejtővel ő y-os, mert az úgy jobban néz ki.)

Nyugodtan maradhattok itt az ázsiai pasiaitokkal, engem nem zavarnak :) Legalább művelődöm.

Ja, KENU, mindjárt linkelek! Megpróbálom a hozzászólást magát, ha nem megy, akkor a számot, és a topicot.

Előzmény: wacsy (716)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.19 0 0 723
Vidéki Pécs...
Na majd DVD-n...
Előzmény: harpokratesz (722)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!