Murphynek minden egyes frémben volt esélye, nem is rosszak, erre per pillanat még nagyobb is a különbség, mint amikor elkezdték, pedig most bőven lett volna esélye megfogni Robertsont. Viszont ha továbbjut Robertsonnak is vigyáznia kell, mert most azért látszik, hogy nem az a verhetetlen robot, akinek páran lefestették a vb előtti eredményei alapján.
Ehhez képest már 5-2 az állás. Én olyan 13-6-os Maguire győzelemre tippeltem volna előzetesen, kb afelé is haladnak, bár még a te tipped is bejöhet, majd meglátjuk.
Ezt még a tegnapi első szakasz előtt írtam. És noha továbbra is valószínűbbnek tartom, hogy ő jut tovább, egyszerűen nem lehet nem észrevenni, hogy mennyire látványosan gyengén játszik.
Érdekes egyébként, hogy a vb előtt mindenki arról beszélt, hogy az alsó ág mennyivel nehezebb, mint a felső. Ehhez képest csak onnan estek ki kiemeltek, O'Sullivan, Allen, már kint, Selby, Trump rossz formában. Ehhez képest a felső ágon minden kiemelt továbbjutott, a Murphy-Robertson-Higgins-Bingham negyed pedig kiváló formában. Jelen pillanatban úgy érzem, hogy annak a negyednek a győztese a fő esélyes.
Én azért bízok Gary Wilsonban, elég jól játszott Brecel ellen is. Emlékezzünk vissza a safety csatáikra, főleg a döntő frameben. Benne nagyobb lehetőséget, kitartást látok mint Carterben, ugyanakkor Carter is megállíthatja Selbyt. Ha felszívja magát akkor elég brake-erős tud lenni.
De jobban bosszant most Kyren Wilson topogása, úgyhogy őt ejtse ki valaki mihamarabb, könyörgöm! :))
Őt szerintem Hawkins megállíthatja.
Apropó Hawkins... Mekkora genyó volt, mikor 8-0-nál 3 sznúkerre felállt, és nem adta meg a framet a kis kínainak, aki úgy örült az egy szem megnyert framejének...
Két dolog miatt tehette; tényleg ilyen genyó, vagy annyira érdeklik a statisztikák hogy elfelejtett embernek maradni.
Selby negyedében rajta kívül minden kiemelt kiesett. Óriási esélye van az elődöntőre, onnantól pedig még sokkal nehezebb lesz őt megállítani.
Murphy és Robertson meccse a várakozásoknak megfelelő színvonalú, egyáltalán nem érzem még lefutottnak, Murphyben benne van, hogy meg tudja csinálni. Egyébként nagyon szép gesztus volt tőle, hogy fel akarta emeltetni a falat, kár, hogy nem tudta befejezni a maximumot.
Azért annak van valami szelíd bája,hogy egyszerre több (legalább 7-8) baromagyú (agyatlan) csak azért végig szalad a hsz.-ken hogy mínuszokat adjon rájuk :D
Amúgy teljesen értelmetlenül,mert se negatív ,se pozitív irányban nincsen semmi jelentősége.
A szerkesztőknek,adminoknak össze kellene ülnie,hogy legalább valami értelme legyen.
Vagy inkább meg kellene az egészet szüntetni.
Bár ha a baromarcok erre élveznek akkor....lehet hagyni is.
Gyerünk barmok szórjátok!! 10 mínusz alatt nem szeretnék maradni.
Nem hiszem hogy hosszútávú következtetést lehet levonni az első fordulóban mutatott játékból. Amikor 2014-ben Selby megnyerte a vb-t (az utolsó két meccsén az első két kiemeltet legyőzve fantasztikus játékkal) az első fordulóban éppen hogy továbbjutott 10-9-el Michael White ellen. A most nehezebben továbbjutó esélyeseknek az a lényeg, hogy továbbjutottak, lesz idejük pihenni, és rendberakni a játékukat. Ez egy ilyen verseny: Trump a mai játéka alapján nem érdemelt volna továbbjutást, Dott a tegnapi alapján igen, Trump mégis továbbjutott, Dott pedig otthon ül.
Én személy szerint Hawkins-Higgins, és Selby-Trump elődöntőket várok.