Ha Orbán mindenkit beperelne, aki hazudozik róla, akkor egyfelől az igazágszolgáltatási rendszer csak és kizárólag Orbán ügyeit tárgyalná, másfelől az egész rendszer lehalna.
NEm Orbánnak kell perelnie, hanem annak, aki tud valami disznóságról és van rá bizonyítéka.
Azt én értem, hogy ez egy politikai meccs, csak éppen Fery az, aki jogi terepen akarja ezt megvívni és jelzem ahogy az ügy most áll, ez neki nem fog menni.
Igen. Sajnos részben ezt mondom, mert ez az igazság és ez gyalázatos dolog. A Fidesz épp olyan elvtelenül támadott ellenzékben, ahogy azt tette a ballib oldal 98-02 között és teszi azt 2010 óta folyamatosan.
Nem jogi eljárásról van szó, hanem politikai kivégzésről. Nézd meg, hányan főttök itt a levetekben, mert tanácstalanok vagytok, nem kaptatok központi silabuszt. Szétesőben a Fidesz kommunikációja.
Sokadik napja Orbán zsarolhatósága a címlapsztori.
"Az bizonyít aki állít. Ez esetben Gyurcsányon a bizonyítás és a feljelentés terhe."
Nem jogi eljárásról van szó, hanem politikai kivégzésről. Nézd meg, hányan főttök itt a levetekben, mert tanácstalanok vagytok, nem kaptatok központi silabuszt. Szétesőben a Fidesz kommunikációja.
Sokadik napja Orbán zsarolhatósága a címlapsztori.
Tehát azt mondod elvtelenül, a hatalom megszerzése/gyurcsi buktatása miatt "MINDENT automatikusan opponáltak", ha volt értelme ha nem (és nem csak az orosz témát), ha jó volt az országnak ha nem...
akkor ezek gerinctelen hataloméhes mindenre képes geccciiikkkkk
"Gazdaságilag egyértelmű, hogy Magyarország PONTOSAN ÚGY, ahogy a németek, az amerikaiak és az olaszok üzletelni szeretnének a hatalmas Oroszországgal.
Nem igazmert 2009-es Putyini (megzsarolásos) talalkozoja előtt éppen hogy támadta az oroszokkal való üzletelését.
Nem tudom én sem. Azt mondom, hogy ha Ferynek VAN információja és bizonyítéka, akkor kötelessége lenne feljelentést tenni és a bizonyítékokat átadni a hatóságoknak, vagy azzal nyilvánosság elé állni.
Debreceni már megirta. Székházért kapott pénznek két hétig nem volt nyoma. Most úgy néz ki, hogy hirtelen felkinálták eladásra a banki átutalások bizonylatait.
Igaz is. Mivel nem lett még Orbán VIktor megvádolva :)
Azért remélem a lényeget értetted, hogy most nem Orbán Viktornál pattog a labda, hanem a bolond Ferynél. Ha tud valamit, akkor álljon elő vele és tegyen feljelentést. Ez amúgy a kötelessége is.
Teljesen hibásan látod. Orbánék 2002-2010 között MINDENT automatikusan opponáltak, amit Gyurcsány tolt. AMikor Gyurcsányék Putyin seggében voltak és ki sem látszódtak onnan, akkor érthető politikai okból ezzel szembe mentek.
De más a politika és más a gazdasági racionalitás.
Amúgy persze. Bele lehet hazudni a folyamatokba azt, amit te próbálsz is rendesen belehazudni. És meg lehet kreálni azt a nem létező keretet, amiben a szelektíven kigyűjtött tények akár ezt igazolhatják is. Csak ez ettől még nem igaz. A valóság és a tények összessége NEM igazol téged. De látom ettől még erőlködni fogsz :)
Nem ismerem azt az ügyet, azt tudom hogy te azt írtad, hogy ORbánnak kell bizonyítania. Nos ez nonszensz.
Szerintem ebből az álláspontodból vonulj vissza. Az bizonyít aki állít. Ez esetben Gyurcsányon a bizonyítás és a feljelentés terhe. Már ha tud valamit és van valamije.