Én Feminista kommandó néven nyitottam egyszer egy topikot és szétkúrták valakik (nem is akárkik), holott beszálltak volna ilyen magyarféle feministák is a BTK-ról. Nekem az volt a dolgom, hogy elindítsam. Aztán nem szálltak be, látván, hogy beltenyészeti sötétállatoffolókkal nem beszélgetnek. Nem tudtam megmagyarázni nekik, hogy ez természetes jelenség a fórumokon. Ha Szakács Bélát is bántalom éri, én vérfürdőt rendezek. (Hacsak nem Szakács Béla offolja magát, mert ugyebár ahhoz joga van. Nagyon be vagyok pörögve.)
Béla, írjál nyugodtan, az egyik legnépszerűbb ember vagy a Kegyetlen putnoki alkoholisták, és a Háború c. topik jelen fejezete mellett. Persze, hogy rád másznak tehetségtelen senkiháziak. Citormnak küldtem egy valódi, lenyúzott "műegeret". Itt Pesten 90 forint. Szürke. Higiénés szempontból nem tudom, hogy jó-e, de a mi macskáink nagyon szeretik.
Rajongjatok, csak rajongjatok, pajtikáim, egyetek müzlit, nem értem mit esztek ezen a fickón,teljesen hétköznapi fazon , semmi extra lehet hogy ti érdekesebb emberek lennétek nálla!
"Szóval reggel ettem egy mélytányérral teli műzlit, amit gondosan elegyítettem friss tejjel."
Ma ez a mondat viszi a pálmát! :)
De az is nagyon tetszett, hogy Citrommal is megkóstoltatta a műzlit. :)
Te olyan srác lehetsz gfalvi-gennyfalvi, akinek nincsenek sikerei a nőknél. Látszik a mondanivalódon. Kissebbségi komplexus! Jól lenne ha békén hagynád Szakács Bélát!
Tegnap feddtek meg azért amit írtam (hogy a Béla meleg) én nem úgy értettem, hogy ettől még rossz ember volna csak úgy hogy nem egy forest gump!
És minden melegtől ezennel elnézést kérek ha megsértettem őket.
"Ma reggel fedeztem fel, hogy kódolatlanul hagyták a HBO elnevezésű filmcsatornát."
Ez a Béla egy mázlista! :)) Nekem bezzeg fizetni kell érte! ;))) A macskás sztori egyébként megint jó volt, bírom amikor azokat az aranyos történeteket írja Citromról, meg ez a nagyerdei séta is nagyon tetszett.
A mai kedvenc bejegyzéseim:
"Lehet, hogy holnap délelőtt nézem meg a hulló őszi faleveleket. Kár, hogy Citrom nem jöhet velem. Majd elmesélem neki, mit láttam. Sőt, hozok neki néhány gesztenyét és azzal majd játszhat."
Ez nagyon aranyos volt.