Keresés

Részletes keresés

Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1411
na ne hulyeskedjunk mar,ennyire meg az egyhaz sem prud
Előzmény: sezi (1409)
nici76 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1408

Szervusztok!

Nos hát hogy a topik (melyet 2 napig bár de nagyrészt elolvastam...kicsit szédülök is...) témájához kanyarodjunk:

Én is pár nap múlva 30 leszek, ÉS MÉG NINCS GYEREKEM!!!!!!úgyhogy húzhatom is le a rolót lassan...:-))))

Azt hiszem andi88-al értek egyet a kérdésben.../Nekem is van egyébként pasim ő például késői gyerek (40 évesen szülték) én meg későn érő típus vagyok.... / Szóval érzem én is hogy kellene valamikor gyereket produkálni meg minden de egyelőre eszem ágában sincs!!!Elképzelni sem tudom hogy ez mitől indul meg valakiben "hogy akkor most már én is szeretnék..." Hiába látok csecsemőket...nem bírom elképzelni hogy nekem is lesz majd egyszer...

Sőt! Solemnityhez hasonlóan én sem szeretem a gyerekeket....Szégyellem is magam miatta...Főleg ha gyerekesekhez megyünk látogatóba és akkor oda akarják adni, hogy fogjam meg, vagy játsszak vele meg ilyesmi...Csak azt mondom: "ááá félek hogy leejteném köszi..."közben meg broááá kiráz a hideg...

Pedig kiskoromban normál babázásos játékokat játszottam...Biztos az enyém is orvosi eset...:-)))

Csak hogy erősítsem az eredeti topik-pártiak táborát, hogy tudjátok nem vagytok egyedül én is úgy gondolom: 30 után még nem lesz gyerekünk ÉS AKKOR MI VAN????

Üdv mindenkinek! 

Törölt nick Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1407

Vannak egyéni különbségek. Az egyéjszakás kalandhoz is két ember kell, és nem minden nő várja utána repesve a lánykérést.

Előzmény: Gabiiiiii (1402)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1406
yesssss,te vagy az en emberem
Előzmény: Törölt nick (1404)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1405
Ezt a mesét még mindig beveszik a nők, hogy fridig, bajszos, hisztis házisárkány meg egyebek? Sokkal valószínűbb, hogy minden rendben van otthon, csak kicsit állóvízszerű, vagy még az se, csak épp "imádom a pörköltet, de nem szeretnék minden nep azt enni".
Előzmény: Gabiiiiii (1383)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1404
Szerintem ez alapvetően a házas fél sara, nem a szeretőé, bár mindenki az utóbbira igyekszik kenni a felelősséget.
Előzmény: sezi (1398)
solemnity Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1403
Én is képtelen lennék egyéjszakás kapcsolatra. Fizikailag és lelkileg is. Még csak azt sem mondhatom, hogy ez tudatos. Ilyan vagyok. Szó se róla, nem vagyok egy férfiálom :-DDDD
Előzmény: Gabiiiiii (1402)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1402

valahogy genetikailag ugy vagyunk kialakitva /en legalabbis biztos/,hogy egy no az egyuttletbe erzelmeket is visz,amit egy ferfi nem. Ezert nem vagyok nagyon alkalmas egy egyejszakas egyuttletre......

Előzmény: domotor.reka (1399)
solemnity Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1401

Hát... Számomra fontosabb, hogy bele tudjak nézni a tükörbe, mint az, hogy egy jó numera után egy fickó ujjal mutogasson rám, hogy na, ez is megvolt.

De nem vagyunk egyformák.

Kissé eltértünk a topik eredeti témájától...

Tóthika Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1400
Attól még félhet, hogy amit ő együttlétnek vél, az a másiknak csak gerincrevágás. (Bár ez szvsz minden kapcsolatra igaz, nem kell hozzá nős legyen a pali.) Mert ugyan a fizikai élvezet nem kellemetlen, az viszont igen, ha a két delikvens lelkileg mást vár utána.
domotor.reka Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1399
Aki nem „házastársi kötelességnek” éli meg az együttlétet az nem fél ennyire a „gerincre fektetéstől”.
Előzmény: solemnity (1395)
domotor.reka Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1397
Megértelek és ismerem az érzést. Biztos vagyok benne, hogy ő azóta is sóvárog utánad.
Előzmény: Gabiiiiii (1393)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1396

o,nem teptel sel sebeket,nagyon sokat tanultam belole.

En nem erkolcsi alapon nem kezdenek tobbet nos ferfival,hanem egy eletre megtanultam,milyen az tartozni valakihez es megsem......Nem erre vagytam...arra vagytam,amim most van,es ezert is probalom megbecsulni es vigyazni ra

Előzmény: sezi (1394)
solemnity Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1395
Ebben veled értek egyet, maximálisan. Én sem kezdenék nős/foglalt pasival. Az pedig, hogy milyen szöveggel akar "gerincre fektetni", mellékes, mert nekem ehhez annyi idő kell, ami alatt bőven kiderül, hogy van-e családja és még sok más is.
Előzmény: sezi (1382)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1393

biztam benne es remeltem,hogy engem valaszt.....

Es miutan ennyi ido alatt megtapasztaltam,milyen az unnepeket egyedul tolteni,semmiben nem szamithatni ra,ha beteg voltam sem tudott ottlenni,egyszer es mindenkorra osszeszedtem a ket marek aranyat,amit addig kaptam tole,ekszereket,orat,stb,hozzavagtam,sarkonfordultam es azota nem lattam

Most mar kicsit vicces,de akkor nem volt az

Előzmény: sezi (1392)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1391

nem,nem a mostani paromrol....elotte volt egy  kapcsolatom....nekem 3,5 ev kellett ahhoz,hogy eszrevegyem,nem tudok olyan jo /es gazdag/  lenni,hogy elhagyja miattam a feleseget,ezert 1 perc alatt vegetvetettem neki.

Mivel a feleseg nem tudott a kapcsolatunkrol,ezert nem is fajt neki.

Azota,ha jol tudom,szuletett egy kislanyuk 1 heten az enyemmel es mit ad istem,ot is Annanak hivjak...Es mondjatok,hogy nincsenek veletlenek.

Viszont a szakitas ota meg telefonon sem beszeltunk egymassal,ha szakitas,akkor szakitas.

Előzmény: sezi (1390)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1389

en voltam "szereto" 3,5 evig

Igaz,naluk nem volt gyerek,tehat szemtol szemben egy ugyanolyan novel alltam,mint magam,nem egy egesz csaladdal.Azt mar nekem sem veszi be a gyomrom

Szoval kivulrol tudom a szoveget

Előzmény: sezi (1388)
Gézoo Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1387

Az egyik hölgy ismerősömnek éppen ez a baja.. Az összes neki tetsző pasi

azzal vígasztalja, hogy egy éjszakát megpróbálhatnának..  Aztán ki tudja,

még el is válhatnak érte..  Így amikor mi összetalálkoztunk, már így is kezdte:

"Egy éjszaka kizárva.!."

Előzmény: Gabiiiiii (1386)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1386

azt neked soha nem fogjak mondani,hogy csak 1x kellesz es nem te vagy a nagy O.

Előzmény: sezi (1384)
Gézoo Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1385

A jó feleség is elromolhat...  Lejár a szavatossága és megromlik..

Az én exemnek is lejárt.. 

Bár érdekes. Engem nem akart még.. (najó azt a kettőt leszámítva) ledumálni

a lábamról egy csaj sem mert rossz a házassága..

Előzmény: sezi (1384)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1383

akkor sem,ha szegeny artatlan pasi csak egy kis vigasztalasra vagyik a boszorkany felesege megkeseriti az eletet es ugyis mar valofelben vannak??

Előzmény: sezi (1382)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1381

gezooo,te olyan artatlan johiszemu viragszal vagy,hogy az mar faj....

Ezt azert irta,mert o ugyan meg hajadon,aki nem talalta meg a parjat,de mi mar azt hittuk,hogy igen,es gyerekkel vagy gyerekekkel eppan valunk,vagy mar tul vagyunk rajta

ergo...o csinalja jol

Előzmény: Gézoo (1380)
Gézoo Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1380

Szia!

Üdv a topicban...  Nem mindig osztják az észt.. És sokszor csupán a beszélgetés kedvéért kérdeznek olyasmit, amiről már stabil véleményük van...többi stimmel..

Szeretünk beszélgetni, kicserélni tapasztalatainkat, és igen akad olyan

vélemény amit érdemes meszívlelni..

És bevallom, jól esik ha látom, hogy együttéreznek velem amikor nehezebb

az exem vagy más életrontó hatásait elviselnem...

Így, gondolom másnak is jól esik a vígasztalás..

Előzmény: domotor.reka (1378)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1379
nem biztos,hogy ok csinaltak rosszul es boldogtalanabbak,mint te
Előzmény: domotor.reka (1378)
domotor.reka Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1378
...hogy csak provokálni írsz-e :)

RE:
Pedig nem. átléptem a bűvös XXX -et (tavaly) és elkezdtem őrlődni az az öregedés gondolatán.
Gondoltam utánanézek, hogy ezt más hogy éli meg. Több állomáshely után találtam rá erre a fórumra.
Mivel még hajadon vagyok örömmel láttam, hogy nem hagytam ki semmit, mert azok többsége akik itt osztják az észt, azok többsége a „Válás és gyerek(ek)” és hasonló topikokban kéregetnek tanácsot.
Előzmény: Törölt nick (1372)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1377
soha nem mondd,hogy soha:))
Előzmény: sezi (1376)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1375

A  ferfiak nem igy mukodnek,ha meg akarnak szerezni egy not.Altalaban nem azon gondolkoznak,hogy alapitsanak uj csaladot,hanem azon,hogy vaghatjak gerencre a szovegukkel:)

Ha maskepp alakul,az mas dolog

Előzmény: sezi (1374)
Gabiiiiii Creative Commons License 2006.03.28 0 0 1373

melyik nos pasi kezdi azzal,hogy peldas hazassagban el,a felesege egy tunder,a gyerekek ennivaloak??

Amelyik nos pasi kifele kacsingat,a sztenderd szoveg..a felesege egy harpia,mar regen nem igazi a hazassaguk,regen nem alszanak egy agyban,csak ido kerdese,mikor valnak el,vagy mar valofelben is vannak.......

Lehet,hogy igaz,lehet,hogy nem....nehez egy kintrol jott idegennek ezt felmernie...meg igaz ois lehet,akkor pedig nyitva az ut egy uj kapcsolathoz..

Ugyhogy en nem itelnem el egyertelmuen azt,aki ezt elhiszi es boldog akar lenni

Előzmény: Törölt nick (1372)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1370
Nevelés kérdése. Mármint azé, hogy a szülei milyen példát mutattak.
Előzmény: Tóthika (1365)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1369

Erre a férje: "egy fiatal nőnek kötelessége szülni, és ha elveteted a gyereket, azonnal beadom a válópert".

Ez meg miféle érv? Pláne egy olyan férfi szájából, aki a második családját alapítja épp?

Sokkal elfogadhatóbbnak tartanám, ha azt mondta volna, hogy ne vetesd el, szívem, én nagyon szeretném ezt a gyereket, majd megleszünk valahogy.

Előzmény: Ráskai Lea (1362)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!