Nálunk most föcis szakhét van ha értitek mire gondolok.. Ma megyünk a Mecsekbe paprikáskrumpli főzés, forraltborozás és az ehhez kapcsolódó énekes mulatságok,amiben a az elsös föcistöl az ötödévesig sőt tanárok és öreg diákok is részt vesznek! este ki hogy hazatalál aztán buli, aztán egész héten ilyesmi
Szuper! Elolvastam! Az amnéziáról Lévay Zolika is tudna mesélni, vagy az alkoholos állapot következményeiről(cd, öcsém..) de ezt meghagyom neki, hogy ő fejtse ki..
A lényeg Peti,hogy ne búsulj nem csak te felejtesz..
És én is szivesen átugranék a szinházad környékére, és nevetnék egy két sarkon, ha ez jókedvet csinálna tényleg!
Voltam konzultálni. Hát ekkora lecseszést régen kaptam. Jogosan. Rengeteg jegyzetelnivalóm lesz, ráadásul a gyaxihelyen is kaptam egy csomó aktát, amit át kell vennem (min.800 oldal). Vidám hetem lesz. De legalább már órákra nem kell járnom, így én osztom be az időmet.
ciki, a cibire tenyleg nem emlekeztem Esztelnekröl, de ezt mar megbeszeltük emilen, remelem, nem maradtak sebek benne, ha igen, en vagom fel az ereimet. Meg igaza volt Andrasnak, a lenyeg az, hogy most mar emlekszem ra Zabolarol:)))
Mi lesz velem öreg koromban, ha mar most amnezias vagyok? Na ne mondjatok, hogy ez is az alkohol, azert annyit nem iszom, csak olvasotaborban, meg premierek utan, meg ha egy szinesznö megker ra, hogy igyak vele... Ja, es olvasotabori megbeszelesekkor is Kocsisnal, de az szinte normalis, maskeppen hogyan jönne annyi nagyszerü ötletünk, amikböl ezeket a nagyszerü taborokat tervezzük:)))
Mesi, varom a leveled!!!
Joccakat, Peti
Na mentem! Osztannat ne lepődj meg, ha pár óra múlva felhívlak meghatottan elmondani, hogy ezt meg ezt a számot te mennyivel fajinabbul bírod játszani.
OK! Menj suliba. Csak én mindíg magamból ingulok ki: ritkán izgat fel az acélszerkezet. Estélyiruhás táncolós buli, az igen.
Kirakták a szűrömet. Meg sem álok az első kocsmáig. "Fiam! Nem az a baj, hogy sokat iszol, hanem az, hogy keveste eszel!"
Puszi!
Tök meglett de töklámpás készítés hétvégére marad ha lesz a tökből még valami, mert bútort szállítottam egész szombaton, vasárnap meg szokásos szakvéleménykészítés egész nap, így a tökölés elmaradt.
Milyen lett a töklámpa? Rengeteget csináltunk apuval, mikor kicsik voltunk. Egyszer kiraktuk az árokpartra és az öcsém, a nálunk nyaraló barárnőm, apu meg én behasaltunk az árokba és vártuk, hogy ki jön arra, akit majd a frász fog kerülgetni. Sokáig sehol senki. Aztán apu feladta, mondta, hogy ő bemegy. Egyszer csak megjelent a sarkon egy biciklis tántorgó (lehet olyat bringával?) alak, aki elénk érve majd összecsinálta magát féltében. Nagyon élveztük. Csak egy pár éve tudtam meg, hogy akkor, mikor apu bement, bringára pattant, kiment az első kapun és eljátszotta nekünk a részeg ijjedtet.
Na akkor egy év alatt eddig van 2 fekete pontom (most lesz a harmadik), neked meg min. 26.
Fura érzésem van! Délelőtt olyan elfoglalt voltam, délután meg olyan depi, hogy egész nap nem ettem semmit. És még akkor sem esett le, mikor Peti mondta, írta, hogy nem eszik. Most, hogy dolgoztatok a hangulatomon, kezdek éhezni.
Andrasom, hogy felejthetnem el, ahogy ejszaka nyomtuk a blúzt, Bacsa megjött egy este reszegen, Botond, huzzal aludni, Tobacco road, atkozott tobacco road... No es a popfesztival kurva jo volt több gitarral!!! Meg a tabor utani szaepasszonyvölgyi buli is jo volt, amikor eljöttetek a felolvasoestemre. Azota Feco, akivel akkor este gitaroztatok, olvasotabori törzskiscsopvez lett! Az esztelneki tabor egyszerüen nagyon jo volt, sok emberre emlekszem elesen.
A Dobost Kati majd elmagyarazza, diszidalni akart hozzam, mint cukrasz, nekem most mennem kell, probam van, csao!!!
Akkor most az jön hogy "hány éves a kapitány" 1 p.
Hol vannak a többiek. Teeee cibkat azért csak lejöhettél volna a W-be ha pénteken nem legalább szombaton!
Az én kedvem is jobb lett! Aszondod menetközben süssem meg a Dobost? No problem. Hónomalá csapom a villanytűzhelyet, amit ugye rácuppantok a szivargyujtóra, ..... Menni fog.
Ennyi beszélgetésért nem rúgnak ki. Én Angliában rájöttem, hogy az X összeg alatti tételek nem jelennek meg a számlán. Persze ha magyar mobilt hívtam, elég gyakran kellett újratárcsázni. Vicces volt.
Hát vagy nehéz napom volt, vagy ti valamilyen másik általam nem látható csatornán is beszélgettek, de nem értem ezt a dobost se a konyakot de vegyetek be engem is. Mindazonáltal igazán örülök és meg vagyok lepve hogy megismertél még ennyi idő után Péter!!