Keresés

Részletes keresés

akit_érdekel Creative Commons License 2004.11.15 0 0 347
üdv! gratula visszamenőleg is. ahogy elnézem, a csapat fórumaktivitása kezd csökkenni.:-) jönnek a nehéz idők? bandee,-m- és a többi kedves paripa, kéretik billentyűt ragadni! puszi: adri
Willy77 Creative Commons License 2004.11.15 0 0 345
Lesz kedden edzés???
Herthinho Creative Commons License 2004.11.13 0 0 344

Hello!

Sikerült eljutnom Komáromba a válogatott meccsre!

Óriási élmény volt látni, h. hogyan is kellene ezt a játékot játszani!

A kapusok is valamivel jobbak voltak mint az OBIII Nyugati csoportját vezető csapat kapusa, ami azért nem semmi...

:-)

A játékvezők teljesítményéről pedig csak ennyit:

FASZA-PPAN!!!

A részletes élménybeszámolót majd személyesen!

Willy77 Creative Commons License 2004.11.11 0 0 342
NA ITT FOGUNK MECCSET VEZETNI!!!!!! KI JÖN?? VIP VENDÉG LEHET.........:)))) Komárom felkészült a nagy eseményre! Pénteken este 7 órától minden adott, hogy Komárom ismét sikeres házigazdája legyen a Magyarország - Szlovákia floorball válogatott mérkőzésnek. A plakátok már a városban hirdetik a derbit, míg a két megyei rádió és napilap is folyamatosan foglalkozik a válogatott meccsről. A város floorball lázban ég! Megjelennek majd a város vezetői is(Polgármester Úr, Sportbizottság Elnöke stb.) Ezen kívül több, mint 100 VIP vendéget várunk, akik így vagy úgy segítik a mi kis sportágunkat. Természetesen jelen lesz az egész SZPK és hozzátartozóik, valamint a teljes Bozsik Iskola, ahol több fiatal tehetség is bontakoztatja floorballszárnyait. Szót kell ejtsek a "B"-középről is, akik úgy mint tavaly, most is nagy meglepire készülnek. Idén a pirotechnikai dolgok ugyan kimaradnak, de így is felejthetetlen élményt fognak produkálni, ezt garantálom! Szóval nem kevesen leszünk. A sportcsarnok az elmúlt évben sem nőtt nagyobbra, így "csak" kb. 400 ember fog bepréselődni szerény csarnokunkba. Ha már bejutottál (belépő: nincs!), akkor részese lehetsz egy fergeteges hangulatú mérkőzésnek, ahol bízunk benne, hogy a válogatott magabiztosan nyer majd. A sportcsarnokban büfé üzemel, de ha a harmadok közötti szünetben nem férsz oda, akkor nézdd meg a komáromi aerobicosok műsorát! Többet nem írok, mert nem lövök le minden meglepit. Ha e sorok olvasása közben megjött volna a kedved, hogy élőben szurkold végig a meccset, akkor ne tétovázz, gyere el Komáromba, mert ez az élmény csak egy évben egyszer van! (Talán a kapu mögött még van egy-két hely!) Az biztos, hogy jelen pillanatban sok kis emberke azon szorgoskodik, hogyha eljössz, akkor felejthetetlen élménnyel gazdagodj! Várunk! Találkozunk pénteken.... SZPK STAFF Ui.: Most érkező hír, hogy a komáromi "B"-középnek elszállt a dobja! (beszakadt). Sajnos nem lehet megcsinálni. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönnék. Tehát egy DOBRA lenne szükségük, amit üthetnek. Elég egy ütött-koptt is, csak szóljon! Légyszi, aki tud az segítsen. Köszi
Előzmény: webb04 (339)
Willy77 Creative Commons License 2004.11.11 0 0 341
Mindenki beka....tja!!!!!! Akkor is Én vagyok a legnagyobb KIRÁLY!!!!(na a Riska is)) Irigyeknek pedig üzenem, hogy most Svédországban kicsit hideg van,de a szaunában a szőke cicák között ezt nem érezzük. Amugy már vezettem nemzetközi meccset, nem nagy szám:))))Ugye akinek van sportmúltja..........
Előzmény: Herthinho (340)
Herthinho Creative Commons License 2004.11.10 0 0 340

Tehetséggondozááás???

Láttad Te már Vilit edzést tartani? Meccsen edzőként csapatot irányítani?

Akkor már inkább vezessen floorball meccset, és fújjon be néhány kamu büntetőt a tótok ellen, azzal többre megy a magyar sport, mint az ajkai falábúak gardírozásával...

Előzmény: Godfather_ (338)
Godfather_ Creative Commons License 2004.11.10 0 0 338
Ja, egyébként Radi tetszett a reagálásod. Ez ám a hozzáállás a fiatalsághoz +a tehetséggondozáshoz!! :) Mi a te szakmád? Ja pedagógus, bocsi!!!!! Szégyeld magad! :))
Godfather_ Creative Commons License 2004.11.10 0 0 337

Lúzer vagy Móricz vaze!!!!! Ha tényleg 5000 Eurot adnak, akkor majd én elmegyek :))))

Herthinho Creative Commons License 2004.11.10 0 0 336

Ez naggyon cool!!!

Vili!

B*zd meg a focistáidat, Ti lennétek a legnagyobb királyok!!!

Itt a nagy kiugrási lehetőség!

Magam előtt látom a viziót:

IFF, Floorball Champions League

Final, 2008. jun. 17., Stockholm

Referees: Liska, Moricz (HUN)

(...és a két játékvezető fejenként 5.000 EUR-t kap plusz utiköltség és egy hét teljes ellátás Stokholmban!)

De Te inkább 16 éves gyerekekkel mész focimeccsre...

Előzmény: webb04 (335)
Godfather_ Creative Commons License 2004.11.10 0 0 334
Bocs, de azért nem mentem, mert még este 5,30-kor is dolgoztam, bár ezt ti nem nagyon érthetitek, de talán a sulikönyvtárban van egy értelmező kéziszótár, keressétek ki belőle a munka címszót! :)
Willy77 Creative Commons License 2004.11.10 0 0 333
Nem érzed úgy, hogy szívatnak!!!!!
Előzmény: Godfather_ (330)
Herthinho Creative Commons License 2004.11.09 0 0 331

"Egyébként visszatérve a vasárnapi fordulóra a kapusunk miben fáradt el?"

A bemelegítések Q-rva kemények voltak...

Egyébként én mégis tudok menni, de csak akkor megyek, ha leszünk elegen!

Előzmény: Godfather_ (330)
Godfather_ Creative Commons License 2004.11.09 0 0 330

Szeretném jelezni, hogy ma kedd van! A forduló vasárnap volt!!! Aki ennyi idő alatt nem tudta kipihenni magát az kapja be!!! Nem lehettek ennyire punnyadtak! Egész nap nem dolgoztok semmit, csak gyötritek az ifjuságot, miben fáradtok ti el!

Egyébként visszatérve a vasárnapi fordulóra a kapusunk miben fáradt el? :)

Én akkor is bemegyek a Bródyba, max. kidob a portás!! Ja és Kis Köcsög mikor akartál szólni, hogy ma nem lessz floorball? Ha nem nézek ide tényleg odamentem volna! Akkor pedig fizethetnéd az üzemanyagköltségemet (32 l / 100 Km)!! :)

Herthinho Creative Commons License 2004.11.09 0 0 329

Oké...

Nekem lenne kedvem kicsit kimozogni a vasárnap fáradalmait, de nem biztos, hogy ráérek.

EÚ!

Szólsz a fórumon-kívülieknek is?

14:15 - kaja?

Előzmény: webb04 (328)
Godfather_ Creative Commons License 2004.11.09 0 0 327

Ezért megérte élnem!

Kiemelték a nevemet pirossal és köszönetet mondott nekem egy pedagógus, kiemelve a teljesítményemet! Ilyen utoljára akkor történt mikor a Mihályfi (ő volt az osztályfőnök) egy szülői értekezlet alkalmával megemlítette a szüleimnek, hogy simán megittam az osztálykiránduláson 4 nagyleót és semmi bajom nem volt! Na ennyit a teljesítményről! Most kissé meghatódva és könnyes szemmel búcsúzom tőletek, úgy érzem ha ma meghalnék akkor is érdemes volt élnem!!!!! Köszönöm BARÁTAIM!

Ui. :)

Godfather_ Creative Commons License 2004.11.08 0 0 325

Tisztelt Uraim!

Ezúton szeretnék gratulálni kivétel nélkül mindenkinek a csapatban a vasárnapi teljesítményéért! Külön szeretném kiemelni a Bálintot (fájó szívvel de el kell ismernem :) ) a szervezésben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért! Bár ha belegondolunk, ő az elnök, ez a dolga! Ja és a zene is király volt,  egész addíg, míg a Sanyi el nem ment és átvette a helyét a Vili és olyan zenei kakofóniát teremtett, hogy azt kevesen tudtuk értékelni! Mindeggy legalább a játék során jeleskedett egy picit! És az edző!!!! BÁMULATOS, NAGYSZERŰ, FELÜLMÚLHATATLAN! Na elég a faszszopásból, tényleg jók voltatok, csak így tovább! Gartulál :

a CORLEONE Family

bandee24 Creative Commons License 2004.11.06 0 0 324

HAJRÁ FEKETE LOVAK!!!!!!!!!

Holnap mindenki 120% nyújtson majd!!!

Willy77 Creative Commons License 2004.11.03 0 0 323
Én meg NAGYon jó zenei effecteket szereztem:)))))))))))
Előzmény: Herthinho (322)
Herthinho Creative Commons License 2004.11.03 0 0 322

Nekem se valószinű, hogy összejön...

:-(

Viszont megvannak a NAGY matricák a palánkra!!!

Előzmény: webb04 (321)
Herthinho Creative Commons License 2004.11.02 0 0 320

Nem halt be a topic, csak a 'zősziszünetben' nem mindenki fér internethez...

A válogatott meccs jó 5letnek tűnik, de még meg kell rágogatni...

Előzmény: Willy77 (318)
Herthinho Creative Commons License 2004.11.02 0 0 319

Mi tudjuk, és már a helyi lap (Ajkai Szó) főszerkesztője is.

Már elnézést kért!

(Komolyan!!!)

Előzmény: minden lila (316)
Willy77 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 318

Sziasztok?

Mi van behalt a Topic??

Bálint üzeni. HA valaki még nem tud róla, ma délután 17.30kor edzés a Bródyban.

November 12-én (Péntek) 19.00kor válogatott meccs Komáromban. Megyünk???(Magyar-Szlovák).

Willy77 Creative Commons License 2004.10.31 0 0 317
Kár mentegetőzni. Tudjuk, hogy csak TE dolgozol és nekünk könnyű kritizálni:))))))
Előzmény: Herthinho (314)
minden lila Creative Commons License 2004.10.30 0 0 316

A padlóhoki teljesen más sport!

A kőszegi csapat e legjobb benne!

Előzmény: Herthinho (314)
Herthinho Creative Commons License 2004.10.30 0 0 315

Frissítették a honlapot a srácok!

Fenn vannak az erdemények!

Emlékeztetőül:

www.netural.hu/floorball

Herthinho Creative Commons License 2004.10.30 0 0 314

Írtam az ASz-nak,h. a jövőben ne "padlóhoki" cmmel jelenjenek meg a floorball-ról szóló tudósítások!

Én most is "Floorball" címmel küldtem a cikket, a "padlóhoki"-ban ártatlan vagyok...

Herthinho Creative Commons License 2004.10.30 0 0 313

Vili, Nagyi!

Lécci ne rakjátok tele a postafijjokomat nagy méretű bmp fájlokkal...

Fontos emileket várok.

Köszi!

Gondolom a többiek is örülnek...

Willy77 Creative Commons License 2004.10.28 0 0 312
Öszi szünetben tudnánk valahol ütőt ragadni.(Én is megkérdezem a Bánkiban de azért érdeklödjön mindenki):))))))Netán foci:))))))))))))))))))))
akit_érdekel Creative Commons License 2004.10.28 0 0 310

de jó nektek...:-D csak vigyázzatok meccs előtt, hogy nehogy reggel ne bírjatok felkelni:-)

ja, azt, hogy küldd csak...nem magamra gondoltam. de mind1:-)

aztán minél többen leszünk a meccsen, annál jobb...

írjatok szorgalmasan!!! puszi:-)

Előzmény: -m- (302)
tökösfiú Creative Commons License 2004.10.28 0 0 309

Elnök Úr!

Mi most közhasznú szervezet vagyunk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!