üdv! gratula visszamenőleg is. ahogy elnézem, a csapat fórumaktivitása kezd csökkenni.:-) jönnek a nehéz idők? bandee,-m- és a többi kedves paripa, kéretik billentyűt ragadni! puszi: adri
NA ITT FOGUNK MECCSET VEZETNI!!!!!! KI JÖN?? VIP VENDÉG LEHET.........:))))
Komárom felkészült a nagy eseményre!
Pénteken este 7 órától minden adott, hogy Komárom ismét sikeres házigazdája legyen a Magyarország - Szlovákia floorball válogatott mérkőzésnek.
A plakátok már a városban hirdetik a derbit, míg a két megyei rádió és napilap is folyamatosan foglalkozik a válogatott meccsről.
A város floorball lázban ég! Megjelennek majd a város vezetői is(Polgármester Úr, Sportbizottság Elnöke stb.) Ezen kívül több, mint 100 VIP vendéget várunk, akik így vagy úgy segítik a mi kis sportágunkat. Természetesen jelen lesz az egész SZPK és hozzátartozóik, valamint a teljes Bozsik Iskola, ahol több fiatal tehetség is bontakoztatja floorballszárnyait. Szót kell ejtsek a "B"-középről is, akik úgy mint tavaly, most is nagy meglepire készülnek. Idén a pirotechnikai dolgok ugyan kimaradnak, de így is felejthetetlen élményt fognak produkálni, ezt garantálom! Szóval nem kevesen leszünk. A sportcsarnok az elmúlt évben sem nőtt nagyobbra, így "csak" kb. 400 ember fog bepréselődni szerény csarnokunkba. Ha már bejutottál (belépő: nincs!), akkor részese lehetsz egy fergeteges hangulatú mérkőzésnek, ahol bízunk benne, hogy a válogatott magabiztosan nyer majd. A sportcsarnokban büfé üzemel, de ha a harmadok közötti szünetben nem férsz oda, akkor nézdd meg a komáromi aerobicosok műsorát! Többet nem írok, mert nem lövök le minden meglepit.
Ha e sorok olvasása közben megjött volna a kedved, hogy élőben szurkold végig a meccset, akkor ne tétovázz, gyere el Komáromba, mert ez az élmény csak egy évben egyszer van! (Talán a kapu mögött még van egy-két hely!)
Az biztos, hogy jelen pillanatban sok kis emberke azon szorgoskodik, hogyha eljössz, akkor felejthetetlen élménnyel gazdagodj!
Várunk!
Találkozunk pénteken....
SZPK STAFF
Ui.: Most érkező hír, hogy a komáromi "B"-középnek elszállt a dobja! (beszakadt). Sajnos nem lehet megcsinálni. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönnék. Tehát egy DOBRA lenne szükségük, amit üthetnek. Elég egy ütött-koptt is, csak szóljon! Légyszi, aki tud az segítsen. Köszi
Mindenki beka....tja!!!!!!
Akkor is Én vagyok a legnagyobb KIRÁLY!!!!(na a Riska is))
Irigyeknek pedig üzenem, hogy most Svédországban kicsit hideg van,de a szaunában a szőke cicák között ezt nem érezzük.
Amugy már vezettem nemzetközi meccset, nem nagy szám:))))Ugye akinek van sportmúltja..........
Láttad Te már Vilit edzést tartani? Meccsen edzőként csapatot irányítani?
Akkor már inkább vezessen floorball meccset, és fújjon be néhány kamu büntetőt a tótok ellen, azzal többre megy a magyar sport, mint az ajkai falábúak gardírozásával...
Ja, egyébként Radi tetszett a reagálásod. Ez ám a hozzáállás a fiatalsághoz +a tehetséggondozáshoz!! :) Mi a te szakmád? Ja pedagógus, bocsi!!!!! Szégyeld magad! :))
Bocs, de azért nem mentem, mert még este 5,30-kor is dolgoztam, bár ezt ti nem nagyon érthetitek, de talán a sulikönyvtárban van egy értelmező kéziszótár, keressétek ki belőle a munka címszót! :)
Szeretném jelezni, hogy ma kedd van! A forduló vasárnap volt!!! Aki ennyi idő alatt nem tudta kipihenni magát az kapja be!!! Nem lehettek ennyire punnyadtak! Egész nap nem dolgoztok semmit, csak gyötritek az ifjuságot, miben fáradtok ti el!
Egyébként visszatérve a vasárnapi fordulóra a kapusunk miben fáradt el? :)
Én akkor is bemegyek a Bródyba, max. kidob a portás!! Ja és Kis Köcsög mikor akartál szólni, hogy ma nem lessz floorball? Ha nem nézek ide tényleg odamentem volna! Akkor pedig fizethetnéd az üzemanyagköltségemet (32 l / 100 Km)!! :)
Kiemelték a nevemet pirossal és köszönetet mondott nekem egy pedagógus, kiemelve a teljesítményemet! Ilyen utoljára akkor történt mikor a Mihályfi (ő volt az osztályfőnök) egy szülői értekezlet alkalmával megemlítette a szüleimnek, hogy simán megittam az osztálykiránduláson 4 nagyleót és semmi bajom nem volt! Na ennyit a teljesítményről! Most kissé meghatódva és könnyes szemmel búcsúzom tőletek, úgy érzem ha ma meghalnék akkor is érdemes volt élnem!!!!! Köszönöm BARÁTAIM!
Ezúton szeretnék gratulálni kivétel nélkül mindenkinek a csapatban a vasárnapi teljesítményéért! Külön szeretném kiemelni a Bálintot (fájó szívvel de el kell ismernem :) ) a szervezésben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért! Bár ha belegondolunk, ő az elnök, ez a dolga! Ja és a zene is király volt, egész addíg, míg a Sanyi el nem ment és átvette a helyét a Vili és olyan zenei kakofóniát teremtett, hogy azt kevesen tudtuk értékelni! Mindeggy legalább a játék során jeleskedett egy picit! És az edző!!!! BÁMULATOS, NAGYSZERŰ, FELÜLMÚLHATATLAN! Na elég a faszszopásból, tényleg jók voltatok, csak így tovább! Gartulál :