Az elmúlt hét elején alig-alig tudta valaki, hogy ki az a Kertész Imre. Nem véletlen, hogy az emberek többsége Kertész Ákos könyvet vásárolt. Béla legalább Kertész Imrét vásárol!!
tegnaptól én is BélaNapló-olvasó vagyok. Véleményem szerint direkt ír más keresztneveket az ismert személyek nevébe, hogy ne legyen támadható bármely rosszindulatú személy, intézmény által akár most, akár később (amikor majd kiadják könyv alakban ;-) ).
Nem bántom én Bélát, amiért pár nap után Istvánnak hívja Imrét, Petőfit is sokáig hívták Bélának, Józsinak, Cucunak, Csocsónak, nem baj ez, ne bántsuk már ezért Bélát. A Kertészt jól mondta. Fel kell világosítani, aztán kész. Hányan tudják pl. azt hogy Salman-t Salmannak hívják, nem is beszélve Llosa-ról, akik most kotorászhatnak a zsebükben, és nincsenek abban a helyzetben erkölcsileg sem, ahogy Sartre, hogy kiröhögje őket: köpök rátok, tépjétek szét azt a díjat, én Jean-Palu Sartre vagyok. Mit látni ebből Debrecenben, a keresztmama ebédjénél. Minden szívemmel Bélával vagyok.
Az alábbi számításba egyes irányzatok szerint bele kell venni a Napló nem Béla által elkövetett részét is (+90), így a mutató 4.29-re ugrik, ami viszont már a Guiness Bookot is érdekelhetné lassan!
Azt hiszem Szakács Béla barátunk munkássága fórumtörténeti jelenség, hisz a szakmában közismert virtuálisaura-mutató - mely az illető által generált hozzászólások (202) és a saját beírások (68) számának hányadosa - Bélánk esetében 2.97, ami mindenképpen rekord.
Hihetetlen. Béla megemlitett. Ott vagyok a 12-be, azok között akik irtak neki pár sort az elektronikus levélszekrényébe. Egyébként válaszolt. Sorait kinyomtattam, lemezre mentettem. Holnap megyek a bankba és széfbe záratom. a Boross Dezső archivumommal egyetembe.
Egy ilyen tehetséges író túlzott ajnározása a műalkotások rovására mehet. Kérem, ezt senki ne feledje. Szakács Béla bizonyos mértékig meg tudja magát védeni. Egyúttal én is amellett vagyok, hogy nyugodt körülményeket kell biztosítani Szakcsnak az alkotáshoz.